User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
92 sonuçtan 77 ile 92 arası

Konu: Aramızda avukat varmı? Darp edildim.

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu sıralar mermiyi kime bastıkları bellli oluyo

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun, iyilik yap denize at.Hic kalkmasaymisin keske.
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim korkma bişey olmaz davandan vazgecme yanlız sana sahitlik yapacak bayan seni yarı yolda bırakmasın iett den kamera kayıtlarını al delilin olsun karektersiz serefsizler hangi kitapta var 1 kişiye 5 kişi saldırmsk var keşke seninle aynı otobüste olsaydım!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazik yahu ne hallere dustuk... Gecmis olsun kardesim.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun kardeşim.

1 kişiye 4-5 kişi saldırmak.çok delikanlıyız dimi.

otobüse bindigimde boşyer olsa bile oturmam.zaten bütün gün iş yerinde ayaktayım gerek yok.

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun

olay anlattıgın gibiyse şayet; ailenin psikolojisine bakın.kimlerle aynı ortamda nefes alıyoruz.ailece psikopatlar.

tabi ailenin küçük oğlan da serseri kişilik erkeklik yapmıştır hemen.

en güzeli o anlık sende girişseydin nasıl olsa bi sonuç çıkmıcak en azından kafan rahat olurdu.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyice hayvanlaştı insanlarımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya, gerçekten amacım polemik yaratmak değil ama merak ettiğim bir şey var.

PÖH'te anlayamadığım bir psikoloji var, sürekli bu mesleği vatan, bayrak aşkı için yaptıklarını anlatıyorlar. bununla övünüyorlar, hiç sekmiyor ama hiç kimse bu işi parası için, öss'de barajı zorla geçtim, en garanti meslek polislikti yapacağmı başka hiç bir iş olmadığı için yapıyorum demiyor. Geçmişe dönüp baksak böyle girdilerinde vardır senin.

Bir şeyi vatan için, devlet için yapıyorsan, bunu sürekli milletin gözüne neden sokuyorsunuz? Veya bundan dolayı neden övgü bekliyorsunuz?

Benim için oradaysan ben seni zorla göndermedim, ben mermi yemeyeyim diye gitmeyi sen istedin, 18-19 yaşında tercih ettin.Bu tercihinden dolayı seni neden kutlamamızı bekliyorsun? Belki bu ezik gördüğün, sana göre sana muhtaç kardeşimiz de senin üniformanın, balistik yeleğinin, telsizinin aklına gelebilecek terörle mücadelede kullanabileceğim her türlü ekipmanın yapıldığı bir fabrikada 10 saat mesai harcıyor ?

Memleketi bir tek siz kurtarmıyorsunuz, memleketin tek evladı siz değilsiniz.
    Taşrada EGM bünyesine bağlı karakolunu tasarlayan, üst yapı, altyapı mekanik projelerini tamamlayan mühendisler, kalfalar, işciler, Kumanyanızı hazırlayan aşcı da, sizin maaşlarınızın yatmasını sağlayan, EGM'nin lojistik hareketinin düzenli olmasını sağlayan MBA mezunu beyaz yaka da; Aselsanda üretilen ve senin kullandığın telsizinin tasarımını yapan, üretiminde çalışan gerekli bakımı yapan, yedek parçasını tasarlayan üreten de bu memleketin evladı. Otokar'dan çıkan ZPT'lerini tasarlayan, üreten mühendis, işci, tekniker de bu memleketin evladı.

Bu memlekette her gün birileri doğrudan veya dolayı devlet için ter akıtıyor. Kimsenin görevi diğerinden kutsal değil, kimse kimse mermi yemesin diye oradan değil. Herkesin görevi yetkinliğine göre değişiyor. Siz sadece silahı tutan elsiniz. Hayat herkese adil değil, sizin yetkinliğin izden dolayı belki işiniz daha ağır ama kimse size farkı bir şeyi vaad etmedi.

Siz mesleğe girerken,POMEM'de kimse size 657'ye tabi memur gibi çalışacaksınız, idari izinleriniz olacak veya 6,8 kglik FNMini taşımayacaksınız demedi.
    Bana nasıl ki Mülkiye'ye gir yaşın doluncaya kadar merkezde çalışırsın, yaşın dolunca en kötü vali olursun dediklerin de ben bu mesleği yapamayacağımı düşünüp vazgeçtiysem, siz de vazgeçebilirdiniz gayette.

İnşaat Mühendisi olarak günde 10-12 saat sahada kalıyorum ve kimseye"3. Havaalanınında çalışıyorum; siz otobüslerde sürünmeyin diye son 1 senedir her gün sabah 5.45'de kalkıp akşam 19:00'ye kadar çalışıyorum demiyorum, çünkü bu mesleği seçerken nelerle karşılaşılacağımı biliyordum. Beton olunca gece sahada kalacağımı biliyordum, erken kalkacağımı da biliyordum.

Gerçekten şu " götüme mermi basmasınlar" psikolojinin gerekçesi nedir?

OHAL'in bölgesinde kesintisiz 5 sene boyunca İçişleri Bakanlığı MİA Hizmet sınıfında görevde bulunmuş. Kara yolunda pusu yemiş, arabasında ki makam şöförü şehit düşmüş bir babanın 8 ayrı yerde üniversiteye kadar memleketin her köşesinde 9 ayrı okulda okumuş evladı olarak ve götüne mermi yemesin diye tarafınızdan korunan vatandaş olarak soruyorum bunu.
    Kardesim sen ölümün ne olduğunu biliyor musun ? Hiç ölmek üzere olan birinin gözlerine baktın mı da ben sahada 15 saat çalışıyorum diyosun. Ben senin yaptığın işi iş yerine koyup çalışmam emin ol. Ha yokmu vatan evladı ? Var tabi yeni gelen zırhlı kulübeleri hangi vatan evladı tasarladıysa helal olsun Allah razı olsun ondan midyatta kulübenin yanında bombalı araç patladı bina yerinde yok kulübe duruyor.
    Daha önce mesleği bırakmayı da düşündüm ama yediremedim kendime. Babam yıllardır bırak diye başımın etini yiyor eşim ablam annem hepsi bırak diyor ama kolay değil bırakmak. Babamn sıvı deterjan üretimi üzerine fabrikası var. Özel liseden mezun olup 2 ön lisans 1 lisans diplomam var. Lise kpss den 88 puan aldım. Önlisans dan 86 aldm daha sonra polis oldum ve özel kuvvetlerdeyim. Siz dışardan burda nasıl bi ortam var bilemezsiniz. Senin orda kardeşim dostum dediklerine biz burda yabancı gözüyle bakarız. Karşıdan atış gelirken senin yanına su getirene biz dost diyoruz. Kolay değil dost olmak. Teknik tabirler kullanarak can skmak istemiyorum ama sadece biz değil burda cevikcisi de var trafikcisi de herkes canla başla uygulama yapıyor , bomba arıyor. SAT SAS CAT BORDO JOAK JOH POH hepsinden allah razi olsun ölüme meydan okuyan insanlar. Ayrıca fnmini dolu hali ile 9kilo 990 gram geliyor
    SWAT

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim sen ölümün ne olduğunu biliyor musun ? Hiç ölmek üzere olan birinin gözlerine baktın mı da ben sahada 15 saat çalışıyorum diyosun. Ben senin yaptığın işi iş yerine koyup çalışmam emin ol. Ha yokmu vatan evladı ? Var tabi yeni gelen zırhlı kulübeleri hangi vatan evladı tasarladıysa helal olsun Allah razı olsun ondan midyatta kulübenin yanında bombalı araç patladı bina yerinde yok kulübe duruyor.
    Daha önce mesleği bırakmayı da düşündüm ama yediremedim kendime. Babam yıllardır bırak diye başımın etini yiyor eşim ablam annem hepsi bırak diyor ama kolay değil bırakmak. Babamn sıvı deterjan üretimi üzerine fabrikası var. Özel liseden mezun olup 2 ön lisans 1 lisans diplomam var. Lise kpss den 88 puan aldım. Önlisans dan 86 aldm daha sonra polis oldum ve özel kuvvetlerdeyim. Siz dışardan burda nasıl bi ortam var bilemezsiniz. Senin orda kardeşim dostum dediklerine biz burda yabancı gözüyle bakarız. Karşıdan atış gelirken senin yanına su getirene biz dost diyoruz. Kolay değil dost olmak. Teknik tabirler kullanarak can skmak istemiyorum ama sadece biz değil burda cevikcisi de var trafikcisi de herkes canla başla uygulama yapıyor , bomba arıyor. SAT SAS CAT BORDO JOAK JOH POH hepsinden allah razi olsun ölüme meydan okuyan insanlar. Ayrıca fnmini dolu hali ile 9kilo 990 gram geliyor

Bosverin herkez neyin ne oldugunu biliyor masadan oturdugun yerden iskembeden sallamak cok kolay geliyor bizim insanlarımıza,Allah Yar ve yardımcınız olsun.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okudum sok oldum. Cok gecmis olsun. Bana yer vermiyorlar diye yirtinmak nedendir onuda anlamam. Sanki babasinin otobusu. Verifek olan gorur gormez kalkar verir zaten vermiyorlarsada adabinla gidersin. Keske otobuste 1 tane adam olsaymista bu o.. Larinin payini verseymis. Sende bu kadar darp edilmeseymissi.

10.lincoln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahın ayıları.
    G*tleri olmuş davul gibi, hem bedava biniyor otobüse, hem geliyor gözünün içine bakıyor yer vermen için. Yer vermeyince vatan hainisin direk. Sesli sesli söylenmeye başlıyorlar. Efendim işte; " Ahlak kalmamış şimdiki gençlerde " klasik muhabbetini yapıyor araçta..

Sonra bakıyorsun şahış 1-2 durak sonra iniyor. Beleş yaparsan toplu taşımayı böyle olur.

Gerçekten ayakta duramayacak, yaşlı hasta hamile olan kişi belli zaten. Onlara ışık hızıyla kalkar veririm yerimi. Onlar istisna..
    34FN222
    FN2 TYPE-R

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korkutmak amaçlı demir jop ile birinin kafasına vurdu.
    Sevdim bu KORKUTMAK AMAÇLI! yöntemi. Tuttu mu bari?

Batum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun insanlar çok garip oldu gerçekten. Allah c.c sonumuzu hayır etsin.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevdim bu KORKUTMAK AMAÇLI! yöntemi. Tuttu mu bari?
    Elbette

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)