Telefonundan atilan 1 mesajla once sifreni öğrenmiştir,sonrasinda da istediği zaman o sifre ile girip rahat rahat bakmistir. Benim de basima geldi![]()
Telefonundan atilan 1 mesajla once sifreni öğrenmiştir,sonrasinda da istediği zaman o sifre ile girip rahat rahat bakmistir. Benim de basima geldi![]()
whatsapp konusmalarina ulasamiyor muyuz :-)
roota gerek yok,
WhatsApp konuşmalarınız her gün sabah 4'te otomatik olarak saklanmaktadır. Tüm konuşmalarınız siz farkında olmadan yedeklenir. Mesajları silseniz de daha sonra Whatsapp kurulumu yaptığınızda otomatik olarak silinen whatsapp mesajları karşınıza gelir. Peki yedeklenen WhatsApp sohbet geçmişleri tamamen nasıl silinir?
My Files yani Dosyalarım a girin.
All Files yani Tüm dosyalara dokunun.
WhatsApp klasörünü bulun.
Databases klasörüne dokunun.
msgstore.db.crypt dosyalarımı seçin
Çöp kutusu simgesini tıklayarak silin.
Bu işlem sonunda WhatsApp mesajları, yedeklenmiş WhatsApp mesajları, geri getirilemez şekilde silinecektir.
arkadaslar baskasinin telefonundaki whatsapp mesajlarindan bahsetmistim :-D
aslında ulaşırsın ama civarında olması gerek,karşı tarafın telefonu alınır kaşla göz arası pc de https://web.whatsapp.com/ açılır, kişinin whatasapptan barkod okutulur tel geri verilir,çıkış yapmadıgın surece ve şahsın telefon yakınlarında ise her webi açtıgında direk açılır sayfada o cihazın konuşmaları.
mspy diye bi ücretli yazılım var. hedef telefona kuruyorsun. ne var yok pc'den telefonu kontrol ediyorsun
ben zamanında kullandım bişey için. araştırın bakın..
bu arada eski kız arkadaşın senin vodafone kayıt'larını bulup ne yaptı ki?
ne yapma hakkı var yani? adı üstünde eski kız arkadaşın degil mi
yoksa yeni kız arkadaşının telefon numarasını, oradanda kimligini bulup, ona manupule mi etmeye calıstı?
Bu konular bana bi yerden tanıdık geliyo hahaha![]()
Arabacı Ağır japon..
telefonunuzu alıp s yazıp 7000 e göndermesi yeterli kız arkadaşınızın. bayi ye falan gerek yok yani.
Benim telefon kayitlarima ulasmasindaki amac yeni kiz arkadasimin numarasini ogrenip onu rahatsiz etmek diger konustugum arkadaslarima beni kotulemek vs. hangi kafa hangi amaçla böyle birseye kalkışıyor bunuda anlayamıyorum hattımı değiştiricem en sonunda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)