User Tag List

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011
195 sonuçtan 191 ile 195 arası

Konu: SUS Type'R "deneme" FK2

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başlangıç hızı çok kötü olmuş ne 2 ne 3 de başlanamayacak hız olmuş. her vitesi erken atmışsın daha devir dönerdi. 100-200'de yarım saniyeye yakın değişiklik sağlıyor, geçtiğin için fazla önemsemedin galiba.
    Gaddar davranacagım denemeler olmadıgı ıcın takılmadım abı mesela BS yı tamamıyle benım devrıme ceksem haksızlık olur sadece kendımı tatmın etmek ıcın basmıs olucaktım bana gore araba cıdden hızlı demek ıstyosan rakıbının devrındede guclu olman lazım he o devıre ınersın ınmezsın o sana kalmıs

ama jant ve lastık kombınasyonunu degıstırmeden orj jant lastıgımle bu devırlerde basssam Serhat abı yı elımden kacıırırdım sonrada yakalayana kadar zaten 5. vıteslere gelırdık heralde
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 vıdeo ızledım,hepsınde kesıcıye gırerken,tam yerınde atmıs. Sankı pdk gıbı tam zamanında ve dogru hızla vıtes degıstırıyor. 1 tane honda ıle 1 tane cupra ıle vıdeo yu ızledım,baslangıc hızına bırsey dıyemem ama ızledıgım vıdeolarda vıtes zamanlama ve hızı muhtesemdı...

ONUR1000RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BS ile fk2 denenmesi %1500 dosthane maksat muhabbet olsun amaçlı olduğu apaçık ortada..diğer leon ve s3 içinse söyleyeceğim revonun şanı şöhreti 2013 te kaldı o zaman hızlıydı şu anda custom candır

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehzent geçmiş sayfalarda yazdı zaten. Bahçeşehir kumburgaz ve tekrar bahçeşehir mesafesinde gazlanmış ayrıca denemelerde de zaten gazlandı. Herhangi bir ısınma görmemiş. Zaten ısındığını söyleyenler sadece pistte hatta pist olarakta istanbul parkın daha hızlı olmasından dolayı orada ısındığını söylediler. Yolda gazlayıpta ısındığını şiştiğini söyleyen kimse yok zaten
    araba üst üste gazlansa ve her seferinde 250+ görse bile yağ sıcaklığını 9x'lı derecelerde koruyabiliyor ki bu araçların hiç biri stok değil. Honda yine dersini iyi çalışmış

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 vıdeo ızledım,hepsınde kesıcıye gırerken,tam yerınde atmıs. Sankı pdk gıbı tam zamanında ve dogru hızla vıtes degıstırıyor. 1 tane honda ıle 1 tane cupra ıle vıdeo yu ızledım,baslangıc hızına bırsey dıyemem ama ızledıgım vıdeolarda vıtes zamanlama ve hızı muhtesemdı...
    Çünkü o bir profesyonel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)