Abi bende bahsettiğim veterineri aradım 7/24 açık olmasına rağmen açan olmadı . Sabah oradan geçeceğim , uğrar haber veririm sana .
Pegasos Veteriner
Eklem problemi varsa büyük ihtimalle eklemlerinde sıvı eksikligi kireçlenme başlamış o bölgede yangı oluşmustur chondrotin glugosamine içerikli şeyler ile beslemeye çalış çok geçmiş olsun.
#hepyenikal#
Bülent abi buldum pm atarsan numaranı konuşalım
benim boxer cinsi köpeğimde de aynı problemler olmuştu suda eriyen aspirin veriyordum arada hemen toplanıyordu tabi tedavi için değildi ağrılarını gideriyordu.
Golden kızımızda arka iki ayağı ameliyat oldu
doktor belli vitaminler verdi fakat bizim kızımızın ağrısı devam ediyordu
valide sağolsun
günde 2 veya 3 kere ameliyatlı ayağına bunun benzeri ama ismi at kestahanesi olan ürünü sürerek sancılı dönemleri atlattırdı
şimdi çok şükür rahat yuruyor
gelmıs gecmıs olsun umarım bulunur ıstedıgınız ılac kısa surede
ama dedıgım kremı surun rahatladıgını goreceksınız
95 mg'lık buldum ama ürünün miadı dolmuş çalışırmı çalışır ama sen bilirsin alayım dersen yönlendireyim seni
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Sabah ilacı bulunca o kadar çok sevindim ki anlatamam. Daha önce kopegim vefat ettiği icin çok hassasım bu konuda. İsin diğer yanı ise ilaç bırakın Türkiye'yi Avrupa'da bile yok denecek kadar azmış bundan dolayı sadece bir kutu verebiliyor veteriner
Bende Ankilozan Spondolit denen bir hastalık var. Özetle iltihaplı omurga romatizması gibi bir şey.
Yazacağım şeyler insanlar içindir. 6 ay idare ettirecek ağrı kesicinin çok ciddi yan etkileri olacaktır. Genelde bu tip ilaçlara başlayınca gözetim altında tutarak belli kan değerleri izlenir. Birde sadece ağrı kesici olduğu için etkisi geçince , bir şey yokmuş gibi kullandığın eklem daha da zarar görmüş olacak. Bir daha ki sefere ya ilaç değişecek ya doz artacak. Chondrotin Glugosamine işe yarar birde C vitamini yüklemesi de işe yarar ama bunların hepsi geçici maalesef.
Kullanım olarakta şunu yazdı.
Merhaba, 90 mg. Epeydir yok piyasada. Bende 75 mg. Var. 1 tam bir yarım kullandırıyorum.
Birkez 2 hafta arayla, sonrakiler ayda bir kullanılıyor.
ağrı kesici bulmam çok zor ama ekşemlerine iui gelebelicek hayvansal steroid istersen bulurum parada istemez
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)