Adam efsane yemin ediyorum, büyüksün Reis![]()
Valla helal olsun adam yaptı ama kendi adına üretilen özel lastik ve özel yakıtla yapıldı diye biliyorum
Yahu bu gps de degil,gercek hizi 370'lerdedir muhtemelen...
Da bu neyin rekoru simdi?
400 olmasi cidden fena...
İlk cezada yazılmış![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Gurur işte bu
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Max rpm devri verilmiş. Bu motor 1000 devirde kaç yapıyor, bilen var mı?Gerçi muhtemelen devir saatinde de kendi ölçüm hatası olabilir veya vites oranları stock olmayabilir.
400 km/h brüt hız diyelim buna.
Ama öyle yada böyle hızlı![]()
Okumadan imzalamam.....
Metin şentürkün 240 km yapması bence sofuoğlunun 400 değil 600 yapmasından daha çok takdir alması lazım ne kadar büyütüyolar anlamadım arkadaş
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Kawasaki max 375 yapar demis galiba. Gosterge 400 gercekte 375 iste ☺
Okumadan imzalamam.....
motordan cok anlamam da bu adamın extra olarak yaptıgı ne var?
rutin bi racing kullanan da bu motorun üstüne geçse bu düzlüge çıksa, gazı acıp vites yükseltse aynı süre olmaz mıydı?
bu videoda kenan sofuoglunu üstün kılan nedir:? cesareti mi?
Arabacı Ağır japon..
Kawasaki
superchargerliymiş
Arabacı Ağır japon..
Rekoru falan bilemem belki daha once cikilmistie bu suratlere.
Koprunun acilisi yapildi iste guzelde oldu.
2 yandanda esen ruzgar varken 200 km ile gecin oradan bakin araba bi saga bi sola nasil zipliyor.400 km hiz bu motorla
Olay cok buyuk bi olay degil ama kucumsenecek birseyde degil guzel bi reklam oldu iste.Cok ustunde durulucak bisey yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)