kumho ıyıdır yagmurda kotudur toyo daha ıyıdır eskısı ses ypıodu yenısı muazzam. cok memnunum...
Printable View
kumho ıyıdır yagmurda kotudur toyo daha ıyıdır eskısı ses ypıodu yenısı muazzam. cok memnunum...
minikler T1-R ?
kumho 205 45 yada 40 17'' kulandım deseni harikaydı 2hafta içinde latiklerden birini ters cevirmek zorunda kaldım balon gorunmesin diye:D :D
Olum sebebini bilmiorum ama kesin kaza sebebi gibiydi en azından p6000 daha iii diyebilirim.
Balon konusunda en cok f1 yapıo diyolar ama yarılsa bile 1 yıl icinde degiştiriyolar
ben ecstada kullandım ku 19 da 31 de 712 geç abi yönlü uğultu yapıyo ama ku 31 çok güzel tavsiye ederim bide onu dene dahada seversin kumhoyu ben bide yanağını sevmiyorum ecstanın çok dik duruyo kazık gibi:D
km rekorunda kesinlikle dunlop ve bridgestone üzerine lastik tanımam dunlop 225/45/17 sp8080 e lastiklerle tam 85000 km yaptım hala bir sorun yoktu aldımda lastik 405 milyondu bir daha sordumda 1 milyar elli milyondu sizce zaman geçmişmi baya:D
biraz geçmiş sanki :)
üstelik onlarıda 100 milyona bi galericiye sattım :)
benm şuan sattığım en ucuz 2 marka marshall ve kumho, herikiside aynı fabrikanın ürünü güneykorede üretiliyor. ben aracıma ilkkez std.dışında lastik ve jant aldığımda lastiklerim iyi olsun diye gidip 225/40/18 P ZERO ROSSO almıştım, lastiğe janttan daha fazla para ödemiştim saf gibi :P ne oldu peky? lastiğin biri parçalandı çöpe gitti ve paramda, yol tutuşu çok mu arttı 1.6 arabada ? hayır artmadı.
bu lastiklerin tek sorunu geçiş zemininde tutuculuklarının az olması ve su tahliye sisteminin biraz daha zayıf olması, güçlü araçlarda ısınması daha kolay olduğu için kullanımı son derece mantıklı bana göre.
geçenler infinity G35 e 2 tane verdik adamı aradım çok memnundu lastiklerinden ;) o kadar iyi yol tutuyomuş ki dün kamyona patlamış eh ehe he he eh e :):):D
Toyo ve kumho aynı teknolojiyle üretilen lastiklerdir...Ancak tek farkı birinin kore de diğerinin japonya da üretilmesidir...Toyo teknolojisini kumhoya vererek satış stratejisi uygulamıştır...Dolayısıyla ham madde ve teknoloji açısından aralarında fark yoktur...Ancak üretim yerleri farklıdır...;);)
98 yilinda ilk defa toyota arabamda kullanmistim gercekten o zamanlar kimse bilmiyordu belki de ama cok iyi yol tutus vardi.Suan da bir arkadasimin E200 une taktim ve oldukca memnun:icon_tup:
valla ben hiç memnun değilim sadece ilk 2 ay memnun kaldım sonra hemen salıverdi kendini, kuru da suya göre biraz daha iyi tabi ama yine de bence çok iyi bi lastik değil, michelin in pilot serisinden çok memnun kaldım fakat dediğiniz gibi o da çok çok pahalı...
zaten o paralari verecek olsak havada da karada da goodyear F1 derim o da cok kalite gercekten:icon_tup:
Gerçekten de çok iyi konu ! Özellikle benim gibi ne alacağına karar veremyenler için su serpen bir kumho kutsaması ;D
valla konuşulanlara bakılırsa kumho neymiş yaa bide dalga geçiyolardı bi konuda kumho lastik takıp gezmiyorum falan die gelsinde görsün takılan arabaları type r turbo m-5 :D kendisi F-16 kullanıyo herhalde tutunmada zorluk çekiyo :D
Naftalin olmus biraz :)
Ben önceki jantlarımda KU19 kullanıyordum, su an KU31 kullanıyorum.
Kuruda güzel ama ıslakta cok sapıtan bir lastik :)
ıslakta allah korusun kumho takanı ama kuruda az gorulur bole tutan :)
maxxis ma-z1
2 ay slick gibi tutar:D
yağmurda çok başarılı.
karda gaza basmaya gerek yok debrıyajı bırak ın aşagı lastıgın dönüşünü izle:D
şu an 20 bin oldu sert kullandık sanırım:p birde kış geçirdiği için galiba lastik bitmiş durumda.dişlerde sorun yok ama sertleşip özelliğini kaybetti.gerçi 50 yanak var ama çok başarılı hiç bir sorun çıkarmadı çukurlarda.asfat çok kötü olmadığı sürece halende kullanılabilir ama ankarada çogu yol berbat olduğu için tehlikeli olabilior artık.
kumho alalım bu seferde:D