User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: KANADA Hakkında Bilgi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok la nerde bizde o şans. Çocuğuz olm orta hazırlıkta tanıştık la. Kız olsa tanışamazdık ki. Kızlar o yaşta evcilik oynarken biz top peşinde koşuyoduk. O yaşta okulda sıra arkadaşın dışında yanında 10 dakika oturabildiğin kız var mıydı lan?
    IN BOOST WE TRUST

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok la nerde bizde o şans. Çocuğuz olm orta hazırlıkta tanıştık la. Kız olsa tanışamazdık ki. Kızlar o yaşta evcilik oynarken biz top peşinde koşuyoduk. O yaşta okulda sıra arkadaşın dışında yanında 10 dakika oturabildiğin kız var mıydı lan?
    Beden eğitimine çıkan boş sınıf kovalıyordum manitayla öpüşmek için

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orta hazırlıkta. Yuuh.
    IN BOOST WE TRUST

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skandal
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Yarbay

Kokoreç dedin, adamın canı istedi, kapanmış....

Şimdi hanım okumasın dediğin şeyleri bizim hanım okursa

Turgut Özal ile Kenan Evrenin kesiştiği yerde bir kuruyemişçi vardı, sincapıma taze fıstık alırdım, duruyor mu

Yarbay'ın dediklerine genel mana da katılıyor, bazılarına sessiz kalıyorum Özellikle maddi olarak limitlerini kullanmaktan korkma. sınırlı süre için gidiyorsun, cimrilik etme Döndüğünde cebinde taksi parası olmasın, gelsin ailen sevdiklerin alsın hava limanından

Türklerden kaç... Asyalılardan da... Oralar göçmene alışkın, bizim salak hocalar gibi gramerden puan kırmıyorlar politika sınavında! Dilini geliştir (farklı yöne çekme söylediğimi )

Tecrübelerini de bol bol paylaş ki, bizlerde faydalanalım... ***** greencard çıktı, gideceğiz diye uğraşıyoruz...
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay anaam vayyy ilac'e girdiysen umarım ciddi bir ilişkin yada evliliğin yoktur çünkü kucağına düşecek kız sayısını sana anlatamam , kesinlikle girişken ve katılımcı ol, kesinliklede latin amerikalılara yakın ol

Grimlord'a tamamen katılıyorum gruptan eve çıkmak isteyen (yabancılarla türklerle değil) eve çık daha iyi olur yada çıktığın evdekiler ancak kaliteli olanaklar sunan temiz vede yakın samimi olan iyi ingilizceye sahipse evde devam et yoksa ingilizcesi berbat bir asyalı ise vs geç evi.

bu ilac'te dil kursuna giden birçok türke ev sağladım hep bende ekmek yediler diyebilirim ve gerçekten çok çok eğlenceli kaliteli vakit geçirdim onların grupları sayesinde , kesinlikle çekingen olma girişken ol derim şu an anlatırken bile deli gibi özlüyorum (umarım eşim okumuyordur )

birde Toronto ile ilgili kesinlikle metro ve otobüs hatını ezberle derim bu şehir İstanbulun tam aksine inanılmaz düzenli bir durak/ ışık sistemine sahiptir caddeler genelde dümdüzdür ve ya doğu batı yönünde yada güney kuzey yönünde ilerler öyle S dönemeçler vs çok çok azdır kıvrımlar yoktur.

bu sayede yol bulmak son derece kolaydır genelde halk kesişimlerle (intersection) yol tarifi verir mesala derki atıyorum atatürk caddesi ile özal caddesi kesişimi ve kafanda az çok biliyorsan anında canlandırabilirsin.

birde millet gidip saçma sapan yaşadığı o 6 ay-1 sene boyunca tuttumlu olup duruyor sonra hayatının en büyük pişmanlığını yaşıyor, kardeşim emin ol hayatında 50 sene daha var ölmezsin ama hayatında böyle 1-2 fırsat ya var olacak yada olmayacak tadını çıkar gez toz ye iç sonra bol bol bip bip bip ilerde dönüp arkanı ulan ben naappptımm ya neler kaçırdım deme, evde oturup dönercide 8dolara çalışıp vaktini boşa harcama derim ha çok iyi durumun yoksada git yine senin ekonomik durumunda bir grup ile yakın dur inan bolca olacak ztn ve onlarla olan uyguna geçilebilecek eğlenceli vakit geçir gerek olursada az çok çalış idare et ama gezmenden olma ztn geze geze öğreneceksin hem kültürü hem dili hemde öyle vizyonun açılacak.

şimden iyi eğlenceler güzel kardeşim boşver arabaları sen şu an ulaşabileceğin güzellere odaklan
    Daha kendim tam anlamıyla hazır hissedemiyorum ya eve çıkmaktır vs dir , ILAC ta her 2 haftada bir kur geçmek için sınavlar yapıyorlarmış , ben ilk haftayı tamladım , pre intermediate başladım , umarım pre advance , advance gibi bitiririm inşallah ,

Yapı olarak çekingen biri değilim dal y...raklık var atlarım her şeye buradada kullanmaya çalışıyorum o huyumu fakat sınıftaki herkesin ingilizce seviyesi birbirine yakın oldugundan bi yerde tıkanıyoruz, buda zamanla olacak sanırım,

En büyük sorunum kelime haznem çok çok dar, kelime bilgim daha çok olaydı belki 2 level üsttede başlayabilirdim, dediğin gibi hatunlar koreliler japanlar tarzımdır burda bi dilim almadan bırakmam onları brezilyalı bi hatunla takılıyorum son 2 gündür ingilizce geliştirme ayağına bakalım ekşın kovalıyorum

Kelimemi geliştirmem için önerilere açığım varsa güzel taktikler vs

Ulaşım aşırı derecede kolay , sizinde dediğiniz gibi virajlı yollar çok çok nadirdir , şahsen ben şu 5 günde görmedim hiç , minik bi kuş bakışı harita ile her yere çok rahat gidersiniz en basitinden

İnsanların tutumu yaklaşımı güzel adres vs sordugum yada başka şeyler sorduklarım sonuna kadar anlamam için emin oldular anlatırken zaman ayırdılar hepsi yani bana, yardımcı olmaya çalışıyorlar yabancılara, esnaf vs güleryüzle karşılıyor çoğu , güzel memleket sevdim ya,

Tek sıkıntım 3-4 parça t shirt tarzı getirmiştim soğuktur diye ama mahvoluyorum terlemekten, 32 dereceydi bugün inanılmaz sıcaktı, temmuz ağustosta moku yedik sanırım :/ , çok sıcak olurmuş

Aile yanında kalmaya gelnce bazı evler 3-4 öğrenciye veriyormuş evlerini, fazla odalı olanlar. Onları tercih edebilirim aslında , ILAC aracılık yapıyor bizim isteklerimize göre belirliyor kalacağımız yeri, daha var 4 haftada biraz daha öğrenirim sistemi programı

sağolun yardımlarınız için abiler gelişmeler oldukça paylaşırım , varsa buraya gelmek isteyen aklında olan vs kendi çapımda bende yardımcı olmaya çalışırım

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Phrasal verbs ve vocabulary çalışman lazım, o biraz ezber, biraz da günlük hayatta deneyerek/kullanarak öğreniliyor. Fakat ezber şart.

Bugün hava 32 dereceydi, fakat bu mevsim normallerinin üzerinde. Yazın bu şekilde olur en fazla, 40 ları pek görmessin.

Çinlilerden uzak dur. Toronto'nun 20 km kuzeyinde yaşıyorum ve burada baya var onlardan, göçmenliği alır almaz Çinlilerin olmadığı başka bir şehre geçicem muhtemelen daha kuzeye. Suça pek karışmazlar fakat ingilizce öğrenemezsin pek, kendi arkadaş gruplarıyla takıldıkları için pek az ingilizce konuşurlar.

Sanırım Türklerden uzak dur dememe gerek yok, biliyorsun sebeplerini.

Türk marketi arıyorsan Dufferin üzerinde İstanbul Marche var, Yorkdale alışveriş merkezinin dibinde. Simit sucuk falan bulabilirsin, aklında olsun.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelime dağarcığı için ben İngilizce ingilizce sözlük okur ve kısa kısa notlar alırdım hep. =)
    Instagram: mutusgarage

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Phrasal verbs ve vocabulary çalışman lazım, o biraz ezber, biraz da günlük hayatta deneyerek/kullanarak öğreniliyor. Fakat ezber şart.

Bugün hava 32 dereceydi, fakat bu mevsim normallerinin üzerinde. Yazın bu şekilde olur en fazla, 40 ları pek görmessin.

Çinlilerden uzak dur. Toronto'nun 20 km kuzeyinde yaşıyorum ve burada baya var onlardan, göçmenliği alır almaz Çinlilerin olmadığı başka bir şehre geçicem muhtemelen daha kuzeye. Suça pek karışmazlar fakat ingilizce öğrenemezsin pek, kendi arkadaş gruplarıyla takıldıkları için pek az ingilizce konuşurlar.

Türk marketi arıyorsan Dufferin üzerinde İstanbul Marche var, Yorkdale alışveriş merkezinin dibinde. Simit sucuk falan bulabilirsin, aklında olsun.
    Dejavu oldum

Sucuk mazlemesi alıp gitmiştim, çok severim sucuğu. Sucuk yapmıştım Amerika'da
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah keşke 15 sene önceye dönebilsek, 1dk durmazdım bu ülkede.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için, birde bugün bi tabela gördüm classic car show varmış june 11 yazıyordu 10 12 güne gelirsen orda görüşürüz ben giderim büyük ihtimal, mekanını bilmyorum öğrenince yazarım buraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için, birde bugün bi tabela gördüm classic car show varmış june 11 yazıyordu 10 12 güne gelirsen orda görüşürüz ben giderim büyük ihtimal, mekanını bilmyorum öğrenince yazarım buraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 Haziran'da Amerika'ya geçme ihtimalim var haftasonu için. Fakat yine de haberleşiriz.

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kar,toronto raptors,atiba hutchinson.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bak hele gençler, yengeniz hamile kolay kolay çok uzaklara bırakamıyorum şirket için şimdilik avrupa gitgel yapıyorum ama baldız yakında yardıma adanaya gelecek gelir gelmez iş için Torontodayım 5 günlüğüne, dilerseniz alırım sizleri bir yemek + Tim hortonsa çeker muhabet ederiz.

bu arada doğru yoldasın kesinlikle Brazilyalıya yapış kardeşim en doğru yerdesin şu an emin ol

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beden eğitimine çıkan boş sınıf kovalıyordum manitayla öpüşmek için
    Ana sınıfındayken kızları öpüyormuşum ilk okul zamanlarında eve gelen misafirlerin kızlarıyla doktorculuk oynuyordum magnum çubuğu ile Hasta olmuşsun sen 20 defa öpersem geçer diyordum vs. vs. niye bilmiyorum ama benim kafa çok küçüklükten itibaren böyle şeylere hep çalıştı
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen hafta montreal de kar yagiyomus havasi fena insanlari guzel bir ulke bildigim kadariyla...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurt dışına gidip öncelikle karı kız kovalamayı düşünen ender milletlerdeniz diye düşünüyorum

Herkes için önce iş, bizim için sonra iş. Anladınız onu
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen hafta montreal de kar yagiyomus havasi fena insanlari guzel bir ulke bildigim kadariyla...
    Çok geniş bir memleket. Her yerde farklı hava koşulları olabilir.

Montreal'de kar yağıyor, burada geçen hafta 32 derece idi (Toronto), hissedilen 38.

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 3 aydır okuldan siyahi bir arkadaş bulup yapıştık yakasına. Ugandalı ve ana dili ingilizce. Aldığım eğitim ise üniversitede hazırlıktı. Pratiğimiz acayip gelişti. Kendimiz rahatça ifade edebiliyorum şuan.
    Galiba bu konudaki en iyi durum yabancı bir arkadaş bulmak , eğer Türkiyedeysek. Sorun şu çocuk 2 ay sonra okulu bitirip dönecek. Bizimde yurt dışı hayalimiz var ama o zamana kadar en iyisi bu şekilde konuşmak. Çocukla haftada en az 3-4 kez görüşüyoruz. Kelime ezberleyip devam edersek daha iyi olacak.

Konu sahibine tavsiyem ise bende herkesten duyuyorum dil okulları dil öğretemiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)