yok la nerde bizde o şans. Çocuğuz olm orta hazırlıkta tanıştık la. Kız olsa tanışamazdık ki. Kızlar o yaşta evcilik oynarken biz top peşinde koşuyoduk. O yaşta okulda sıra arkadaşın dışında yanında 10 dakika oturabildiğin kız var mıydı lan?
yok la nerde bizde o şans. Çocuğuz olm orta hazırlıkta tanıştık la. Kız olsa tanışamazdık ki. Kızlar o yaşta evcilik oynarken biz top peşinde koşuyoduk. O yaşta okulda sıra arkadaşın dışında yanında 10 dakika oturabildiğin kız var mıydı lan?
IN BOOST WE TRUST
Orta hazırlıkta. Yuuh.
IN BOOST WE TRUST
skandal![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Daha kendim tam anlamıyla hazır hissedemiyorum ya eve çıkmaktır vs dir , ILAC ta her 2 haftada bir kur geçmek için sınavlar yapıyorlarmış , ben ilk haftayı tamladım , pre intermediate başladım , umarım pre advance , advance gibi bitiririm inşallah ,
Yapı olarak çekingen biri değilim dal y...raklık var atlarım her şeye buradada kullanmaya çalışıyorum o huyumu fakat sınıftaki herkesin ingilizce seviyesi birbirine yakın oldugundan bi yerde tıkanıyoruz, buda zamanla olacak sanırım,
En büyük sorunum kelime haznem çok çok dar, kelime bilgim daha çok olaydı belki 2 level üsttede başlayabilirdim, dediğin gibi hatunlar koreliler japanlar tarzımdır burda bi dilim almadan bırakmam onlarıbrezilyalı bi hatunla takılıyorum son 2 gündür ingilizce geliştirme ayağına bakalım ekşın kovalıyorum
Kelimemi geliştirmem için önerilere açığım varsa güzel taktikler vs
Ulaşım aşırı derecede kolay , sizinde dediğiniz gibi virajlı yollar çok çok nadirdir , şahsen ben şu 5 günde görmedim hiç , minik bi kuş bakışı harita ile her yere çok rahat gidersiniz en basitinden
İnsanların tutumu yaklaşımı güzel adres vs sordugum yada başka şeyler sorduklarım sonuna kadar anlamam için emin oldular anlatırken zaman ayırdılar hepsi yani bana, yardımcı olmaya çalışıyorlar yabancılara, esnaf vs güleryüzle karşılıyor çoğu , güzel memleket sevdim ya,
Tek sıkıntım 3-4 parça t shirt tarzı getirmiştim soğuktur diye ama mahvoluyorum terlemekten, 32 dereceydi bugün inanılmaz sıcaktı, temmuz ağustosta moku yedik sanırım :/ , çok sıcak olurmuş
Aile yanında kalmaya gelnce bazı evler 3-4 öğrenciye veriyormuş evlerini, fazla odalı olanlar. Onları tercih edebilirim aslında , ILAC aracılık yapıyor bizim isteklerimize göre belirliyor kalacağımız yeri, daha var 4 haftada biraz daha öğrenirim sistemi programı
sağolun yardımlarınız için abiler gelişmeler oldukça paylaşırım , varsa buraya gelmek isteyen aklında olan vs kendi çapımda bende yardımcı olmaya çalışırım
Phrasal verbs ve vocabulary çalışman lazım, o biraz ezber, biraz da günlük hayatta deneyerek/kullanarak öğreniliyor. Fakat ezber şart.
Bugün hava 32 dereceydi, fakat bu mevsim normallerinin üzerinde. Yazın bu şekilde olur en fazla, 40 ları pek görmessin.
Çinlilerden uzak dur. Toronto'nun 20 km kuzeyinde yaşıyorum ve burada baya var onlardan, göçmenliği alır almaz Çinlilerin olmadığı başka bir şehre geçicem muhtemelen daha kuzeye. Suça pek karışmazlar fakat ingilizce öğrenemezsin pek, kendi arkadaş gruplarıyla takıldıkları için pek az ingilizce konuşurlar.
Sanırım Türklerden uzak dur dememe gerek yok, biliyorsun sebeplerini.
Türk marketi arıyorsan Dufferin üzerinde İstanbul Marche var, Yorkdale alışveriş merkezinin dibinde. Simit sucuk falan bulabilirsin, aklında olsun.
Kelime dağarcığı için ben İngilizce ingilizce sözlük okur ve kısa kısa notlar alırdım hep. =)
Instagram: mutusgarage
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Ah keşke 15 sene önceye dönebilsek, 1dk durmazdım bu ülkede.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bak hele gençler, yengeniz hamile kolay kolay çok uzaklara bırakamıyorum şirket için şimdilik avrupa gitgel yapıyorum ama baldız yakında yardıma adanaya gelecek gelir gelmez iş için Torontodayım 5 günlüğüne, dilerseniz alırım sizleri bir yemek + Tim hortonsa çeker muhabet ederiz.
bu arada doğru yoldasın kesinlikle Brazilyalıya yapış kardeşim en doğru yerdesin şu an emin ol![]()
![]()
Gecen hafta montreal de kar yagiyomus havasi fena insanlari guzel bir ulke bildigim kadariyla...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Yurt dışına gidip öncelikle karı kız kovalamayı düşünen ender milletlerdeniz diye düşünüyorum
Herkes için önce iş, bizim için sonra iş. Anladınız onu![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Yaklaşık 3 aydır okuldan siyahi bir arkadaş bulup yapıştık yakasına. Ugandalı ve ana dili ingilizce. Aldığım eğitim ise üniversitede hazırlıktı. Pratiğimiz acayip gelişti. Kendimiz rahatça ifade edebiliyorum şuan.
Galiba bu konudaki en iyi durum yabancı bir arkadaş bulmak , eğer Türkiyedeysek. Sorun şu çocuk 2 ay sonra okulu bitirip dönecek. Bizimde yurt dışı hayalimiz var ama o zamana kadar en iyisi bu şekilde konuşmak. Çocukla haftada en az 3-4 kez görüşüyoruz. Kelime ezberleyip devam edersek daha iyi olacak.
Konu sahibine tavsiyem ise bende herkesten duyuyorum dil okulları dil öğretemiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)