User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
120 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: KNN54 beklenen videosu 400km/h

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ATATÜRK diyemiyormusunuz ? ATATÜRK havalimanı, bak Tayyip Erdoğan'da diyemiyebilir demekki

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @evo34 daha önce de farklı fikirleri savunduk. Aslında sen de ben de hala aynı çizgideyiz.

Saray sahibi dediğin zat o mevkii yi geçici süreliğine istila etmektedir. Kendini şah da padişah ta sanmasın. Onu seçmeyen % 47.21 çoğunluğa rağmen orada oturuyor.

o %47.21 in içinde bu forumdaki bir çok kişi gibi ben de varım. Seçmemiş olmam orda oturmayacağı anlamına gelmiyor ama sen o adama oy verirken al kendine saray yap, eşrafına menfaat sağla diye vermedin. Bu ülke için her vatandaşın yapması ne gerekiyorsa onun için orda oturuyor. Durumdan vazife çıkarmasın.

Kenanın yaptığı takdir-e şayan evet. Ama sporcu ise sporcu kimliği ile karşımıza gelsin takdir edelim.
    Siyasi görüşü benim gözümdeki başarısını gölgelemiyor, ama topluma mal olmuş kişilerin siyasi görüşlerini kendilerine saklamaları daha doğru bence.

O gülen şapşik arkadaşları da allaha havale ediyorum, nasıl bir vidan, merhamet, ahlak sahibi oldukları *****. Onlar için kendi bekaa ları önemli. Gerisi yansa da sorun yok.

Mübarek gün kimsenin haramı helali beni bağlamaz ama o sofrada oturan bir tek kenanın kazandığının helal olduğuna inanıyorum. Bin deyince binali in deyince in ali ve tayyip gillerin durumu belli.

Köpük tabaktan yemek yiyor dediğin adamın serveti milyar dolar ile telaffuz ediliyor. Yaptığı iş aldığı maaş belli. CB maaşı 2016 da 32.643 TL/ay

20 senedir siyaset yapsa ve bu parayı alsa yaklaşık 8 milyon TL para biriktirir. O da güncel kur ile 2.7 Milyon USD yapar.

Ama servetini takı töreninde takılan ziynetler ile açıklayan biri için bunun bir önemi yok.

20 yıl önce ErdoÄŸan ailesi - Timeturk: Haber, Timeturk Haber, HABER, Günün haberleri, yorum, spor, ekonomi, politika, sanat, sinema Bu foto siyasete başlarken.

Erdo Bu da kızının düğününde çekilen fotosu. Nerden nereye.

He bu arkadaşın hanımı da halk la bütünleştim diyerek geçenler de sofrada kurulu olan masayı yere taşıtmış tı.

Gözünüzün içine baka baka kandırılıyorsunuz haberiniz yok. Sayenizde kan mayan ama yeterli çoğunluğa ulaşamayan bizler de arada kaynayıp gidiyoruz.

He bir de tam yeri geldi mavi Marmara ile ilgili satışı hakkındaki yorumunu da alabilir miyim ?

Ne oldu o gün panel programında olmayan ve tayyip tarafından talep edilip one minut şovu ile perez'e verilen ayar ?

Ah kardeşim ayıldığınızda çok geç olacak. Evlatlarımızın geleceği için ne olur uyanın artık.

Siyasete döndürdüğüm için özür dilerim forum ahalisinden ama dayanamadım.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi adam araya duvar mı çekti? İnsanlar konuşurken bile alt yazı olarak onu desteklemiyorum bunu desteklemiyorum diye açıklama ihtiyacı duyuyorlar.
    Hemde ne duvar. Bi daha ülkenin iki yakası bir araya siddin sene gelmez.
    (Desteklediğim Milli Savunma Bakanı Osman Pamukoğlu / Başbakan Meral Akşener)

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi havaalanında yaşandı bahsettiğin olaylar???
    Atatürk havalimanı
    Ne amaçlıyorsun bu soruyla?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı omrasm01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi ben fişlenmemek için mi Akp seçmeni değilim dedim ?

Orasını bilemem akp ye sövüldüğü için banada sallamasınlar diye özellikle yazanlar elbet vardır

Değilsen ne güzel iki kişiden biri akp li olumca ayırmak güçleşiyor

Hüloglayınca çözüyoruz ahanda konudaki ignore atanlar olsun yalayanlar olsun
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atatürk havalimanı

Abi gırgırına yazdı zaten,hani hemen unutulduğu için öyle bir benzetme yapmayı ihtiyacı duymuştur .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atatürk havalimanı
    Abi diyorlar ya ATATÜRK kelimesini ağzına almıyorlar diye, ona istinaden empati yapmış/yaptık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orasını bilemem akp ye sövüldüğü için banada sallamasınlar diye özellikle yazanlar elbet vardır

Değilsen ne güzel iki kişiden biri akp li olumca ayırmak güçleşiyor

Hüloglayınca çözüyoruz ahanda konudaki ignore atanlar olsun yalayanlar olsun
    Hak ediyorsam sallasınlar sıkıntı yok, susmasını biliriz . Fakat dediğim gibi Akp ile yakından uzaktan alakam yok sadece yazdıklarımdan ötürü mutlaka biri ters bir yorum yapacağı için belirtmek istedim @SOMEONESPECIAL abinin dediği gibi benimde görüşüm.
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bu arada Binali'nin yerine geldiği Halkın seçtiği başbakan vardı. O nasıl gitti ))))))))

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atatürk havalimanı
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi gırgırına yazdı zaten,hani hemen unutulduğu için öyle bir benzetme yapmayı ihtiyacı duymuştur .
    Boşverin! Köprü açıldı-Üzerinde hız rekoru kırıldı- ve bedava!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi diyorlar ya ATATÜRK kelimesini ağzına almıyorlar diye, ona istinaden empati yapmış/yaptık.
    10 kasımda sap gibi ayakta durmaya gerek yok diyecek kadar Atatürk düşmanı birinin ağzına Atatürk'ü almaması ile Atatürkçülüğü net olan birinin Atatürk adını kullanmaması bir değildir, aynı masumiyette değildir. Dolayısıyla her kullanmayan aynı çizgide değildir

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya hahahahha sen tam bir yalakasın abicim kusura bakma .muhtemelen ceza yicem ama yazamadan gecemicem bunu
    Rahat ol kardeşim, cezayı verecek kişi de mesajını artılamış
    Ben alıştım burada aşağılanmaya, hor görülmeye.
    Ama tekrar söylüyorum böyle devam edin; Edin ki yarın %70'in müsebbibi ortaya çıksın.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı omrasm01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hak ediyorsam sallasınlar sıkıntı yok, susmasını biliriz . Fakat dediğim gibi Akp ile yakından uzaktan alakam yok sadece yazdıklarımdan ötürü mutlaka biri ters bir yorum yapacağı için belirtmek istedim @SOMEONESPECIAL abinin dediği gibi benimde görüşüm.
    Yani hak edene zaten dostum yarası olan gocunur zaten

Forum izmir gibi kurtarılmış bölge biraz hülog olabilir

Zaten yüzde 60 burda hülog olsa ben üyeliğimi sildiririm direk
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değilde reşit olmayan bir ergen erkeğin kendinden yaşça 2 kat büyük bir adama bu şekilde konuşupta birşey yapılmaması ayıp. Ben benden 2-3 yaş büyüklere bile forumda abi diyorum demek ki millete bu şekilde yakıştırma yapmak normal.

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paylaştığında da ne görülüyor; Saraylar ve saltanatlar sahibi insanlar plastik tabldotda yemek yiyor!
    İnanılır gibi değil gerçekten;

Ya sen nasıl bi kara cahilsin ne sanıyosun sen bu adamı? Okumuş çok kültürlü varlıklı bir aileden geldiğini falan mı zannediyorsun? Hal böyle olunca nerden gelmiş oluyor bu saraylar ? Cevap basit Hırsız. He ama senin bu kadar kolay bişeyi anlayabilcek kadar kapasiten yok acıyorum. Ayrıca kim olursa olsun ne oluyormuş plastik tabakta yiyorsa çok mu acayip bişey insan değil mi ne var bunda? Dağdaki çobandan ayrıcalıklı mı? 3 tane mi gözü var?

Saltanat konusuna gelince cumhuriyet 1923 yılında ilan edildi. Saltanat kalkalı 93 yıl olmuş.. yalamaya çok meraklıysan eğer saltanatın devam ettiği ülkeler hala var kapı orda gidip dilediğin kadar yalayabilirsin ama burası Türkiye Cumhuriyeti bunu SÖKE SÖKE kabul ediceksin kan alırlar adamdan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ama tekrar söylüyorum böyle devam edin; Edin ki yarın %70'in müsebbibi ortaya çıksın.
    %50 de 2 günde 1 patlayan bombalar, %70 de haftada 1 patlayıp da bir tanesine eşin dostun denk gelirse, geldikten 2 gün sonra ağababan etrafa gülücükler saçtığında da devam et şakşaklamaya

Yakışır fıtratına

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HG6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sen nasıl bi kara cahilsin ne sanıyosun sen bu adamı? Okumuş çok kültürlü varlıklı bir aileden geldiğini falan mı zannediyorsun? Hal böyle olunca nerden gelmiş oluyor bu saraylar ? Cevap basit Hırsız. He ama senin bu kadar kolay bişeyi anlayabilcek kadar kapasiten yok acıyorum. Ayrıca kim olursa olsun ne oluyormuş plastik tabakta yiyorsa çok mu acayip bişey insan değil mi ne var bunda? Dağdaki çobandan ayrıcalıklı mı? 3 tane mi gözü var?

Saltanat konusuna gelince cumhuriyet 1923 yılında ilan edildi. Saltanat kalkalı 93 yıl olmuş.. yalamaya çok meraklıysan eğer saltanatın devam ettiği ülkeler hala var kapı orda gidip dilediğin kadar yalayabilirsin ama burası Türkiye Cumhuriyeti bunu SÖKE SÖKE kabul ediceksin kan alırlar adamdan.
    Burası Türkiye Cumhuriyeti ise vatandaşın seçme ve seçilme özgürlüğüne karışıp aşşağılayamazsın insanları.

chevelle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumu sadece takip ediyorum mesaj sayımdan da belli olacağı üzere. ama bir şey çok dikkatimi çekiyor; usta be neden işine gelmeyen soruları görmemiş gibi yapıyorsun
    bak yüz tane soru soruldu sana, bir tanesine cevap veremiyorsun, kendini mağdur göstermeye çalışacağın yazılar yazıyorsun. bence sen siyasete gir. bu rahatlıkla, bu mağdur edebiyatıyla, bu pervasızlıkla, bu yüz kızarmaması ile kesinlikle başarılı olursun desteklediğin partide

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HG6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayrıca bu mesajın screen shotunu alıp şikayet etmesin birileri kişi ve forum sıkıntıya düşer. Göz göre göre Cumhurbaşkanına Hırsız demiş arkadaş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)