Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun .
Bileniniz vardır bir 1990 model kırmızı coupe e30 aldım arabayı aldığım kişi 7 yıllık dost abi kardeş olduğumuz techede üye olan bir abim aracı satın alırken bana arabanın full orjinal olsuğunu motorda bir iki gaz ayarının ve rolanti ayarının yapılması gerektiğini 500/600 tl tutar gibisinden ve kilometreninde orjinal olduğunu söyledi bende güvendiğim ve aramızda ki samimiyetten direk sorgusuz suhalsiz aracı aldım ve eve geldim 1 hafta sonra zaten techdr konu açtım e30 ustası tanıdığı olan var mı diye bir iki arkadaş sağolsun öneride bulundu maslakta x bi ustaya götürdük usta ilk başta 1 2 güne çıkacağını söyleyerek fazla masrafıda olmadığını söylerek bıraktık aradan 1 hafta grçti ve arabanın nerseyse bi ton ıvır zıvırı değişti ve masrafı 2 bin lirayı buldu ve rolanti sorunu halen devam ediyor ve arabanın motor istediğini söyledi ben de tamam abi diyip çıktım ve arabanın altından maddi manevi kalkamadığım için satmaya yeltendim bu seferde ön kaput sağ kapılar çamurluklar değiştiği ortaya çıktı bi ton hikaya kontağı açtığınızda çalıştığı zaman stop edicek gibi oluyor böylede haliyle satılmıyor
Açıkçası bu durumda sizin önerilerinize ihtiyacım var ne yapmamı önerirsiniz sandık motor mu vs ?