User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
200 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Honda s2000'ler Nerede?

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigit olayi anlatmis arabalari kullananlar apaci denmedi. Apacilerin tercih siralamasinda olan araclar konusulmus 350z, s2000 durumuna zor gelir. Zaten arac sayisida oldukca az

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse bu araçları kullananlara apaçi demiyor , apaçiler bu araçları kullanıyor diyoruz... 2 cümle arasında dağlar kadar fark var.. Bak 1-2 sayfa önce s2000 sahibi arkadaşlarımız bu tipler yüzünden s2000'imi çıkaramıyorum garajdan diye yazmış... Biz sadece bu araçların değerini bilmeyen insanların eline düştüğüne üzülüyoruz durum bu... Ben s2000 alıcaktım s2000 - 350z arasında gittim geldim bak 5 ay önce konusunu açmıştım 350z çok geldi s2000 e yöneldim alamadım abicim , tanıdıklarımda olanlar satmıyor , satanların ne olduğu belli değil ünal turan apaçi gibi adamların elinde turşu olmuş araçlar , trafikte desen bunlar yüzünden polis 500 metre öteden gördümü sorgusuz sualsiz çeviriyor... Dert üstüne dert... Bende gittim daha yeni model temiz cooper s aldım kafam rahat... Bu yüzden çemkiriyoruz.
    Benim yazdıklarım size değildi ama kimse binene demiyo demeniz yanlış olmuş barking in yazdıklrını okursanız tekrar olarak veya küçük bi örnek vereyim yazdığına nezaman bi s2000 görsem üstünde apaçhiler var diyo demek istediğim şu neden hepsi aynı kefeye konuyo bide dip not antalyada ne kadar apaçhi varsa cooper a biniyo ne yapalım şimdi miniyi tedavüldenmi kaldıralım bence çok takıyosunuz gerek yok benden yaşcada büyüksünüz esasında

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yigit olayi anlatmis arabalari kullananlar apaci denmedi. Apacilerin tercih siralamasinda olan araclar konusulmus 350z, s2000 durumuna zor gelir. Zaten arac sayisida oldukca az
    Forumdan Aren arkadaşımızın aracını Ünal Turan tayfasında görünce geleceği S2000 olucak diye endişe ettirmedi değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde bişey merak ettim yani apaçhi kriterleriniz nelerdir ???

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.youtube.com/watch?v=iWF1n87Hfrk

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Her gece arabayla karı kız avına çıkan, arabayla sürekli olarak trafikteki diğer araçları rahatsız eden, ara sokaklarda sürekli gazlayan, sisleri göz alan xenon olan, gece gündüz mütemadiyen arka sisleri açık olan, cumaları arabasının fotoğrafını paylaşıp altına atarlı cümleler yazıp sonuna hayırlı cumalar yazan, arabanın yanında haberim yokmuş gibi çekildi pozları veren (genellikle güneş gözlüklü), kendi tayfasındaki araçları pertten çevirme olsa bile pohpohlayan, gereğinden fazla kamber veren vs. vs. vs. uzar gider. Tabi bu benim yorumlamam kişiden kişiye değişir.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde yeni bir söz var.

Bugünde böyle (araba resmi.jpg)

Bu gecede böyle (araba resmi.jpg)

Özlü söz (araba resmi.jpg)
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ohhh bi an dedimki ara sıra gazlamaya çıkıyoduk bizdemi apaçi sınıfındayız diye ilk 2 yoruma göre değiliz

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim yazdıklarım size değildi ama kimse binene demiyo demeniz yanlış olmuş barking in yazdıklrını okursanız tekrar olarak veya küçük bi örnek vereyim yazdığına nezaman bi s2000 görsem üstünde apaçhiler var diyo demek istediğim şu neden hepsi aynı kefeye konuyo bide dip not antalyada ne kadar apaçhi varsa cooper a biniyo ne yapalım şimdi miniyi tedavüldenmi kaldıralım bence çok takıyosunuz gerek yok benden yaşcada büyüksünüz esasında
    Alakası yok bir insan "ne zaman bir s2000 görsem üstünde apaçiler var" demekle s2000 kullanan herkes apaçidir demek değildir.Sana örneğini verdim işte 1-2 sayfa önce s2000 kullanıcısı bir arkadaşımız evet bu insanlar yüzünden aracımı kullanamıyorum demiş...

Bak al sana sölim "ne kadar apaçi görürsem göreyim ayağında new balance var" , Bu dediğim doğru mu ? Evet doğru.. yalan değil...

"ne kadar apaçi gördüysem üstünde adidas eşfoman var" bu doğrumu ? %100 doğru ... Ama bu bütün adidas giyenler apaçi demek mi hayır .. Bende new balance ve adidas giyiyorum apaçimiyim hayır ? Ama bir grup insanın bu düşünce tarzındaki insanın bu markayı seçtiğini gösterir...

Sen şimdi ne kadar apaçi varsa mini cooper a biniyor dersen bu da doğruysa ben sana derim ki "evet kardeş ya haklısın valla bu yüzden arabamı rahat kullanamıyorum" bitti.Ben niye alınayım ?

Apaçi kriterler çokdur...

Arabaları p*ç etmeleri birkere
    Şekle şemale uygun olmayan aksesuarlar
    Sürekli olur olmadık yerde dipgaz kesici vs motorun a. koymaları...
    İnsanları sesten rahatsız etmeleri
    Trafikde kurallara uymamak ışıklara uymamak vs
    Sürekli trafiği tehlikeye atıcak haraketler.
    Yolun kapatıp 360 dönmeler vs

Bu arada yanlış anlama benim dediğim apaçi şahine binen gariban çocugu değil , bu ülkede m6 yada binen apaçiler var.. Şahini doğanı olup gözü gibi bakan ama apaçilik yapmayan adamlarda var.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alakası yok bir insan "ne zaman bir s2000 görsem üstünde apaçiler var" demekle s2000 kullanan herkes apaçidir demek değildir.Sana örneğini verdim işte 1-2 sayfa önce s2000 kullanıcısı bir arkadaşımız evet bu insanlar yüzünden aracımı kullanamıyorum demiş...

Bak al sana sölim "ne kadar apaçi görürsem göreyim ayağında new balance var" , Bu dediğim doğru mu ? Evet doğru.. yalan değil...

"ne kadar apaçi gördüysem üstünde adidas eşfoman var" bu doğrumu ? %100 doğru ... Ama bu bütün adidas giyenler apaçi demek mi hayır .. Bende new balance ve adidas giyiyorum apaçimiyim hayır ? Ama bir grup insanın bu düşünce tarzındaki insanın bu markayı seçtiğini gösterir...

Sen şimdi ne kadar apaçi varsa mini cooper a biniyor dersen bu da doğruysa ben sana derim ki "evet kardeş ya haklısın valla bu yüzden arabamı rahat kullanamıyorum" bitti.Ben niye alınayım ?

Apaçi kriterler çokdur...

Arabaları p*ç etmeleri birkere
    Şekle şemale uygun olmayan aksesuarlar
    Sürekli olur olmadık yerde dipgaz kesici vs motorun a. koymaları...
    İnsanları sesten rahatsız etmeleri
    Trafikde kurallara uymamak ışıklara uymamak vs
    Sürekli trafiği tehlikeye atıcak haraketler.
    Yolun kapatıp 360 dönmeler vs

Bu arada yanlış anlama benim dediğim apaçi şahine binen gariban çocugu değil , bu ülkede m6 yada binen apaçiler var.. Şahini doğanı olup gözü gibi bakan ama apaçilik yapmayan adamlarda var.
    eyvallah

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu apaçi kavramı tA a kızılderililer Zaman'ından gelen bi kavram mıydı öle bişey vardı sanki
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumların çoğu doğru aslında.adidas-nb örneği çok iyiymiş gerçekten (:
    Ben piyasa içinde değilim yakından 1-2 kez s2000 görmüşümdür.Geçenler de birtanesini inceleme fırsatım oldu,gerçekten içler acısıydı.Bu kadar yorulmuş olduklarını tahmin etmiyordum.Ama güzel mi güzel tabi ki .

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide bunların özel bir tüneme şekli vardır... Bu tür canlılar dinlenme esnasında bu şekilde tünerler.Bilim adamları hala araştırıyor.

Bide bunların rus versiyonu mevcuttur.Aynı giyiniş tarzı aynı oturuş bu türde de mevcuttur.Sanırım ya orda ya burdan göç edenler bunlar.

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kasımpaşa dan apaci selim in selamı var desek ?
    Arabacı Ağır japon..

DOA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya sonradan dahil oluyorum, ben de gorusumu yazmak istedim. evet malesef "her aracta oldugu gibi" s2000'de de kotu kullanici profilleri var. ancak genelleme yapmak cok yalnis. beni belki s2000 kullanicisi olarak bile adlandirmayabilirsiniz, senede max. 500km biniyorum s2000'ime.. elimden geldigince de turkiye standartlarindaki s2000lerden farkli bir s2000 yapmaya calistim kendime, begenilir begenilmez o ayri bir konu.. ancak s2000'i gercekten cok begenen, kullanim zevki, surus pozisyonu ve motor teknolojisi olarak bircok aractan daha ustun gorenlerdenim. 2-3 kisi s2000'le trafigi tehlikeye atti, biryerde drift yapti, veya "apaci" diye tanimlanan diger davranislari gosterdi diye araci kotulemenin dogru olmadigini dusunuyorum. fiyatlarina gelicek olursam da, dunyanin her yerinde piyasasi standartlarindan yuksek olan bir aractan bahsediyoruz. uzun sure yasadigim yer oldugu icin amerikadan ornek vericek olursam, temiz bir s2000'in bugun orda ettigi rakam $30.000 civari. (orda 2008-09 e92 m3lerin piyasasi da $35-40.000) turkiyede de talep goren bir arac oldugundan, ve alternatif sifir araclarin fiyatlarinin bu kadar yuksek olmasindan oturu fiyatlarin buralara cikmis olmasi cok normal (ekstrem ornekleri bu gorusume katmiyorum.) sonuc olarak hala cok keyifli, hala cogu aractan alinamayacak zevklerin alindigi bir arac. ilerde durumum oldugu takdirde bir tane daha s2000 bile almayi planliyorum voltex projemin yanina spoon projesi eklemek icin. benim icin bir aracin kullanici profili onemli degil. ilerde satmak gibi bir planim olmadigi icin rakamlarin yukari cikmasi veya asagiya inmesi de cok umrumda degil acikcasi. sadece goruslerimi bildirmek istedim. umarim yalnis anlasilmam..
    doayen!

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apaçilik arabayla olmuyor evet ama son dönemde s2000ler talihsiz şekilde bunların eline geçti.

BMWlerin de farkı yok, oturduğum sitede bir davar var mesela 335 coupesi var ne zaman geçse bütün site ayaklanıyor.

Gece 3-4 adam limitörde geçiyor sokaktan, bi denk getirsem egsozu dp ile beraber sokacağım biyerine ama yok hep evdeyken denk geliyor.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apaçilik arabayla olmuyor evet ama son dönemde s2000ler talihsiz şekilde bunların eline geçti.

BMWlerin de farkı yok, oturduğum sitede bir davar var mesela 335 coupesi var ne zaman geçse bütün site ayaklanıyor.

Gece 3-4 adam limitörde geçiyor sokaktan, bi denk getirsem egsozu dp ile beraber sokacağım biyerine ama yok hep evdeyken denk geliyor.
    F30'lar bahsettiğimiz arabalardan daha beter hale gelecek birkaç sene içerisinde. Hergün yollarda abuk subuk arabalar görüyoruz. 3.16'yı alan kral oluyor

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F30'lar bahsettiğimiz arabalardan daha beter hale gelecek birkaç sene içerisinde. Hergün yollarda abuk subuk arabalar görüyoruz. 3.16'yı alan kral oluyor
    Hemen m4 tampon ya da mperformance çakma style sonra bir yay.

''ALLAHIM BU MÜBAREK GÜNDE ETTİĞİMİZ DUALARI KABUL EYLESİN.'' arabayla poz ve söz.

altına yorumlar . ''ADAM'' ,''Abi dm'ye bakar mısın çok acil abi.''
    imzasız..

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuya sonradan dahil oluyorum, ben de gorusumu yazmak istedim. evet malesef "her aracta oldugu gibi" s2000'de de kotu kullanici profilleri var. ancak genelleme yapmak cok yalnis. beni belki s2000 kullanicisi olarak bile adlandirmayabilirsiniz, senede max. 500km biniyorum s2000'ime.. elimden geldigince de turkiye standartlarindaki s2000lerden farkli bir s2000 yapmaya calistim kendime, begenilir begenilmez o ayri bir konu.. ancak s2000'i gercekten cok begenen, kullanim zevki, surus pozisyonu ve motor teknolojisi olarak bircok aractan daha ustun gorenlerdenim. 2-3 kisi s2000'le trafigi tehlikeye atti, biryerde drift yapti, veya "apaci" diye tanimlanan diger davranislari gosterdi diye araci kotulemenin dogru olmadigini dusunuyorum. fiyatlarina gelicek olursam da, dunyanin her yerinde piyasasi standartlarindan yuksek olan bir aractan bahsediyoruz. uzun sure yasadigim yer oldugu icin amerikadan ornek vericek olursam, temiz bir s2000'in bugun orda ettigi rakam $30.000 civari. (orda 2008-09 e92 m3lerin piyasasi da $35-40.000) turkiyede de talep goren bir arac oldugundan, ve alternatif sifir araclarin fiyatlarinin bu kadar yuksek olmasindan oturu fiyatlarin buralara cikmis olmasi cok normal (ekstrem ornekleri bu gorusume katmiyorum.) sonuc olarak hala cok keyifli, hala cogu aractan alinamayacak zevklerin alindigi bir arac. ilerde durumum oldugu takdirde bir tane daha s2000 bile almayi planliyorum voltex projemin yanina spoon projesi eklemek icin. benim icin bir aracin kullanici profili onemli degil. ilerde satmak gibi bir planim olmadigi icin rakamlarin yukari cikmasi veya asagiya inmesi de cok umrumda degil acikcasi. sadece goruslerimi bildirmek istedim. umarim yalnis anlasilmam..
    Durumu bu kadar anlaşılır şekilde ifade ettiğin için tebrik ederim..Konunun somu nereye varırsa varsın S2000 güzel araba keşke kaliteden ödün verilmese bu araç kullanılırken..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)