yeni görmekteyim ama iftar ardına gokart etkinliği güzel olur gelirim
bende gelebilirim
bilkentteki go kart ı dusunebilirsiniz , bende katılırım
Vmax Performance
Güncel çekiyim tarih belirleyelim bence artık![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Giden olursa pistte Hasan ı bulsun benim Selamımı söyleyin yada bigboss Bülent abiyiyardımcı olur ikiside
![]()
zaman uyarsa bende gelirim...
Arkadaşlar ben bugün gittim iki seans bindim. Sahibi ile konuştum gece 2 3 e kadar açıklar. Fakat bir detay var ilk kez gidecekler için 9 beygirlik araçlar sınırlandırılmış durumda yani bir seanstan sonra 9 beygirlik aracın gaz telini açıyorlar. Nasıl yaparız bu kısmı bilmiyorum. Bir gün belirleyelim iftar sonrası gidelim.
Yazdığımız post nasıl düzenlenir bilmediğim için ek olarak yazıyorum.
İlk kez bu piste gelenler için 6 dakikalık bir tur atılıyormuş 6 dakikası 10 lira imiş. Ondan sonra profesyonel araçlara geçiliyormuş. Profesyonellerin 10 dakikası 20 lira. Eğer isterseniz orada mangal organizasyonu şeklinde bir şey yapma imkanımızda varmış.
Pisti bilen, sahipleriyle muhattap olmuş tanıyan birinin önderlik edip organizayonu ayarlaması lazım, bi yerde iftar yapılıp geçilebilir yada herkes iftarını yapar iftardan sonra bi yerde toplanılıp geçilebilir sahura kadar muhabbet karting olabilir. Çok uzatmadan yapılacaksa haftaya cumartesi yada cuma akşamı olabilir diğer hafta cuma bayram tatili başlıyor memleketine kaçanlar olur![]()
Abilerim ses verin de yapalım şu işi
Liste oluşturalım zaten başladık mı gören katılır. Bana gün fark etmez yazanlardan gün sıkıntısı olan varsa bekleyelim.
Arenimo
TÜM LAYLONLARI ... JELATİNLERİ SÖKÜLMEMİŞTİR...
LAYLON ne AMK yaa , Laylay lom galibaaa sana göre sevmeler ???
Cumartesi saat 21.30 uygun mudur?
Güncelleme son 2 gün
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)