Birde birşey sorucam hocam gördüğüm kadarıyla 10 tane getirmişsin yurtdısından gelirken tamamen şahsi soruyorum kendi kullanımım için , marikaya vs gidip gelen arkadaşlarım oluyor , 10 taneyi valize koyunca sorun olmuyor mu uçağa binerken ? Sormuyorlar mı bu 10 şişe vs nedir diye ? Ona göre aldırayım bende içmek için.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
1.5 dolara kadar düşüyor fiyat sayısına göre.
USA Cutwood Unicorn 30 Ml E Liquid / Ejuice - China Flavor Concentrate, Essential Oil | Made-in-China.com Mobile
bunlarda birsürü çeşit marka sahte likitler
eliquid, China eliquid, eliquid Manufacturers, China eliquid catalog | Made-in-China.com Mobile Search List
Molinshop dan siparişim gümrüğü geçtiArtık hayatta tr den likit almam... Ev yapın dibine vurucam
4 günde geldi.. Tekrardan sipariş geçicem
![]()
üsküdarı gorunce yoksa paket bana mı gelıyor dedm.
sen bana baya baya yakınsın anladıgım kadarıyla.
ne aldın neler gectı bana bı pm yollasana .bende sıparıs gecıcem.vg pg aldım nbase lazım bırde aroma .
Facebook gruplarına 225 yazdım. Sayfadan alıcı çıkarsa 200'e bırakırım.
9 eleaf orjinal coil. 1 aylık just s. Çiziksiz-kırıksız-vuruksuz. 5-6 dolum yaptım-2kere şarz ettim.
Tuşta hafif matlaşma var, kronikmiş.
Fotoğraf için: http://i.hizliresim.com/yEmmvn.jpg
Likit olduğu için bagaj kısmına vermek zorundasınız. Yanınıza alamıyorsunuz.
Yurda girerken valizinizi alıp kapıdan geçip çıkıyorsunuz. Bir ihtimal gümrük memuru durdurup kontrol edebiliyor ama düşük bir ihtimal.
O zaman ürünler fazla ise ticari sayılıp el koyulabiliyor. Legal ürün olmadığı için ekstra cezası var mıdır bilmiyorum ama yanınızda ne getirseniz getirin bir adetten fazla ise yani kendize ve bir kaç arkadaşınıza hediye sayısını aşacak durumda ise direk ambara alıyorlar malları.
Aynı şey cep telefonunda yaşanıyor. Her cebine bir tane koy 5-6 tane getir.
Ama sıfır cihaz ve kutusunda ise yakalandığı takdirde direk el koyuyorlar ambara alıyorlar.
Yanılmıyorsam 3 ay içerisinde yurtdışına çıkış yaparken ürünleri alabiliyorsun.
Artık gittiğin yerde mi satarsın yoksa riske girip bir daha o kapıdan geçer misin bilemem
Ama dediğim gibi ihbar vs olmadıkça ve şüpheli hareketler yapmadıkça seni durdurup xrayden geçirmezler. Üstünü aramazlar.
Termal kamera kullanan ülkeler var. Strese girip kızarınca bir itlik olduğunu anlıyorlar. Bizde var mı emin değilim. Sanmıyorum.
Eksik fazlam varsa uzman arkadaşlar düzeltirse sevinirim.
Son olarak son girişimde 23 şişe ile geldim diyerek yazımı sonlandırıyorum![]()
tsi
Bugun eczaneden enjeksiyon damlalık vs alıyorum , eczacıyıda tanıyorum az cok , sohbet arasında e-likit yapıcam dedim ohooo başladı sakın ha çok zararlı , avrupada yasaklandı , bütün organlarına zarar veriyormuş... Birde arkadaşı var oturuyor oda katılıyor evet evet diye , dedim sen nerden duydun bütün organlara zarar verdiğini , hangi tıp enstütüsü bunun testini yapmış , bu çalışma hangi makale şeklinde nerde yayınlanmış , bu sonuçları alanlar kimler hangi doktorlar bilim adamları hele bir söyle dedim .... Tık yok ... Ama avrupa yasaklamış dedi ... dedim hangi ülke yasakladı yok öyle bir dünya , almanya yasakladı dedi arkadaşı , bende dedim dur bakalım cepten girdim "almanyada elektronik sigara normal sigara statüsüne sokuldu +18 oldu " diye habere denk geldim gösterdim al işte yasak yok sadece + 18 gelmiş.. Sustu diğeride... Sonra eczane sahibi dediki ben bilmem türkiye yasakladı demek ki zarar lı , "LAN DEDİM O ZAMAN SİGARA NİYE YASAKLI DEĞİL " dünyanın en çok adam öldüren ürünü yasaklı değil ama e sigara yasak ????? manyak manyak konuşmayın y.q ...
Yani kısaca cahil adam heryerde cahil beyler... Tartışmaya girmemek lazım ben bıktım artık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)