başlığı değiştirin geri geliyor :)
Printable View
başlığı değiştirin geri geliyor :)
paypal i bilmemde ebay için basit aliexpress dhgate diğer sitelerdeki gibi direk paypali falan araya koymadan kartla alış veriş opsiyonunu koysalar en azından paypal üstünden ebay da alış yada satış yapan insanların sorunu çözülürdü..
:D :D :D :D
az önce ziyaretçi oradanda arkadaşın yaptığı gibi turkmenistan seçtim ama shipping adres TR. ve oldu satın aldım :D
buraya bir göz atın derim. işe yarıyor.
Paypal Yasaklandı.. Peki Ebay Uzerinden Nasıl Alışveriş Yapabiliriz? (2016) - Konu Dışı Sohbet
Paypal mart ayında Türkiye'ye geri dönüş yapıyor diye duydum .
Yeni konu açmak istemedim buradan sorayım. Paypalla araya başka bir site sokmadan (ebay vss.) e-mail hesabına ödeme yaparak ürün alanınız oldu mu güvenilir bir yöntemmidir ?
Yapılabilir. Onda da 2 farklı para transfer seçeneği var, arkadaşına veya ürün/hizmet alımı için gönderim şeklinde. Arkadaşına dersen hizmet bedeli ödenmiyordu Amerika'dayken ama satın alma için dersen mesela hizmet bedeli ekliyor ama parayı geri alma imkanı veriyor sana.
@HondatugraL
Şu konuyu güncellemeyin ya Paypal açıldı sandım heyecan yaptım :D
Soruna gelirsek ürün alımında paran garantide olur. Paypal gönderdiğin hesaba durumu bildirir. Adam kargo takiple falan savunmasını yapar. Göndermediyse geri alır, gönderdi sana ulaştıysa ve çakallık yapıp ürünü bedavaya getirmeye çalışıyorsan sana yaptırım uygulayabilir. (Hesap kapatma gibi)
2017 mart ayında gelicek deniliyordu hala ses seda yok