Arabaya iyice baktırıp alındıktan sonra bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Bu tarz premium arabalar bilinçli insanların elinde oluyor genelde, he tabi hor kullananı da gördüm. İçinin dışının temizliğine vs dikkat etmek gerekir.
Arabaya iyice baktırıp alındıktan sonra bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Bu tarz premium arabalar bilinçli insanların elinde oluyor genelde, he tabi hor kullananı da gördüm. İçinin dışının temizliğine vs dikkat etmek gerekir.
demiştim yukardada zaten, olaki olay almanayaya kadar giderse başına geleceginin farkında olduğu için kimseyi mağdur etmeden çözülmüş olay.
bizimde araç premium selectiondan aldık tam "186" km'de. alan kişinin klasik direksiyon problemi yaşamış geri getirmiş arabayı 5 almış bunuda borusana takasa vermiş. gereken herşey garantiden değişmiş premium selection listesine gelene kadar. ozamanın parasıyla aynı donanım 0 ile arada 9küsürbin TL oynuyordu mesela.
1881 - 193∞
Gökhan da bahsetmiş yukarıda , İsmini Bilmiyorum ne yazıkki " Octane" da bahsetmiş.
Pahalı Araba = Elit Kullanıcı ilişkisi çok yanlış.
Kendi Kuzenim global bir firmada üst düzey yönetici ve şirket arabası Bmw ,
Ama gel gelelim sizin bizim kadar araba hastası deli gibi gazlar şirket arabası ile aracın ısınmasına soğumasına dikkat eder genelde ama acil bir işi varsa kapatır gider 1 saat gazladıktan sonra hiç beklemeden.
Bu arada aman kiralık canını alayım diye yapmıyor kesinlikle ama çok daha telaşeli işleri var ken öncelik sırasında en sonda oluyor rent a car aracının sağlıklı ısıtılıp soğutulması.
Bireysel Kiralama daha da vahim. Budget Sixt Avis Garenta ,Central vs vs bunların hepsinden çok makul fiyatlarla E serisi 5 serisi kiralayabilirsiniz.
Aralarında 50 şer lira toplayarak 5 kiralayan semt çocukları gördü bu gözler
Günlük kiralamada 200 km de fiesta kiraladık şirket için , 20 günde anasını bellediler arabanın en az 40 farklı perosnel kullandı tanınmayacak haldeydi fiesta 3000 km sonra.
bu senaryonun tam tersi de mevcut tabi irdeleyip bakmak lazım araca.
otomol var zeytinburnunda orayada bakabilirsiniz
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Evet farklı. 5 serisindeki n20 , 316 lardaki 136 hp olan ve 170 hp ied lerde psa motor kullanılıyordu. Şu an 318i kodlu 136 hp lik 1.5 motordan bahsediyorum. Muhtemelen yeni gelecek 5 serisine şu anki BMW nin 2 litreden devşirme 1,6 motorunu değil de 1,5 üç silindir olan yine kendi motorunun daha güçlü versiyonunu kullanacaklar. Zaten 1,5 litreye dünyanın çalışmasını yaptı BMW. 136 hp den i8 deki 231 hp ye kadar yelpazesi geniş. İlk 1,5 prototip f20 araçta da 177 hp lik versiyonu denenmişti.
Bakalım görelim hep beraber. Ama dediğim gibi 1,5 177 hp lik bir araç gelirse şu ankine göre ekonomik olur diye tahmin ediyorum.
Su anki şirketinin verdiği fluence aracim var.
Akşam çıkınca hemen oldukça dik bir yokuş başlıyoruz, ben motor soğuk diye 2000 deviri geçmeden sakince çıkarken diğer araç verilen arkadaşlar, yanından 3000-4000 devirle vites büyüterek geçiyorlar henüz 15 sn önce çalışmış araçla
Ama genelleme yapmak gerekirse 520 filoda olsa alınır.
Zaten fiyatı ona gore uygun olacaktır sanirim
sorduğun araçlar genelde firma yöneticilerinin kullandığı araçlar oluyor ve bu insanlar da genelde serseri gibi kullanmadığı için ve araçların da kazası yoksa kesinlikle alınır. tramer de veya herhangi bir yerde bu aracın kiralamadan çıktığı filo aracı olduğu anlaşılmaz anlaşılsa dahi sorun olmaz.
Geçen arkadaş borusan ihaleden fiesta aldı eksper raporunda boyasız yazıyordu tavanda boya çıktı sonra döndüler dediler fabrikadan kalın boya atılmış
Arkadaş 1000 tl zarar ile geri verdi
Bakım olaylarına dikkat edin derim.
Birçok oto kiralama yan sanayi parçalarla bakımları yapıyor, kazalarda vs eksikleri gideriyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Hangi filodan alacağınız da çok önemli, benim yorumum tamamen BMW'den filo olarak kiralanmış daha sonra çıkmış araçlar içindi.(Eğer var ise öyle bir durum)
Bugün bizim kiraladığımız araçlardan pert olmamasına şaşırdığımız 2 airbag açmış, sol ön tarafından direklere kadar kazalı olduğunu bildiğim aracın tramerini sorgulattım kayıt gözükmedi. Arabalara bakan abimizin söylediğine göre, bu kadar fazla arabası olan firmalar kasko yaptırmadan kendileri hasar tamiri-bakım-onarım vs yapıyorlarmış.
BMW Selectionda böyle bir uygulama yoktur diye düşünerek, Kişilerin kullanım tarzından ziyade bu olasılığı da göz önüne alın.
Aynen öyle misal intercity birçok otomobili kendi servisinde tamir ediyor, bakımını yapıyor.
Arabalar ordan geldiyse iyi baktırın.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arkadaşların dediği gibi kurumsal firmaların filosundan çıktıysa alınır tek kullanıcı tarafından düzgün sürülmüştür.
ama eğer tr de olan büyük organizyonlarda devlet büyüklerine kiralanan arabalardansa kullanan arkadaşlar her türlü yan denemesi ışıklarda tapa gaz falan denerlerben yaptım ordan biliyorum
2013 model beyaz, sunrooflu, 16bin km'de, ışık paketli, arka perdeli, 520i'yi dediğiniz yerden arkadaşım 126bin tlye aldı, yaklaşık 1 ay kadar önce, hiçbir sıkıntısı problemi olmadığnı söyledi, çok ufak tefek çizikleri var gözüme çarpan, onun dışında gayet güzel ve keyifli bir araçmış ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Yorumlar için tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.Tavsiyelerinizide dikkate alarak otoshops dan filo aracı olarak kullanılmış yeni kasa c aldık.Yarın satış işlemleri yapılacak.
Eski çalıştığım lüks otomobil ile yolcu taşımacılığı yapan turizm firmasının Borusan ile anlaşması olup sıfır arabayi al kullan ve anlaşmaya bağlı belli bir km de geri ver mantığıyla ilerliyor halen daha sistem yani ben olsam böyle bir arabaya km düşük te olsa girmem.bu tip turizm firmasında her yaş grubundan insan var çalışan ekmek yiyen ve hepsi olmasada birçoğunun araba tutkusu var ve arabalar o kişilerin ne yazık ki egolarini tatmin ediyor ve devam da edecek.şirkette çalışırken yağ lambasi yanıp servise gitmeyen ,fren balata si degismesi gerekirken servise gitmeyen yağ eksiltme sorunu yasayan bakin bu araclarla gunde ortalama istanbul trafiginde 300 km yol yapiliyor ve bagajlarina surekli agir esya valiz konuluyor..sürekli istanbul trafiğinde dur kalk yapmış sözde düsuk km olduğu ve tek elden kullanılmamış olduğu için ben yanasmazdim..
Siz eğer o araçları incelerseniz yağ bakımınin hangi km de tarihte yapıldığını sorgulayin.o araçlar acele acele 3 4 dk da fırça ile yıkanıp acele acele gün boyu trafiğin içindeki arabalar iç aksam direksiyon arka bagaj plastik yerlerinin iyi incelenmesi gerek eğer illa alınacaksa
Tuned by ARP Garage
firmaların aldığı bu tarz lüks araçlar diğer araçlar gibi kiraya çıkıp bilincsiz eller tarafından kullanılmadığı için almakta hiçbir mahsur yok bence. firma çok yüksek adette satın alıyor bu araçları. tabi ki normal bir kullanıcının alamayacağı kadar indirimler bunlar. 3-5 bin km kiraya çıktıktan sonra satışa çıkıyor. hemen satışa çıkaramama sebepleri sıfır araç satışı yapan bayilerin araç satışlarını baltalamamak adına. şirketlerin üst düzey yöneticileri kullanıyor. veya yurtdışından falan gelen misafirleri. böyle bir araç almak hiç mantıksız değil. bakımları aksamadan yapılan kaskolu araçlar hepsi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)