User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
59 sonuçtan 58 ile 59 arası

Konu: Alfa 147 Ocağa İncir Ağacı Diker Mi?

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Markanın eksiği de çok. Asla bir alman konforunu sağlamaz, ne yaparsanız yapın bu arabanın kenarın köşesinden gelecek seslere takılacaksanız zaten bu arabayı almayın. Elektronik sistemleri problemleri baş gösterebiliyor, mühim şeyler olmasa da arada can sıktığı doğru. Ama işlevselliği etkileyen konular değil çoğu zaman. Güvenlik konusunda 2001 yılında ncap'ten 3 yıldız alan mk1 kasanın üzerinde küçük güncellemeler yaptılar ama sonrasında ncap testine girmediler. Yine de o zaman tasarlanan, üretilen C sınıfı araçlar arasında fransızlar ile almanlar arasında yakın olduğunu düşünüp karşılaştırma yapmaya bence pek gerek yok.

Ancak aracın zaten dinamikleri ziyadesiyle tatminkar olduğu için mesele kaza yaptığın değil önceki zamanlarda neler yapabildiği. O da o paraya ancak bu kadarını veren cinsten. Daha aşağısı değil elbet.

Yalnız 159 gerçekten başka bir araç Onun için farklı bir başlık açıp kullanıcılarının yazdıklarını görmek gerek.

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Markanın eksiği de çok. Asla bir alman konforunu sağlamaz, ne yaparsanız yapın bu arabanın kenarın köşesinden gelecek seslere takılacaksanız zaten bu arabayı almayın. Elektronik sistemleri problemleri baş gösterebiliyor, mühim şeyler olmasa da arada can sıktığı doğru. Ama işlevselliği etkileyen konular değil çoğu zaman. Güvenlik konusunda 2001 yılında ncap'ten 3 yıldız alan mk1 kasanın üzerinde küçük güncellemeler yaptılar ama sonrasında ncap testine girmediler. Yine de o zaman tasarlanan, üretilen C sınıfı araçlar arasında fransızlar ile almanlar arasında yakın olduğunu düşünüp karşılaştırma yapmaya bence pek gerek yok.

Ancak aracın zaten dinamikleri ziyadesiyle tatminkar olduğu için mesele kaza yaptığın değil önceki zamanlarda neler yapabildiği. O da o paraya ancak bu kadarını veren cinsten. Daha aşağısı değil elbet.

Yalnız 159 gerçekten başka bir araç Onun için farklı bir başlık açıp kullanıcılarının yazdıklarını görmek gerek.
    Konfor ve sağlamlık bakımından almandan bir çıta düşük fransızdan bir çıta yüksek, yani ortalarında bir yerde diyebiliriz doğru muyum? Peugeot 206 gibiyse iç trim sesleri vazgeçmemde en büyük etken olur valla. Elektronik sorunlardan kasıt mesela ne gibi ve cep yakan türden bir şey mi? Çünkü cepteki para ile aracı aldığımda sigortasını ve rutin bakımını anca karşılarım ilk 2 3 ay, aldıktan 1 hafta sonra bir yerden büyük(2-3bin tl) bir patlak verirse yatar araç kapımda. Bir de çevrem araç konusunda pek bilgili değil daha doğrusu alfa konusunda pek bilgili değil, alma satamazsın sorunu büyük olur gibi muhabbetler geçti aramızda hani aldıktan sonra ben haklıydım almamanı söylemiştim sana demelerini istemiyorum. Zaten aracı alırken en ufak civatasına kadar baktıracağım ama sonradan sürprizler ile karşılaşmaktan çekiniyorum.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)