Parayi yatirmislar mail geldi ama detayli okumadim yolda oldugun icin siz aldiysaniz sanirim benimkide gelir
Parayi yatirmislar mail geldi ama detayli okumadim yolda oldugun icin siz aldiysaniz sanirim benimkide gelir
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Bugün ebay'den mail geldi, paypal Türkiye'den çıktığı için zor durumda kalmış olabilirsiniz diyor. Bu yüzden Türkiye'de ki ebay grup sitemiz gittigidiyor'dan 150 tl ve üzeri alışverişiniz için 20 tl indirim çeki yolluyoruz yazmışlar.
şimdi baktım banada gondermişler , 20tl gondericeklerine ordaki satıcılar gittigidiyor.com uzerinde hesap açsında burdan alalım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Alamıyoruz. Ben dün itibariyle denk gelen 3.aracı almadım, parçasını bulamayacağım için. Ne k20ler ne eclipseler kaçırdık.
Biz kimiz ki. Bizi linea paklar, 1.4 100küsür bin tl araba paklar. Müstehak.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
kredi kartı da olsa
,
bunlardan alamazsınız diye biliyorum?
zaten bunlarda yazı var yanında
Processed by PayPal
eBay'den kredi kartı ile işlem yapmaya çalıştım ama para bir türlü ödenmedi. 3 sefer denedim her seferinde de ödemeyi beklemeye alıp uyarı verdi parayı tekrar yollayın diye.
Bazı arkadaşlar eBay dan kredi kartı ile alınabiliyor yazmıştı. Nasıl alındığını anlatırsa çok makbule geçer.
Satıcıyla anlaşıp , wire-transfer - eft - upt -western union la da para göderebilrsiniz , biraz daha reiskli tabi , işlemler ebay harici gerçekleştiği için.
son 2-3 alışverişimi banka havalesiyle yaptı , 1.000 tl için 100 tl ye yakın masrafı var
Form > Function
Gelişme var mı kredi kartıyla alınıyor diyorlar ben yapamıyorum. İlk defa ebay kullanayım dedim demez olaydım söve söve kapattım sayfayı.
Dayı öpüştürek barıştırak bişey yapak kaldık böyle anasını satim paramızla rezil oluyoruz ya
DR. OWL
Ebay alternatif cozum onerilerinde bulunmus. Ebay.com yerine ebay.de ebay.uk vs gibi siteleeden alim yapmayi deneyin diye. Onuda denedim yinede olmuyor. Aliexpress kullaniyorum pek sevip alisamadim ama is goruyor
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
bakmıyorum bayaadır, şimdi alım yapmak için son durum nedir? nasıl alıyoruz
Alamiyorsun...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar aliexpressten bir urun aldim ancak yanlis cikti. Satici Paypal hesabin varsa parani oraya yollayayayim dedi, hesabim da var ama gelir mi sizce para? Toplam 23 dolar yollayacak
Change.org mu açsak napsak?
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)