Eskiden daha cesurdu insanlar, aradaki apaçi ruhlulara yapılan eleştiriler normal insanlarında cesaretini kırıyor herkeste bir orjinalcilik var şimdi. Özgünlük yok oldu gitti bütün arabalar aynı
Zannediyorumki olanaklar artti ama camdaki stickerlar nedir arkadas? Stance nation, brazzers... Air, tekerler camurluga gomulu, 35inc plak jant, arkalar kamberli, sis farlari acik, cakarli stop lambalar rezil gibi be kardesim. Bi arkadasi falanda demiyor mu "arkadasim cirkin olmus yapma boyle" diye. Zaten kucuk hacimden dolayi olmayan basinc ve cay bardagi kadar turboya birde blow takip çuff çuff sesleri, bangir bangir muzik sesleri, arabaya yaslanan kiz fotoraflari... Ne biliyim bana tuhaf geliyor. Sanirim gunumuzun modifiye modasi? Sordugum zaman kizlar boyle begeniyor abi diyenide var. Ben oyle bi kiz olacagini tahmin etmiyorumda neyseiyi bayramlara herkese...
Ne de güzel oldu. 5 kat macunlu fiber kitli gitmeyen 100hp neon tuning sticker tuning arabalardansa, 200+ 300+hp araçları tercih ederim.
Drift tayfası da bence gayet güzel ilerliyor. 2jz swaplar ls swap lar. En azından birşeyler için emek sarf ediyorlar.
Hangi ölçekte konuşuyoruz?
Biraz havada söylemler olmuş ancak ülkemizin geçmiş dönem modifiye anlayışını eleştirdiğiniz belli...
Fakat dünya geneline baktığımızda hiç de öyle şaşmaz bir şekilde orjinalci bir tavır görülmüyor. Bu konuda belli ki yanlış bir algı oluşturuyoruz.
K.
2002 yılında CRX'e pembe neon takmıştım.. PEMBE.... Kafama sıksalar şimdi yapmam nasıl bir cins gençmişim hayret yahu.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Benim kesik fransız app ye bile tahammülüm yok dostum. arabaya yapılan en ufak yanlış müdahalede beğenmiyorum.
19 yaşındasın daha ne özlemi bu, o çook özlediğin arabaları yakından görseydin rezil body kıtleri bu kadar özlemezdin
benim özlediğim asıl o zaman yapılan işlerden ziyade o zaman ki ruh tu. o konuda haklısın
Ben sadelikten yanayim. O ne oyle arabayi ucaracakmis gibi arkaya spoiler, tamponlardada abuk subuk fiber ekler. Guzel jant ve guzel bi basiklik her zaman iyidir
ben modifiyede modaya inanmıyorum insan kendi aracına yeni bir parça takıp kendini mutlu hissedebiliyorsa ondan iyisi yoktur. herkezin zevkine ve bakış açısına göre araç yapsan nolcak bu işin sonu yok. başkaları için mi yaşıyoruz, kendi zevklerimiz mi önemli önce bunun cevabını vermeli insan kendi içinde.
yen nesillerin modifiye kültürü ile 90 lılar 80 liler 70 lilerin modifiye kültürü ap ayrı.. iş esasen saf kas gücünden çıkıp iyicene play station kültürüne döndü.. yazılımla filtre ile artık insanlar the kings of the modifiyong sanıyor kendini..
şu led aydınlatmaya gelince bu işi doğancı yapsa apaçi olur ama mercedes araçlarına ortam aydınlatma adı altında donanım olarak koydumu off abi şahane araba renkden renge giriyor olur..
mercedes kapı trimlerinin içlerine kapılara falan ışık koymuş yıllar önce birebir aynısını glow neon ile seatına bir arkadaş yapmışdı çocuğa demediklerini bırakmamışlardı ki ben çok beğenmişdim onada söylemişdim. ama şimdi mercedes yapınca ohh la la wonderfull..
işin özü şu popüler kültüre popüler akımlara takılı kalan nesiller ve gençler onlara sunulan neyse ancak onla beslenirler ..
iş özgün ve özgürce hareket etmekde.. araçlarda bile böyle değilmisiniz favori araçlarım konusunda çok takılıyorum 10 sayfada 100 ilan varsa 90 tanesi bmw .. gençlerin vizyonu zevki dünya ya bakış açısı bu kadarmı dar diyorum yani her şey bir bmw mercedes den mi ibaret..
bunlardan kurtuldumu gençler modifiyong modifiyong olmakdan çıkar modifiye olur..
Yoksa popüler kültürün içinde savrulur gidersiniz size ne sunulursa sadece onları alır onları kullanırsınız kendi özgür fikrinizide asla beyan edemessiniz iradenizi popüler kültüre kaptırırsınız.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
daha altındaki arabanın hikayesini bilmeyen adamlardan modifiye hikayesi istiyorsunuz.
scooter a flow egzoz takıp mahalle arasında gazlayan ahmakların modifiyesinden ne bekliyorsunuz ki? yada ticari araca rengarenk folyo kaplayıp kafadan dip basık yapıp piyasada olandan?
modifiyenin amacı verim artışı olmalı motor verimi, fren sistemi verimi, süspansiyon sistem verimi vb
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Modifiye nin tam olarak karşılığı bence "kişiselleştirmektir " E
O zaman neyin kafasını yaşıyoruZbiraz gençergen yorumu oldu ama napçan yeni jenerasyon bizde bozdu
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
modifiye kültürü değilde ben didim-bodrum-çeşme yollarında, uzun yolda ve yüksek hızda tepede güneş varken cabrio arabalarda üstü açıp gitmenin anlamını çözemedim. bize klima yetmio adamlar yana yana gidio
Romeo <3 Giulietta
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)