Yaptýðým deðil ama yapacaðým ve sizlerinde fikirlerinize ihtiyacým olduðu
CR-V Ýçin bisiklet taþýma aparatý yapmak istiyorum.
Tavan taþýyýcý alabilirim ama hem çok tuzlu hemde bununla bisiklet üzerindeyken
garaja giremiyorum.
Ayrýca pratik bi þey olsun ki sene de 5 kere takýp çýkartacaðým bi þey olacaðý için
hemen ve kolaylýkla sökebileyim.
Bu araç için var ama TR de yok galiba olsa da uçuk rakamlardýr
Benim kafamdaki stepne 4 bijon ile baðlý ve oldukça da saðlam duruyor.
Aslýnda dejavantaj sayýlan bu stepnenin saðda durmasýný avantaja çevirmek istiyorum.
Sadece bu taþýma için. Elimde Tamsan a yaptýrdýðým 8 ya da 10cm çapýnda paslanmazdan boru var
tampon koruma için ...
Bu boruyu alttaki gibi kullanmak istiyorum.
Buradaki endiþem bijonlarýn üzerine geçireceðim aparat. Aparat ve kaynak o kadar saðlam
olmalý ki... Bisikletin aðýrlýðýyla sallanmamalý. (Tek bir Bisiklet olacak). Bisikletin aðýrlýðý Max. 15kg dir
tahminen eðer sallanýrsa kýrar atar. Bittiðinde bu þekilde olacak.
Kasadaki bijon saplamalarýný nasýl uzatabilirim saðlamca? 4 tane uzattýðým saplamayý
eski bir fren diskiyle mi bir poryo ile mi sabitlerim ? Boruyu bu Poryoya mý kaynatýrým.
Sizden fikirlerinizi ve düþüncelerinizi bekliyorum. Hem saðlýklý olacak, hem pratik olacak...
Aklýma önce þey geldi. tavý verilmiþ saplamalardan tornada 4 tane yaptýrsam ve bunu bijon gibi kullansam ?
Ama nasýl sýkarým. Saplamalarýn üzerine de fren discini gene somun ya da saplamayla sabitleyeyim ?
Bilmiyorum valla. Yardýmýnýza ihtiyacým var. Astarý yüzünü geçmemeli tabi. Bu kadar uðraþtýktan sonra da
bisikleti yolda düþürmemeli de ))