nitto nt 555r derım noktayı koyarım...
Printable View
nitto nt 555r derım noktayı koyarım...
harbi açalım :):):):) ztn gören diodur kesin bunun kumho bayisi var lastiği yere göge sığdıramadı die ama arkadaşlarda bizim gibi havaya para sıkmasın die yardımcı oluyorum ben :):):)Alıntı:
mugenpower Nickli Üyeden Alıntı
aynen marongoni zeta beni mahçup etmedi yapışıyo :D
bunca olumlu eleştiriden sonra takalım artık :D
bende ecsta kullandım daha sonra ku19 gerçekten güzel bizim buralarda biz buna kumho kardeşliği diyoruzzz değilmi fethiii :D
Alıntı:
^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı
acalım olm hedefımısı unutma keke :heyoo:
Walla Bende Kumho KH11 var Frenajı da güzel Yol tutuşuda memlunum kumho kardeşliğinden :) Fethi ;) Fiyat bölü performansa bakınca ayet başarılı ya
bfg g-force t/a drag radialAlıntı:
Streeter Nickli Üyeden Alıntı
kumho kardeşliği engellenemez :):):):)
Kormaran rulezz :D
bende arabama kumho taktım bence eniyisi ama bişe söyliimmi federalde çok güzel ya hoşuma gitti..
kumhoya altarnatif olarak aynı fabrıkada üretilen marshal derim ıkısıde aynı fabrıkanın üretimi ve uzun süre kumho kullandım şimdi o an ebat bulamadıgımdan marshal aldım süper utandırmadı lastikciyi
1.7 tdi arkadaş falken demiş arkadasım düşmanın varsa hediye et ama sakın hediye ettıgını kımse görmesin sonra azmettırıcı olarak alırlar içeri falkenlen epey bir çilveleştim berbat ötesi bir lastik yol tutusu yok ıslak zemınde allaha emanetsin birde gürültüsü yeter
Kumho MX mi aldin? Hangi Ecsta modelini aldin?
ecsta supra 712 :) :)
Anil arkadas, bide MX leri, yada Falken Azenis RT615 lere denerse, bu lastiklere hayran kalicaktir. 712 ler fiyati icin iyi, ama bunun disinda performans olarak (dier yaz lastiklerine karshi) o kadar super deillerAlıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
mani deneriz onlarıda ama yani fiyat=performans konusunda bundan öte lastil olamaz ve benim kullandım çoğu lastiktende iyi yani
Alıntı:
1.7 DTi Nickli Üyeden Alıntı
NFS serilerinde olsun Tokyo Drift te olsun FALKEN gerçekten adı geçen bir lastik yani içi boş bi lastik değildir.
kuruda super ıslakta cokk dıkkat
Falken ıslak zeminde çok dikkat edilmesi gerekenbir lastik birde cok sert anormal bir ses yapıyor