Ya konuştukça prim yapıyor araçlar beyler hep s2k konusu yıllardır . Boşverin sonra don kilot muhabbeti yapilacak 50-60 à arabayı alıp piyasası yükselince kral olduğunu zannedenler .
Ya konuştukça prim yapıyor araçlar beyler hep s2k konusu yıllardır . Boşverin sonra don kilot muhabbeti yapilacak 50-60 à arabayı alıp piyasası yükselince kral olduğunu zannedenler .
imzasız..
Çoğu bağcılar da
şaka bi yana herkesin arabası kendine güzel hatta bence s2000 muhakkak binilmesi gereken arabalardan biri ama bu şartlar altında asla alınmaz. Sevdiğimden takip ediyorum, adam s2000 almış basmış (neyle bastığı meçhul) bir de varex takmış ama sanırsın yüzyılın projesini yapmış hele bir de sonradan v3 jant taktıysa tam bir king, nerde doa s2000 nerde diğerleri (birkaç tane daha güzel var mesela bkm)
yahu buluşma resimlerine bakıyorumda bu kadarmı zevksiz millet, çoğu pertten dönme araba(kimsenin arabasına *** atmıyorum eski s2000 sorgusunda gördük neler olduğunu) orjinallik kisvesi altında kopyala yapıştır modeli birtek plakası farklı, binin kardeşim 250 yapın hatta fiyatları ama biraz şu arabalara bişeyler katın bizde seve seve izleyelim beğenelim paylaşalım, diyelimki ulan yapmış be adam. Ama nerdee, ele tesbih ***** sözler boynu bükük ama atarlı bakışlarla pozlar ondan sonra ver elini binlerce takipçi e adam tabi 100 150 ister birde ilahlaştırır, hayatında göremeyeceği ilgiyi alakayı araba sayesinde görünce şaşırıyor millet haliyle toz kondurmuyor alete.
Bir de gereksiz gereksiz heryerde kesicide gitmeler, madem varex kullanıyorsunuz ara sokaklarda kapatın bari sesi güzel eyvallahta her dakka çekilmiyor.
yani ne yapalım pert diye binmeyelimv3 bugün serviste 10k , mugen gp, volk vs. jantlar 6k takmak ısteyen takar zaten. zevk işi bu , kimisi stock sever kimisi modifiye etmeyi, çok anlamsız bence bi jant bi kanat koymakla arabanın kaderini mi değişiyor. bizde kendimize göre bişey lerle uğrasıyoruz. He buluşmaya gelince biz araba sergilemiyoruz, dostluk sergiliyoruz kapımız herkese sonuna kadar açık yüzyüze herşeyi tartışabiliriz, bu etkinlik i kendi grup içimizde yaptık, bir daha kine sizleri de bekler orda eleştirilerinizi yüzyüze yaparız daha medeni bir şekilde açıklamış kendimizi ifade etmiş oluruz.
Maalesef ki gerçekten bazı arkadaşların değindi noktalar haklılık payı var, ama bazıları gerçekten yazmak için yazıyor, burda s2k ya binen insanların %90 ını son 1 senedir gerçekten arabalarına emek veriyor bunu da yakınen biliyorum. biz zaten bugün kendi içimizde bazı yapılan yanlışların birkaç kişi dışında bu hataları duzeltmeye calısıyoruz bu konuda benzetmelerınızı kabaca degılde kıbarca yaparsanız daha cok deger kazanırsınız, yok bagcılarlı vsvs. ne yapalım yani o zaman soyle TBMM sine kaldırsınlar bagcıları, istanbul un yarısı oralı bende orda oturuyorum ne yapalım yani ? senin kadar sanslı olamadık paramız da buna yetti, fakir ferrası zevk alıyoruz işte, mutlu oluyoruz zevk alıyoruz. zevkımız senı rahatsız edıyorsa şikayet edecegın merci burası olmamalı, varex i de kapatıyorum sokak arasında, e5 te de anas*** s***yrum, bunu ferrarı de yapınca beyefendı olyorsun, s2k da yapnca apaci hastayım size gercekten![]()
İstanbullu değilim İstanbul'da oturmuyorum.
Bağcılar deyince aklıma bu geliyor,favorilerini paylaş konusunda Bağcılar'daki arabalardan götün götün kaç diyorlar,bence Bağcılar tepkisi gereksiz
Ben de Bağcılar'da oturuyorum ve bir genelleme sezdiğim için rahatsız oldum bir kişiyi tüm herkese mi mâl etmeli ? Herkes mi aynı ozaman bende şu EGE plakalı araç sahibini atıyorum Etiler'de Bebek'te oturduğunu varsayıp hepsinden korkuyorum araba alınmaz yada apaçi diyemi algılamalıyım ?
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
bisey soracagım. VSA'lı lar da Elektronik gaz kelebiginden kaynaklı TEPKİ ZAYIFLIGI var mı?
Eğer durum böyle ise VSA'sız bakacagım.
VSA'sız daha önce kullandıgım için, alışkınım, fakat 05-06 larda yaşı ilerliyor artık..
Bu arada Agustos 20 Civarı, yani yaz sonu satmak isteyen olursa, kriterlerim;
Füme, gri Harici
İçı-dışı temiz
Çok sahip Degismemis
Görünüş olarak Oem'den çok bozulmamış
Model Farketmez.
katilden değil Hastasından
Motor, Sanzuman, Alt takımı iyi
Duman Atmayan
Arıyorum.
Hızlı alıcı olurum. begenirsem kıllatmam fazla pazarlık yapan birisi değilim
Boya Kaza elbet olur ama Arkada değişen, direklerde işlem olmamalı
Satmamak üzere biniciye satmak isteyen varsa yazın iletişimde olalım.
Mesajlar gizli kalır. Kimseye kalkıp da şu arabasını satıyormuş demem
saygılar
Arabacı Ağır japon..
ben diyorum ki, bir çok insan var hepsinde aynısı değil, herkes zaten aynı seyleri dusunmuyor, eğitim seviyesiyle de alakalı ise bu toplulukla hıc kımse egıtımlı değil bence, bize ehliyet verirken hız sınırları tabelalarına bakın diyor ben eminki burda hiç kimse bakmıyor , E5 de hız limiti 70 di yeni 80 ene çıktı, sen 81 le gidince eğitimsiz mi oluyorsun? bende sana derim o zaman eğitimliysen o zaman trafik kurallarına uyacaksın, tek bir perspektif ten bakarsan eğitime onun için hiç bir b*k olamayız!
Şimdi bakabildim konuya karışmış ortalık, kötü anlamda demedim zaten bu kelimeyi konu başlığı "nerde" olunca bağcılarda yazdım çoğu orda bende pek uzak sayılmam zaten oralarda oturdum uzun süre,
Benim içime sinmeyen kısım kopya gibi durmaları benim açımdan rahatsız edici yani keşke farklı olsalar diye düşünüyorum ben sahip olsam kesinlikle farklılaştırırım diye bunları yazdım yoksa herkesin kendi zevki bize laf düşmez, seviyorum japon arabalarını en kötüsünü bile almana vs değişmem (ferrari hariç) jantın parası fiyatı önemli değil ki v3 parasına ne jantlar varmış fiyatını bilmiyorudum, neyse dedik ya zevk meselesi.Birdahaki buluşmaya denk gelirsem uğrarım eğer kabul ederseniz ben şikayet etmiyorum benimki sitem
![]()
Yahu beni rahatsız edecek tek şey en fazla sesi olur beni bağlamaz alabilecek gücümde yok ki *** atayımdediğim gibi sevdiğimden eleştiriyorum daha iyi olsun sevinelim paylaşalım ah ulan diyerek bir sigara yakalım diyorum.
neyse kötü anlamda yazmadım bu yazdıklarımı ayrıca s2000 alcak param yok yani o parayı eve verdik yapcak bişi yok Allah herkese daha iyisini nasip etsin.
Yahu herkes hemen kızmış kötü anlamda demedikki yanlışım varsa düzeltin çoğu bağcılarda bu araçların, ha o ***** bir kişiyi hiç hesaba katmadan yazdım.
Son olarak biriniz şu ön tampondan alın be;
![]()
Bagcilara tasinalim butun s2000 ler bagcilardaymis kendimi dislanmis hissetttim kac para ulannnnn bagcilarda bir evvvv
C R M performance
Kafalarda belirlenmiş bir profil var artık toplum dayatması mı dersiniz kişisel görüş mü bilemiyorum. Ama bazı kesimler gerçekten çok acımasızca eleştiriliyor. Ve sonunda eğitim seviyemiz yerlerde, burası Türkiye, Türk insanı böyle işte..... gibi toplumsal yakınmalara dönüyor iş. Bahsi geçen kişi o çocukların fotoğraf teklifini geri çevirse bu seferde g... kalkmış olacaktı. (bu arada sevgili svnsngl sizin mesajınızı yanlışlıkla alıntı yapmıştım)
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
la barkın sen etme bari buralardaki pist aktivitelerine gelmiş görmüş adamsın. NSX gibi klasik olmayacak diyorsun. Bende olacak diyorum. Hiç N/A 1st Gen NSX kullandın mı ? Nerdeyse s2000 kadar gitmiyor çok para harcaman lazım birşey yapmak için. Diğer yandan pist aktivitelerine bakarsan bir sürü s2000, miata var neden ? Çünkü sadece hafta sonu çıkıp 2 tur atılacak araba değil. Dayanıklı eğlenceli ve iyi yol tutan araba.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)