Saflık gitti.
ilk seride, garaj sahneleri-tamiratlar-mod üzerine konuşmalar vardı... özgün bir filmdi. ikincide ise, para kazanmanın vermiş olduğu ün ile beraber-ortam ve film akışı değişti.
sonra zaten başladılar gangsterliğe :)
Printable View
Saflık gitti.
ilk seride, garaj sahneleri-tamiratlar-mod üzerine konuşmalar vardı... özgün bir filmdi. ikincide ise, para kazanmanın vermiş olduğu ün ile beraber-ortam ve film akışı değişti.
sonra zaten başladılar gangsterliğe :)
Eski havasi tabiki yok da bizde eski hava var mi ? ilk filmin zamanindaki yillarda kapak olan araclarin coguna suan herkes Apaci gozuyle bakiyor . O zamanin modasi ve kani neyse film direk damardan vurdu zate o sayede bu kadar ilerledi.Yada 18 yasinda neyseniz 30 da cok farklisiniz insanin dogasi boyleyken film degisti diye elestirmek bana mantikli gelmiyor.Sartlar ne ise ona uymaya calisiyorlar.Ben sahsen hep zevkle izledim ( ilk film favorimdi ) . Kisaca takilmayin sag sole keyfini cikarin.
Bende Çekik Gözlünün S2000'e Hastaydım Ne güzel Vinyl'dir o
http://vignette2.wikia.nocookie.net/...20150124175136
http://pics.imcdb.org/0is177/capture44ey7.8729.jpg
Giden yok galiba henüz..
Varda detay yazmiyorlar dom un mevzu nedir gidip öğrenelim mi ifşa mi edersiniz
Vizyona girdiği gün gittim. Aksiyon olarak bakılırsa güzel film, modifiye araba vs açısından bakılırsa zayıf. Fragmanlardan ve son serilerden görüldüğü gibi buda aynı yani. Ama kaliteli yapım tabi akıcı sıkmıyor izletiyor hertürlü kendini..
gidin arkadaşlar film ayrı müzikleri ayrı güzel :) öyle eski serilerdeki gibi pek gaza getirmiyor ama :D
filmde saçı olan sadece kurt russell :)
Giriş kısmına bayıldım , ilk serilerdeki araba muhabbetleri yok artık tabide , yine de seriyi bozmadan gidilmeli diye düşünüyorum
Ben filmi hic begenmedim konu tamamen aksiyona dönmüş bir tane yarış sahnesi var o kadar geri kalani silah kavga dövüş cia pentagon fbi falan :D bide cok abartı sahneler var ben kac kere yok artık oha dedigimi hatırlamıyorum aklimda kalan 3. Dünya savaşını engelliyecegiz lafi ve dom reis in dag dan aşağıya arabayla inerek deniz alti patlatmasi :D
Aksam 10 seansına gıttım,esım bıara uyudu...
Malesef sıradan,ıyıce abartılmıs,basıt senaryo ve ısın kotusu fılmın amacı olan otomobil teması ıyıce azalmıs...
ben izlemiyorum bu seriyi artık.Çöp çünkü.Bazen özlediğimde 1. filmi veya tokyo drift i açarım.Hatta initial D izlerim filmini... Gerek yok yeni serilerde saçmalıktna baska birşey yok..
Haftasonu izledim, şöyle güzel araba görürüm diye bekliyorsun bi bakmışsın film bitmiş :) arabalara çok az yer verilmiş.
Müzikleri güzel ,rom her zaman ki gibi komik .
İçine ettiler iyice, tanklar tüfekler füzeler . Bence tadında bıraksınlar artık 9 çıkmasın. Hep aynı görev için toplanıyorlar araba veriliyor ajanlar tarafından kovala birini .