Herkese cevaplar için çok teşekkür ederim. Gösterdiğim araçtan caydım.
öyle gibi duruyor bu marka modelle öncesi pek sarmayanlar öyle sanıyor ama emin olun eşine araba almaya kalkan erkeklerin geneli lan yeni ama uygun vede otomatik ne var deyip otomatik punto ve corsa arasında kalıp ibizaya yapışıyor.
inan bahsettiğim o arkadaş 4-5 araca baktı çoğu o karar kılana kadar satılmıştı hep özetle derdin satışıysa emin ol tercih edilen bir araç ve zor değil
Durumu göre değişir, 1.2 TDI polo şirket spec olma ihtimali yüksek olacağı için ben olsam ibiza tercih ederdim.
1.2 atmosferik polo 6r ım vardı satarken zorlanmadım rahat ol. 2si de elde kalacak araçlar değil.
gözümü kırpmadan 1.2 tsi dsg ibiza derim
1.2 tdi hem düz vites hem gitmiyor hem 3 silindir traktör gibi motora sahip hem aracın üretim kalitesi 1.6 tdi comfortline ile alakası yok çok kötü.
şahsi fikrim bu iki aracı yanyana bile koymazdım hani o derece, 1.2 tsi gerçekten güzel bir motor dsgyi anlatmaya zaten gerek yok şahsen 2sn düşünmezdim
o aracın otomatikleri derttir ne keyif verir ne konfor. cam tavan haricinde pek bi artısı yok bana göre o aracın satarı 31-32 arası. geçen ay twinport elegance 2005 model lpg li 150 binde olanını 32.500 e verdim
Jazz vereyim 2009 85 binde 10 cm boyasi olan. Sehir ici 6.3 lt yakiyor, lpgli
Bizde 2010 dizel easytronic 70bindeki astrayı 37.5k fiyata satmıştık geçen sene
Fiyat yüksek gibi o araç için
Arkadaş vazgeçmiş ama bu astra twinport'ların lpg ile sorunları nedir?
İki tanıdığımda var ikisindeki de de lpgli. Geçen yaz bir tanesi araba çekişten düştü vs.diyordu. Lpg ile arasının kötü olmasından kaynaklı olabilir mi.? Ben de bu twinportları duymuştum ama tam olarak bilmiyordum. Bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.?
2006 1.3 cdti elegance astra h var bizde 3 senedir , ESP , cam tavan , bi xenon mercekli farlar , bej koltuk vb en fullu yani , 35.000tl verdiler bizde vermemiştik zamanında. kmde 180.000
Astra H otomatikse alınmaz easytronik kadar kötü şanzuman görmedim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)