çok geçmiş olsun kardeşim ciddi bi kaza atlatmışsın sana bişey olmaması sevindirici
trafik sigortası 31 civarı, kaskoda trafik sigortasının üzerinden +50 bin tl'ye kadar karşıya verilen zararları ödüyor bildiğim kadarıyla yani toplam 80 bin civarına kadar, panamera trafik sigortasından bu meblaları almıştı sanırım öyle duymuştum
Çok geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun, 406 birkez daha sağlamlığını kanıtlamış. Eniştem 406 ile bundan daha ağır bir kazaya karışmıştı, sadece vucudunda bir kaç ezik oluştu. Pejonun en sevdiğim arabasıdır kendisi.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Doğru trafik sigortası bu yıl için 31 bin TL maddi hasar ödemesi yapıyor, her yıl artar bu rakam. Kaskoda karşıya ödenen rakama "ihtiyari mali mesuliyet teminatı" adı veriliyor, seçenekli bir teminat ve bence 50 bin TL yetersiz en az 100 bin TL olmalı kasko yaptırırken önem verilmesi gereken bir teminat, 100 bin TL'nin bile yetmeyeceği kazalara karışma ihtimalimiz oldukça yüksek.
Kardeşim diğer fotoğrafları görünce konunun ne denli büyük olduğunu net anladım, arabadan bişey alabiliyomusun bari? Çok geçmiş olsun tekrar, Allah' tan sana bir şey olmamış.
Çok teşekkür ederim dostlarım abilerim
Araba beklediğimden sağlam çıktı açıkçası kabine neredeyse hiç zarar gelmedi. 406 ve 607 bu konuda oldukça başarılı iş çıkarmış..
Kaskom yoktu, ha bugün ha yarın diye diye ertelerken ufak tefek miktarlardan kaçarken arabadan olduk banada ders oldu. Ama şu kazadan sonra zerre gözümde değil aileme sevdiklerime dostlarıma kavuşabildiğim için tek parça..
Bugün arabayı 3 liraya hurdaya verdim yolumuzu tamamen ayırdık artık
Emektar yadigar 2000 model 2.5 tdi transporter ile bi süre devam edicem sonra bakacağım birşeyler
Abim süreç nasıl işliyor müsait bir ara bilgilendirebilir misin? Sizde şahsi tanıdığım sigortacılarda sigorta öder diyor bariyerler, kimisi mahkemeye çıkacaksın diyor ( eş dost.. ), kimisi sigortaya dava açılır sigorta öder diyor. Sonradan yine kafamı allak bullak ettiler
Kopardığım bariyer tahmini 5-10 metre arasında
- Bize Her Yer TRABZON
Bir güncelleme yapayım
Bugün yaptığım kazanın tam 5.yılı
Şuan yasa - madde ne durumda bilmiyorum, şayet o dönemde trafik sigortam bariyerlerin ücretinin tamamını ödedi. Basın ekspress yolu üzerinde oldu olay
Böyle bir sorusu olanlar için çekiyorum bu günceli
Allah kimseye yaşatmasın, kazasız belasız..
- Bize Her Yer TRABZON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)