Kılcal çizikler çok normal, Koltuk derisindeki buruşukluk deri cinsine göre değişebilir. Özellikle gerçek deriyse ok gibi olması zor.
Faturada gümrük girişi yazar, irsaliyesinde sevk tarihi yazar.
İrsaliyesini görmek istediğinizi söyleyin, göstersinler.
Yanlış hatırlamıyorsam 300 km ye yasal sınır vardı.
Deri kısımların oturma yerlerindeki yan destek kısmı golf
Ergo active koltuk sipariş verildiğinde de rastlanıyor.Bu çok takılacak bir durum değil benim açımdan.Aracımı ergo opsiyonu ile sipariş ettim.Altta resmini eklediğim araç showrooma daha yeni konan bir araca ait ve km 12 göstergede.
![]()
Ergo koltuga binlerce lira opsiyon verip böyle şekilde vermeleride bence hoş değil, o koltuklar jilet gibi durmalı o kadar para veriyosam ben öyle düşünüyorum.
Elleme Sekelesin...
aracın muayne tarihini sorarsan anlarsın, ya üretim ya ülkeye giriş tarihinden itibaren 3 sene çünkü. bende almaya gititğimde renk olarak bile aklımda olmayan ancak fiyatında güzelde indirim gelince teşhirdeki araç gel al beni dedi resmen. aracım nisanda üretilmiş buarada ben kasımda aldım sağında solunda anormal hiç birşey yoktu.
1881 - 193∞
bence iyi etmişsiniz. gömlek alırken bile sıfır açılmamışını alıyorum, o kadar para verip sıfır araç alacağım, koltukların poşetini ilk benim açacağım bir araç varken neden teşhir aracını alayım. haaa şöyle olur bana 5-10bin indirim yaparlar alırım.
not. aslında boya kontrol de yapmak lazım, ***** yolda orda burda çarpılır boyanan araçlar duyuyoruz sürekli.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
ya da çok özel bir araçtır, diğer bayilerde de yoktur, renk takıntım vardır ya da kafayı yemişimdir bekleyecek zamanım yoktur, iyi fiyat da verirlerse o zaman olabilir.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Teşhir ürünü olup olmadığınu en iyi öğrenme şeklin şudur.
O firmadan bi tanıdık bulmak daha sonra showrooma alınan araçların şase numaraları yazan bir kağıttan kontrol ettirebilirsin
sıfır araçlar fabrikadan mumla kaplı olarak çıkar arkadaşlar, ha fabrikadan mumsuz çıkış yapam marka varmı bilmiyorum ama benim bildiğim her araç mumlu çıkar, mumlu aracın üstü biraz pürüzlü ve mat bir görünümde olur, elinizi kaportaya değirdiğinizde kaymak gibi bi yüzey yoktur kaymaz. o mum 2. yada 3. yıkamada kendi kendine çıkar, teşir araçlarını ise tabikide bu mumdan arındırararak teşir ederler. lakin teşir olayına bukadar takılmamak lazım, misal o yolcu koltuğundaki buruşukluk emin olun araca binen ilk siz olsanızda 5bin km yol yapmadan yinede oluşacaktır... biraz fazla pimpiriklisin gibi geldi bana![]()
ben ilk indirdiklerinde otoparka resim çekmiştim ustundeki mum belli oluyor azda olsa
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bu araçta mum yok yanlız vag ların tamamı kaportanın çok büyük bölümü bantlı geliyor. Kaputun bantını çıkartığınızda temiz boya ile karşılaşıyorsunuz. Fotoğrafta ki araçta a stünundan yukarı çıkarken ki bant izini görebilirsiniz.
Hatta biraz iş premiuma girince komple fermuarlı branda ile geliyorlar.
Araçları da bu arada o folyoları ile brandaları ile yeni tırdan inmemiş ise göremezsiniz.
Tırdan inen araçlar teslim alınma yerine alınır tüm dış aksamda ki folyalar çıkartılır hata var mı yok mu bakılır varsa orada tutanak düzenlenir. Bunu yapmayan varmıdır vardır ama çoğu firma bunu yapar.
Bizim de aldığımız astra teşhirde idi lakin body kitli başka araç olmadığı için teşhirdekini almıştık. Bence çizik vs yoksa ve de bekleme derdi varsa teşhirdeki alınabilir.
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)