Bende de 2 tane mevcut
Sol omzumda 2 tane var benim
aşı günü beni yakalayamamışlardı dışarıda babam bekliyordu ona söylediler yakalamıştı okulda beni. 3 kişi tutup öyle aşı vurmuşlardı![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
bende vardı ilk okul zmanları bakıyorum suan kıldan görünmüyor nereye başvurmamız gerekiyor ahsashd
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Konu cok iyi denk geldi. 3-4 gun once kolumda iz yok diye kafaya taktim , arastirdim hatta ege uni. hastanesinde doktorluk yapan bir tanidigima sordum. O asi izi ilkokulda ki yapilan asilarin izi degilmis. Bebekken yapilan asi izi o. Anneme sordum , tum asilarim tammisİkna olmadim hastaneye tekrar gittim , doktorla bizzat konustum bazi igneler iz birakmiyormus ozellikle ozel hastanelerde vurulan igneler ( 90 li yillarda ). Test yapalim dedi yaptirmadim , doktorun yalancisiyim .
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Tribe soktun hocam tüm ahaliyi, aynada aşı izi arıyor millet
Baya baya damgalanmışız biz abovv![]()
+
=
iş yerindeki bir arkadaşımız tüberküloza yakalanınca şirketcek verem savaşta aldık soluğu. ppd testi diye bir test yapıyorlar. verem aşının olup olmadığını sorup yerini gözle görmek istiyorlar. ben bulamamaıştım, kafayı yedim resmensonra buldum, minicik biri çukur kalmış
![]()
ben yurtdışında doğup büyüdüm sanırım o yüzden yok bende, nedense o izler hep türkiyedekilere özgüanneannemde falan var
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)