Merhaba değerli kardeşlerim abilerim.Ben yeni ehliyet aldım.Araç kullanmayı tamamen öğrenmek amacıyla bir araç arıyorum.Yedek parçası ucuz,az yakan,kullanımı rahat ve kolay bütçem max.20 bin sizler bana neler önerirsiniz?
Merhaba değerli kardeşlerim abilerim.Ben yeni ehliyet aldım.Araç kullanmayı tamamen öğrenmek amacıyla bir araç arıyorum.Yedek parçası ucuz,az yakan,kullanımı rahat ve kolay bütçem max.20 bin sizler bana neler önerirsiniz?
Peugeot 206-Opel Corsa-Suzuki Swift v.b gibi araçlara bakabilirsin, hayırlısı olsun.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Lada Samara. Ciddiyim.
O arabada öğrenirsen sonraki aracını kullanmak çocuk oyuncağı olur (Direksiyon manuel kas yaptırır, abs hiç yok, pedallar sert debriyaj kabiliyetin gelişir) . Elektrik aksamı sağlamsa pek arıza çıkarmaz. Acemilik edip vursan kırsan masrafı olmaz. Canın sıkılırsa sök tak kendin yaparsın öğrenirsin.
Geri kalan parayı da at kenara dursun.
temizinden açılır tavan bi twingonun başlangıç için uygun olacağanı düşünüyorum
Kuş grubu bence de mantıklı ama biraz da keyif alayım diyorsan open air li twingo bak. Çok keyiflidirler.
Twingo ilk araç olarak düşünülebilir.
AE101 de fena değil.
İkisi de düşük bütçeli dertsiz tasasız keyifli arabalar.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Aslında akıl verilmiş düşünmeye gerek yok.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...98944943/detay
20.000'e 90 model civic alacağına, git kardeşim 3K sarı bir Stilo al, öyle herkesin dediği gibi sorunlu bir araç falan da değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)