lowfamilia Nickli Üyeden Alıntı
İnsigniayı verip yeni Mazda 3 veya CX3 almak için bayiye gittim hani diyorlarya japonun iç kalitesi düşük diye burdan herkese söylüyorum almak için değil boş vaktinizde bi Mazda bayisine gidin derim. Şuan dizel otomatik kombinasyonu ile mazda 3 gelmeye başlıcak eli güçlenicek tek eksikleri reklam konusundaki yetersizliği MX-5 teki başarıyı savmıyorum. dolar 2.5lara gerilese mazda 3 almamak için sebep kalmıyor. Golf mk7 sahibiyiz o iç konsol tasarımı ile mazda 3 tasarımını karşılatırmam bile inanırmısınız biz neden golfe para verdik diye düşündüm bayide. Herşeyi geçtim braşür fiyat listesi ile bana verdikleri dünyadaki en az arıza yapan araç listesi (İnternettende ulaşabilirsiniz) vermesi işte bu bi markanın aracına ne kadar güvendiğinin göstergesidir. En basit örneği Arkadaşım benzinli yeni kasa mazda 3 sahibi. araçta motorda küçük müşür bi benzeri araç hatalı çıktı inanırmısınız ben böyle ilgilenen servis görmedim 2 gün serviste kaldı direk altına CX3 verdiler hayır en şaşırdığım yanı aracın servis bakımına 2000 km varken bu sorun yaşandığında araç serviste periodik bakımını yaptılar ve ücret dahi istemediler. Tekrar söylüyorum araçlarda arıza çıkarabilir normaldir ama aracının arkasında bu kadar durmak gerçekten bi marka olayıdır. 1-2 sene sonra güzel bi araç almak istiyorum. İlk listemdeki araçlar Subaru BRZ veya 2.5 WRX, Mazda 3 yada Cx3. Konfor konfor konfor diye övülen arabalar türkiye yollarında trim seslerinden binilmez oldu hissiz trim sesli arabaya bineceğime hisli konforsuz araba binmeyi tercih ederim. Bu yüzden bundan sonra imkanım oldukça Japon binmeye çalışıcam.