ben kullandım 4 sene kumho kuruda cok hoş tutuyor desenler ama önemlı
ben kullandım 4 sene kumho kuruda cok hoş tutuyor desenler ama önemlı
www.honda-tech.com
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Ben su ana kadar arabalarimda 3 baska marka lastik kullandim.
Toyo Proxes, Falken ve Nitto NT555
Toyo yu hepsinin ustunde tutuorum bu 3 unun icinde.
bende de ku 31 var gerci takalı 1 ay bile olmadı için bi deneme fırsatım da olmadı ama hergün işe gelip gidiyorum bi sıkıntı yok
ama ku 15 yarı silic o lastiği tavsiye ederim , heryerde bulunmuyo ben bulamadımda ku 31 aldım
kumho bende 307 de kullanmiştım kru zemınde basarılı fakat ıslak zemınde gaza yuklendıgım anda arabanın kafası yan seride gecıyodu ..
allaha yakın bana uzak ..
benim bmw de şu an kumho takılı... gada önceki bmw mde nexen takılıydı yol tutuş %100 farklı... kumho güzel lastik... yanlız kafama takılan bana hiç kumho kötü lastik diyen olmadı...
Walla bizim evin önünde çok temiz 1998 320 coupe var merak ettim lastik olarak ne kullaniyor diye = ku31![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)