User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: TR de Coupe AE85 var mi?

mancolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ae 85 in guzelligi onun farlarinin acilip kapanani coupe ve tek kapilisini bulsam opup basima koyarim da millet 1 tane surda vardi 1 tane burda vardi dedigine gore hint kumasini daha cabuk buluruz gibi geliyor.. :s sase kaporta cam fitil haric birsey istemem zaten. ama hic yok sanirim

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğukan sen trueno coupe sedan istiyorsun türkiyede olucağını sanmıyorum.Ama levini gerekli parçaları getirdikten sonra çevirebiliriz Benim böyle bir projem vardı halada olabilir

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Ae86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2000 senesinde izmir karşıyakada vardı coupe sedan ve yok oldu.Bursadaki coupe sedandan 1.5 sene önceki son foto.

Levet ae86 sedan varmıymış

sedan diilki bu coupe abi

hatırlarsan sana bi foto atmıştım msnde 2 yıl kdr önce bej renkte ae86 sedan buldum diye sende diil ama ae86 ya çok benziyo hakkaten demiştin bana muhtemelen ae82 dir demiştin ve 82 çıkmıştı, işte o günden sonra akıllandım ae86 sedan yokmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent o araç nasıl sedan değil?

Coupe: 2 veya 4 oturma yeri olan , 2 kapılı , 2 veya 4 yan penceresi olan kapalı binek taşıtıdır.

Sedan:Sedan, 4 veya daha fazla oturma yeri olan 2 veya 4 kapılı, sabit şaseli veya orta kolonlu, 4 veya daha fazla penceresi olan kapalı binek taşıtlarına denir.

Neden coupe sedan dediğimi anlamışsındır umarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    benim gözümde halen kupe

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim gözümde halen kupe
    göze göre değerlendirme olmaz, cemin koyduğu foto sedan ve de coupe olarak geçiyor. ancak coupe bizideki versiyonada deniyor. bu yüzden o kasayı doğru belirtmek istiyorsan sedan demek daha doğru bi seçim olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    o kasa bence liftback buda coupe mert

nası yaklaşım

(konu piç oldu kusura bakmayın daha yazmıcam)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kasa heralde liftback, biz limuzinmi dedik? senin dediklerinin aksini söyleyen yok, aracı tanımlarken kolaylık olsun diye sedan ae86 dedik inatlaşmak için sedan değil diyorsun bu kadar basit. yazmak istemiosan yazma tabi abim, bi yere varmayan muhabbetler oluyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ae86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğukan sen trueno coupe sedan istiyorsun türkiyede olucağını sanmıyorum.Ama levini gerekli parçaları getirdikten sonra çevirebiliriz Benim böyle bir projem vardı halada olabilir

Evet yasa resmini koymussun iyi oldu. levini dedigin nedir? boyle bir projem var diyorsun nasil olacak o? parca sorunu yok ***** ben parca isi yapiyorum zaten ama turkiyede o kasayi bulmak onemli benim icin

Serkan.S
    Misafir
    Ben mağara adamı dilinde anlatıyım o zaman anlıcaksın heralde.Trueno farları açılıp kapanan oluyor.Levinde düz şahin tipinde farı olan oluyor.Arkadaşta bende levin var trueno yapmakla ilgili bir projem vardı ama tekrar düşünebilirim diyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mancolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet yasa resmini koymussun iyi oldu. levini dedigin nedir? boyle bir projem var diyorsun nasil olacak o? parca sorunu yok ***** ben parca isi yapiyorum zaten ama turkiyede o kasayi bulmak onemli benim icin
    türkiyede fotodaki araçtan bulamazsınız. türkiyeye o sedan truenonun girişi olmadı çünkü. sağlam kalmış sedan levinde bulabileceğinizi pek sanmıyorum
    toyotasa 80lerde sadece

bu kasadan sattı. bu kasayı truenoya çevirebilirsiniz ama; çamurluk+kaput+tampon+açılırkapanır far+far ayakları+farın motor ve elektrik sistemi gerekli dönüşüm için.

ratu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4a-ge den var mı ki peki satılık merttepe?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en son kırmızı bi tane bulduk, başka bulursak haber veririm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben mağara adamı dilinde anlatıyım o zaman anlıcaksın heralde.Trueno farları açılıp kapanan oluyor.Levinde düz şahin tipinde farı olan oluyor.Arkadaşta bende levin var trueno yapmakla ilgili bir projem vardı ama tekrar düşünebilirim diyor.

Bilmedigim birseyi ogrendim, Zannedersem o magara adami ben oluyorum... Serkan ?

O halde en mantiklisi sanirim 82-87 arasi herhangi bir corolla coupe bulmak. On tarafin degismesi cok kolay .Turkiyede bulunmayan corollalar Amerikada yok fiyatina satiliyor resmen birtane alip komple on takimin getirtilmesi en mantiklisi..
    Kasa olarak tam aradigim bu..

Serkan.S
    Misafir
    Yok yanlış anladın mağara adamı benim.Çünkü ben bunu anladım.Toyotadan hiç anlamamda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben biraz daha açıklık getireyim konuya

Levin normal farlı modelimiz;

Turneo ise açılıp kapanır farlı modelimiz;

Ve iki farklı karoser tipimiz mevcut liftback ve sedan coupe;

sedan coupe

liftback;

Bunun haricinde ae85 tek farkı 1.5 motor olması ve ağırlıkta japonyada satıldı.Sr modeller ise bizim türkiyede bulabildiğimiz 4a motorlu modeller.Bu motor 1.6 tek egzantirik 8v 86 hp gücünde.

Ae86 lar 83-85 yılları arasında zenki,85-87 arasında kouki diye ayrılır.Genelde görsel farklılıklar mevcuttur.

Örneğin;

Bunlar kouki park lambalarıdır.Sinyal kısımları zenkiye göre daha büyüktür.Yada kouki tamponların çizgileri zenkiye göre daha farklıdır gibi.

Doğukan sen ae86 oradımı almak istiyorsun?Yoksa türkiyedemi alıp toplamak niyetindesin?

Benim projem şuydu sahip olduğum yada alabirsem 2. levinimi gerekli parçaları temin edip truenoya çevirmekti ama uzun süre askıya aldım bu dönüşüm projemi.Birde şöyle bir durum var bu kadar uğraştıktan sonra biri gelip aaa mazdaya bak dedimi fıttırırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu ben kendimi bir acayip hissettim. Anlatim mukemmel bir anlatim, Serhan arkadasin anlattigi yabanci lisanda da anladim o da cok guzel izzah etmis ama sorun bu degil ki yahu

Ister levin olsun ister kevin coupe kasa var mi yok mu ? Onunu atladim zaten on tarafi hic olmasa da kabulum.. liftback i coupe a ceviremeyiz ama levin i on tarafini trueno ya cevirebiliriz. Uzun lafin kisasi coupe sedan kasa varsa niyetliyim liftback i pek sevmiyorum.. Hani sen Levini alip yapabiliriz diyince ben heyecan yaptim acaba levin coupe mu var tr de diye.. Turkiyeye ithalati yapilmissa bence bulma sansimiz dusukte olsa var demektir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğukan trde bir tane sedan coupe vardı kazalı onuda biz parçaladık hakkın rahmetine kavuştu.Başka olucağını sanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki ozaman kasmayayim
    Herkesin bayramini kutlarim arkadaslar. Ailelerinizle saglikli mutlu bir bayram ve omur gecirmenizi dilerim
    Dogukan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)