User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
110 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: V6 tavsiyesi

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi v6 mondeoların sesleri hep böyleyse hiç birşey demiyorum temiz mondeo arayışına giriyorum çok iyi ya bu sesi yakalamak için ne yapılabilir tahminen?
    300hplik 2,0 v6 bunlar.yarış otomobili üzerindeki motorlar.yol otomobili olarak alacağın 2,5v6 mondeonun çıkaracağı sesin bununla alakası olmaz.bir mondeo parası harcarsan belki yaklaşık bir ses alırsın
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    156 2,5v6 açık ara tercihimdir burada

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Peugeot 406 3.0 V6'da bakabilirsin.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    V6 nın uçak trübünü gibi kendine has güzel tatlı bir sesi vardır oda yeterli olur.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu daha iyi bence:

https://www.youtube.com/watch?v=6VHneEx5oHo

Abi v6 mondeoların sesleri hep böyleyse hiç birşey demiyorum temiz mondeo arayışına giriyorum çok iyi ya bu sesi yakalamak için ne yapılabilir tahminen?
    Yarışan araçlardaki motor farklı, 2.5 Mazda KL ZE' nin destroke edilmiş 2.0 versiyonu var bunlarda. Yol versiyonlarında da 2.5 Duratec var. O yıllardaki Ford grubunun V6 larını özetleyim kısaca:

Mazda V6:

1.8, 2.0 2.5 V6 lar var K8, KL DE ve 200 hp lik KL ZE gibi.

Ford Duratec V6:
    Mazda'ya benzer ama farklı bir motordur. Mondeolarda 2.5 ve 3.0 versiyonları var. ST200 de 2.5 200 hp, ST220 de 3.0 226 hp. Amerika'da Contour ve Taurus gibi modellerde kullanıldı. Sonrasında Jaguar versiyonu çıktı 2.5 ve 3.0 olarak. Bunlarda S type ve X type da bulunuyor. Kapakları biraz farklı VVT mevcut.

V6 ların yanına 2 silindir daha eklenerek oluşturulan V8 versiyonu da var. Taurus SHO da bulunan V8 motor ve Yamaha V8 dediğimiz Volvo S80 ve XC90 da bulunan 4.4 V8 gibi. Son olarak da 2 Duratec motorun birleştirilmiş hali olan Aston Martin V12 var. DB9, DBS, V12 Vantage gibi arabalarda kullanılıyor. Bunların hepsi aynı dizayna sahiptir bazı parçaları ortaktır.

Yeni çıkan ve Mustang, Mazda CX 9, Ford EDGE gibi modellerde gördüğümüz 3.5, 3.7 ve 3.5 Ecoboost motorlar ise yukarıda saydığımız motorlardan farklıdır herhangi bir parçası uymaz.

Avrupalılar pek uğraşmaz ama Amerikada çok çeşitli modiifye parçası bulmak mümkündür. Contour SVT (Mondeo ST200) forumlarına bakılabilir.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Ali Özdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alfa romeo 166 bakabilirsin
    Cvk Rs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opelci olsak bile, alfa alınır diğerlerine bakılmaz bile(ama bütçe biraz az)
    İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Mazda V6:

1.8, 2.0 2.5 V6 lar var K8, KL DE ve 200 hp lik KL ZE gibi.

Ford Duratec V6:
    Mazda'ya benzer ama farklı bir motordur. Mondeolarda 2.5 ve 3.0 versiyonları var. ST200 de 2.5 200 hp, ST220 de 3.0 226 hp. Amerika'da Contour ve Taurus gibi modellerde kullanıldı. Sonrasında Jaguar versiyonu çıktı 2.5 ve 3.0 olarak. Bunlarda S type ve X type da bulunuyor. Kapakları biraz farklı VVT mevcut.

V6 ların yanına 2 silindir daha eklenerek oluşturulan V8 versiyonu da var. Taurus SHO da bulunan V8 motor ve Yamaha V8 dediğimiz Volvo S80 ve XC90 da bulunan 4.4 V8 gibi. Son olarak da 2 Duratec motorun birleştirilmiş hali olan Aston Martin V12 var. DB9, DBS, V12 Vantage gibi arabalarda kullanılıyor. Bunların hepsi aynı dizayna sahiptir bazı parçaları ortaktır.

Yeni çıkan ve Mustang, Mazda CX 9, Ford EDGE gibi modellerde gördüğümüz 3.5, 3.7 ve 3.5 Ecoboost motorlar ise yukarıda saydığımız motorlardan farklıdır herhangi bir parçası uymaz.

Avrupalılar pek uğraşmaz ama Amerikada çok çeşitli modiifye parçası bulmak mümkündür. Contour SVT (Mondeo ST200) forumlarına bakılabilir.
    Abi bu kadar bilgiyi üşenmeyip yazdığın için gerçekten teşekkür ederim altın değerinde bilgiler vermişsin
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkürler çok güzel bilgiler elinize sağlık

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nacizane fikrim tr sartlarinda vergiler cok yuksek ve v6 tipi motorlar en düşük 2.500cc ortalama

Size tavsiyem VQ20DE motor kodlu maximalardan dusunmenizde yarar var bu motor gtr motorunun babasi denebilir bir cok nissan formunda vq30 ve vq35 motorlara atmosferik veya asiri beslemeli setuplar var 2000cc hacim size yetecektir ilerleyen zamanlarda sc yada hybrit twin turbo ve standalone ile guzel sonuclar alinabilir
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sansar34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nacizane fikrim tr sartlarinda vergiler cok yuksek ve v6 tipi motorlar en düşük 2.500cc ortalama

Size tavsiyem VQ20DE motor kodlu maximalardan dusunmenizde yarar var bu motor gtr motorunun babasi denebilir bir cok nissan formunda vq30 ve vq35 motorlara atmosferik veya asiri beslemeli setuplar var 2000cc hacim size yetecektir ilerleyen zamanlarda sc yada hybrit twin turbo ve standalone ile guzel sonuclar alinabilir
    Aynen kardeşim benim aklıma geldi yazmadım nedeni ise motor iyi ama araç belki isteklere net karşılık vermeyebilir diye yazmadım. Olmuşken vq30 olsun o değilde 350zdeki vq35de ile makşimadaki vq30 arasında ne farklar vardı soner
    blok filan aynıydı dimi strokerle vq35de performansı yakalanır mı şöyle temizinden 270 280hp filan
    AC/DC Back In Black

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sonunda maximayı bilen birisi çıktı ben yazınca dalga geçiyorlardı sizin gibi genç yaşta daha bebekken çıkan bir araba hakkında ne kadar da bilgilisiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bahsedilen otomobil bu galiba: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01813648/detay

Çok bilgim yok hemen araştırıyorum, yol tutuş benim için cok önemli bu arabayla tek yapicagim sey virajda limit zorlamak. Yani soyle anlatiyim arabanin limiti benim limitimden yüksek olmali, ben arabanin ancak %90 lik kismina gelmem lazim %10 daha limiti olmali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsedilen otomobil bu galiba: Nissan Maxima 2.0 QX 1996 Model 17.750 TL Galeriden sat

Çok bilgim yok hemen araştırıyorum, yol tutuş benim için cok önemli bu arabayla tek yapicagim sey virajda limit zorlamak. Yani soyle anlatiyim arabanin limiti benim limitimden yüksek olmali, ben arabanin ancak %90 lik kismina gelmem lazim %10 daha limiti olmali
    tamam işte bunu yazıyorsan alman gereken otomobil alfa romeo 156

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam işte bunu yazıyorsan alman gereken otomobil alfa romeo 156
    Evet haklisin ama öğrenci olduğum için sürekli sanayide vakit geciremem, aldigim arabayi kolay kolay satmam yani en kötü ihtimalle kaza ayirir. Sağlamlık uzun ömür hepsi onemli
    1 -156
    2- Mondeo
    3- Vectra suan siralama bu sekilde ama Mondeo nun yol tutusu iyiyse mekanik sağlamlık ile bi adim öne geçer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsedilen otomobil bu galiba: Cookies and JavaScript support required

2.0ı performansta üzer 11sn 0-100km ama 3.0ılığı canavardır performansı istediğiniz gibidir
    AC/DC Back In Black

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0ı performansta üzer 11sn 0-100km ama 3.0ılığı canavardır performansı istediğiniz gibidir
    Düz yol gazcisi degilim yol tutuşu nasil, bilgi verebilir misiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://youtu.be/9lCQKn2Ptmg
    Reklam filmi güzelmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düz yol gazcisi degilim yol tutuşu nasil, bilgi verebilir misiniz ?
    O konuda kullanıcıların yorumlarını dinleyin derim teknik bilgileri aktarabilirim ben size ama bi 156 kadar iyi değildir yol tutuşu kanımca. Kesici hocam kullanmıştı sanırım forumdaki ağır makşimacılar sansar34 ve kesici bildiğim kadarıyla
    AC/DC Back In Black

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)