geçmiş olsun
geçmiş olsun
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
gecmis olsun, iyilik yap denize at.Hic kalkmasaymisin keske.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Geçmiş olsun kardeşim korkma bişey olmaz davandan vazgecme yanlız sana sahitlik yapacak bayan seni yarı yolda bırakmasın iett den kamera kayıtlarını al delilin olsun karektersiz serefsizler hangi kitapta var 1 kişiye 5 kişi saldırmsk var keşke seninle aynı otobüste olsaydım!!!
yazik yahu ne hallere dustuk... Gecmis olsun kardesim.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
çok geçmiş olsun kardeşim.
1 kişiye 4-5 kişi saldırmak.çok delikanlıyız dimi.
otobüse bindigimde boşyer olsa bile oturmam.zaten bütün gün iş yerinde ayaktayım gerek yok.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
geçmiş olsun
olay anlattıgın gibiyse şayet; ailenin psikolojisine bakın.kimlerle aynı ortamda nefes alıyoruz.ailece psikopatlar.
tabi ailenin küçük oğlan da serseri kişilik erkeklik yapmıştır hemen.
en güzeli o anlık sende girişseydin nasıl olsa bi sonuç çıkmıcak en azından kafan rahat olurdu.
Dr.Ecu
İyice hayvanlaştı insanlarımız
gecmıs olsun
Kardesim sen ölümün ne olduğunu biliyor musun ? Hiç ölmek üzere olan birinin gözlerine baktın mı da ben sahada 15 saat çalışıyorum diyosun. Ben senin yaptığın işi iş yerine koyup çalışmam emin ol. Ha yokmu vatan evladı ? Var tabi yeni gelen zırhlı kulübeleri hangi vatan evladı tasarladıysa helal olsun Allah razı olsun ondan midyatta kulübenin yanında bombalı araç patladı bina yerinde yok kulübe duruyor.
Daha önce mesleği bırakmayı da düşündüm ama yediremedim kendime. Babam yıllardır bırak diye başımın etini yiyor eşim ablam annem hepsi bırak diyor ama kolay değil bırakmak. Babamn sıvı deterjan üretimi üzerine fabrikası var. Özel liseden mezun olup 2 ön lisans 1 lisans diplomam var. Lise kpss den 88 puan aldım. Önlisans dan 86 aldm daha sonra polis oldum ve özel kuvvetlerdeyim. Siz dışardan burda nasıl bi ortam var bilemezsiniz. Senin orda kardeşim dostum dediklerine biz burda yabancı gözüyle bakarız. Karşıdan atış gelirken senin yanına su getirene biz dost diyoruz. Kolay değil dost olmak. Teknik tabirler kullanarak can skmak istemiyorum ama sadece biz değil burda cevikcisi de var trafikcisi de herkes canla başla uygulama yapıyor , bomba arıyor. SAT SAS CAT BORDO JOAK JOH POH hepsinden allah razi olsun ölüme meydan okuyan insanlar. Ayrıca fnmini dolu hali ile 9kilo 990 gram geliyor
SWAT
Okudum sok oldum. Cok gecmis olsun. Bana yer vermiyorlar diye yirtinmak nedendir onuda anlamam. Sanki babasinin otobusu. Verifek olan gorur gormez kalkar verir zaten vermiyorlarsada adabinla gidersin. Keske otobuste 1 tane adam olsaymista bu o.. Larinin payini verseymis. Sende bu kadar darp edilmeseymissi.![]()
Allahın ayıları.
G*tleri olmuş davul gibi, hem bedava biniyor otobüse, hem geliyor gözünün içine bakıyor yer vermen için. Yer vermeyince vatan hainisin direk. Sesli sesli söylenmeye başlıyorlar. Efendim işte; " Ahlak kalmamış şimdiki gençlerde " klasik muhabbetini yapıyor araçta..
Sonra bakıyorsun şahış 1-2 durak sonra iniyor. Beleş yaparsan toplu taşımayı böyle olur.
Gerçekten ayakta duramayacak, yaşlı hasta hamile olan kişi belli zaten. Onlara ışık hızıyla kalkar veririm yerimi. Onlar istisna..
34FN222
FN2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)