Hepsiburada'da Note5 indirimi var.
Bu fiyata kesinlikle alınır.
Samsung Galaxy Note 5 32 GB (
Hepsiburada'da Note5 indirimi var.
Bu fiyata kesinlikle alınır.
Samsung Galaxy Note 5 32 GB (
millet de alışkanlık olmuş iphone iphone. ios 9 ile sıçmış durumda iphone.
z5 harika bir telefon. sony alanı pişman etmez gerek şarj süresi gerek özellikleri gerek kendi uygulamarıyla. zaten stok androide çok yakın bir arayüzü var o yüzden stabilite konusunda da hiçbir sıkıntı yaşatmıyor. güncelleme desteğini ise en uzun veren markalardan biri geç verir ama kesinlikle verir..
premium için aynısını söyleyemeyeceğim ama 4k ekran olması şarj konusunda diğerlerinden pek bir farkının kalmamasını sağlıyor.
düz z5 alırsanız pişman olmazsınız.
note 5 de iyi bir seçim olacaktır onun da kolay kolay pişman edeceğini sanmam.
v10'un kullanıcı deneyimi hakkında bir bilgim yok ancak ben olsam g5 e tercih ederdim gerek tasarımı gerekse özellikleri bakımından..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Dostum oncelikle taksitli telefon satislari yasaklandi. Kimsede bu topa girmek istemiyor. Illa taksitli alicam diyorsan vatan gibi buyuk magazalar kredi cikartip o sekilde taksitlendiriyor. Senin yerinde olsam kullanim aliskanliklarini bilmiyorum ama 2000 tl ye sifir ip6 16gb bulabilirsin onu tercih ederdim, kucuk ekran dersende se guzel cihaz. Android tarafinda da o paraya note 5 oldukca guzel cihaz. Aman s6-s6edge isine girme bir avantaji yok.
hıc dusunmene gerek yok artık ıos alacaksanız 64 gb dan asagısı alınmaz 16gb hıc bırseye yetmez oldu
Suan F/P olarak lg G4 alabılırsın veya bu aralar ıphone u satıp almak ıstedıgım note 5 var gercekten note 5 alabılırsın parasını sonuna kadar hak edıyor ıthalatcı garantı ıle 1750 ye almak mumkun
Bende telefon değiştirme arefesindeyim.Konuyu baltalamadan bende soru sorayım
İphone 5 kullanıyorum 3 senedir,içime sinerse androide geçme taraftarıyım,sıkıldım ios dan birazcık.Android olarak tek isteğim stabil olması.Min 2 sene kullanıyorum çünkü.Hatta bu yüzden Samsung u eledim sayılır.
Htc m9 hakkında düşünceleri olan ya da kullananlar varsa yorum alabilir miyim ? Belki konuyu açan arkadaşa da yardımcı olur.
Birazcık piyasayı takip ederseniz zaten kapalı kutu 2-3 günlük faturası kesilmiş iphone 6 alabilirsiniz. Uzun süreli tüm iphone serilerini kullanmış biri olarak ve bu işin içinde olan biri olarak söylüyorum.iPhone stabilitesi ile kendini ortaya koydu,böylede sürer gider. Yarın bir gün sıkışma durumunuzda çok komik zararlara hatta aldığınıza verme imkanınız bile var bunu da göz önünde bulundurursanız iyi olur.
Çeyrek Mühendis
Hala g5 diyorum , ayni islemcili htc10 ve samsung s7 edge exinos kullaniyor ve snapdragon daha usttun ve 2 aylik bir tel daha yine size kalmis
Elleme Sekelesin...
Ben son 5 yıldır iphone kullanıyorum (4s-5-6s) ama son 6s i almak istemiyordum. Artık bence pek bir artısı kalmadı
Alırken note5 - z5 Premium - ip6s arasında çok kaldım. Eğerki yüklü bir itunes hesabım olmasaydı kesinlikle iphone almazdım. Diğer telefonlardan fiyat/fayda oranında çok gerisinde bence.
Eger cift hatli olmasi ve 6 inc ekrani sorun olmazsa Huawei Mate 8'e bakabilirsiniz. Piyasadaki cogu telefona nal toplatir.
Sony kamera konusunu astimi? Emsallerine gore vasat cekimi vardi cunku
Androidde stabilite istiyorsan samsung tan uzak dur derim en son modelleri duzeldimi bilmiyorum.
Htc kullandim gayet iyi idi. Telefonu en az 2-3 sene kullanayim diyorsan apple. Ayrica kamerasi vs de cok iyi apple larin
Sony piyasada ki bircok telfon kamerasinin sensor ureticisidir. Fakat telefon olarak stabilite ve kullanislilik isinmamsi arayuzu daha geridedir.
Samsung un arayuzu de ayni s7 edgr ust duzey telefin hafif kasmalar ufaktanda olsa hissediliyor.
Iphone tamamen kapali kutu ben android seviyorum rom atiyorum drgistiriyorm herseyi ile oynuyorum 3. Lg telefonum hic bir sekildr ne takildi ne etti o konuda sansliyim galiba.
Elleme Sekelesin...
LG gördüğüm kadarıyla fiyat performans konusunda g serileriyle hep önde gidiyor Türkiye'de...
g5i incelemedim ama kardeşime sony z5 premium aldım... Gayet iyi bir telefon. z2dende çok memnundum ama lg nin yazılım arayüzü daha detaylı. Arkadaşların da dediği gibi sonyler google nexuslara yakın bir temizlikte geliyor yazılım olarak...
Çocuk telefonu 8. kattan attıHanıma bir g4 siparişi verdim, bende g3 var... Bende g5e geçebilirim daha sonra...
Alternatif diyorsan Huawei diyorum... Çok kaliteli telefonları var, kesinlikle mate serilerini incelemelisin...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Suan icin acelesi yok derseniz Eylul ayina kadar bekleyin derim, iphone 7ler gelecek. Hepsinin fiyati bi nebze daha dusecek. (apple storedaki arkadas soyledi)
Yerinizde olsam kesinlikle iPhone alırdım. Ürünlerinin sonuna kadar arkasında, ola ki satmaya kalktınız telefoncular havada kapıyor ve çok fazla değer kaybetmiyor. Bence Apple Store Android Market' ten daha iyi, kullanışlı. Bu gibi sebepler beni kesinlikle iPhone' a iten nedenler.
note 5 olmazsa note 4, hızlı sorunsuz sarjı iyi ekran harika.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)