Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı
Hortlatıyorum;
Üst kat komşumuz ile ilgili gürültü konusunda çok büyük sorunlarım var . Ben daire sahibiyim,üst katta ki kiracı. Sabah 7'den başlıyor gürültü geceye kadar devam ediyor,herkes çocukluk yaşadı biz de dahil ben böyle bir şey görmedim. Anlayış illa ki gösteriliyor çocuktur yapar diyoruz da bir yere kadar. Çocuk bu zaten uyarılmazsa,terbiye edilmezse neyin doğru ya da neyin yanlış olduğunu bilmez. İş aile de bitiyor.
Neyse birkaç aydır sabrediyoruz, duvara her türlü şekilde vurarak hatta bağırarak susturmaya çalışıyorum olmuyor.Bir kere telefon ederek uyardım,daha sonra daireye giderek uyardım.Bugünde apartman yönetimi ile irtibata geçerek onların uyarmasını,eğer devam ederse karakolluk olacağımızı belirttim. Bir anlık cinayetlerin neden işlendiğini gayet iyi anlıyorum; Allahtan evimde ya da belimde silah bulundurmuyorum verilmiş sadakam var.
Daha önce emsal bir karar çıkarılarak bu işten rahatlayan oldu mu ? Yarın karakola gideceğim. Türkiye'de yaşadığımızı düşünerekten hiçbir sonuç almayacağımızı düşünüyorum ama başımın da belaya girmesini istemiyorum.
Çok öfke doluyum.