Rom'un interpol muhabbeti güzeldi. Onun dışında aksiyon var artık FF den birşey beklememek gerek.
Printable View
Rom'un interpol muhabbeti güzeldi. Onun dışında aksiyon var artık FF den birşey beklememek gerek.
bence biraz daha kasarlarsa atom bombasına bile kafa tutabilirler
Rio'dan bu yana izlediğim en iyi FF'di.
Artık tabiki gazlama, modlama vb şeyler yok. Ama son 4 filmdir bunu biliyoruz sanırım :)
Yine de öncekine oranla daha elle tutulur olmuş.
Ayrıca cidden komik sahneler var. Baya baya güldürüyor :)
açılış haftasında 535 milyon dolar gişe yaparak star wars serisini de geçerek en çok hasılat yapan film olmuş. Bu da demek oluyor ki yeni filmler yolda :)
youtube'a sinema çekimi yüklemişler ne ara izlediniz ne ara çekip attınız izlemek isteyen imkanı olmayan varsa izleyebilir iş görür türkçe dublaj
Dom'un neden sırt çevirdiğini söylemek veya neden 85 milyon dolar değerinde araba pert ettiklerini anlatmak direkt filmi anlatmak olur, o yüzden bunlara değinmiyorum.
@Kekuti* nin dediği gibi eski filmlere göre komedisi daha bol. Hatta film bence Marvel, Expendables ve Baby's Day Out filmlerinin karışımı olmuş.
Filmin giriş sahnesi şahane, o özlenen araba ve yarış sahnelerini görünce "lan, acaba?" dedim ama filmin geri kalanı, fonda arabalarla bol aksiyon.
Neticede gittim, pişman değilim. Hatta 1 kere daha giderim.
Bi patlatmadiklari denizalti kalmisti. Bebek kurtarma sahnesi disinda , sacma sapan bir film.
İyi güzel de bana saçma geliyor artık bu kadar abartı. Adam eliyle torpidonun yönünü değiştirdi yok artık dedim.
Bütün aksiyon filmlerini bir filmde toplamışlar yakında spiderman batman falanda gelirse şaşırmam :D
:D İşte ondan bahsediyorum. Benim ki örnekti. Kapıya omuz atıp kurtuldu o sahnede de oha dedim :D Çok var aşırı absürt sahne.
nerede eski seriler diyorum kendi kendime
Tokyo'yu açıp her fırsatta izliyorum 1-2 ve Tokyo harici bence yalan ama teknolojiye ayak uyduruyorlar maalesef
85m dolarlık araba yalandır,turkıye mı orası otv vs olsun :)
Cogunda efekt var... Bence fılmın adı degısmelı,artık aksıyon fılmı olmus. FF sacma kalmıs.
Soruyorum sıze; otomobıl(mod-yarıs-hız)ıle ılgılı oldugu ıcın mı gıttınız,yoksa polısıye aksıyon fılmı oldugu ıcın mı?
Yine vizyona girdigi ilk gunde gayet hevesli bir sekilde gittik seyretmeye fakat beni pek tatmin ettigi soylenemez. Seriden gayet uzaklasilmis, zorlama olmus gibi geldi bana. 7 cok guzeldi bence fakat bu biraz luzumsuz geldi, sisirilmis bir yapit. Degmedi o yer bulmak icin gunler oncesinden platinum kampanyasiz 10 adet bilete zibille para verisimize.
Hızlı ve Öfkeli vizyonundan değil de sevdiğim oyuncular çerçevesinden bakınca ben gayet beğendim filmi. Alternatif film olarak born to race gibi flmler çıkıyor ama tutulmuyor demek ki artık. Gişe rekoru kırmasından anlaşılıyor. Theron, jason katkısı da bu sebepten olmalı.