sari bi 106 nokta olur diyorsun![]()
sari bi 106 nokta olur diyorsun![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Bende iki sene once sattigim corsa 1.7 dti aracimi 12,000 tl ye satmistim. Yenibaracimi almadan once ilanlarda eski aracima denk geldim 19000 tl ye vermediler. Arkadasin paylastigi linkteki araci aldim bende. Gunumuzde hergecen gun sifir arac fiyatlari artis gostermesiyle ikinci el piyasasida artis gosteriyor. 20 bin li rakamlar temiz bi corsa icin bence fazla degil. Gunumuzde guncel olarak bakildiginda o butceye baska hangi arac alinabilir az yakan guzel giden.
İlandaki araç parasını hakediyor yazılımı full acıksa saglıklı 155 hp cıvarı bınersınız yıkıkların 18-19 a el degistirdigi piyasada bedava.20 bine corsa alınmaz dıyenlerı dınlemeyın sehır ıcı 22-23 kurus yakıpta bu performansı veren baska bı araba yok![]()
Standart hayat yaşayan piyasası saçma sapan olmayan bi ülke olsak bu paraları içine 500 gram altın koyup satsan etmez corsa 1.7 dti..
Ama gel gelelim
eli ayağı düzgün 96-99 vti 35 bin altı yok..
bi yay bi jant iki stiker lı civic 1.4 ies ler 20-22 binden aşağı yok..
ünal turan stili abuk subuk renklere boyalı 1.6 ies ler 27-28 yazıyor..
jantlı yeni boyalı şahinler doğanlar 14-15 lere satılıyor..
yüzüne bakılır temizlikte değişensiz 106 gtı , saxo vts 25 altı bulmak nerdeyse imkansız..
ocak ayında 55 bin liraya ilanda aylarca duran cam tavansız polo gti 63 bine ilana düşüp ertesi gün satılıyor..
2015 yılının ekim ayında 53 bin liraya almadığım 2013 cam tavan ibiza cupra nın muadilleri 65 ten kapı açıyor..
Haliyle Bütün bunların olduğu piyasada corsa 1.7 dtı ın bu fiyatlarda gezmesi çokta anormal değil..
işin özü Normalde etmez ama Türkiyede yaşıyoruz ve maalesef ülkedeki piyasa o kadar berbatki sen biraz daha düşünürsen zaten bir iki güne satılır araba..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)