User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Göz Tedavisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende takipteyim ama biraz korkuyorum açıkçası

FT106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede kornea incelmesi varmış doğuştan. o yüzden laser tedavi mümkün değilmiş sanırım keşke bende kurutlabilsem

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı twin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende takipteyim ama biraz korkuyorum açıkçası
    Korkcak hic bisey yok sakinlestirici verip lazerin altina yatmanla bitmesi 5 10dk bisey. Hiç bir his duymuyorsun gozunun onune lazer geliyor sonra lazerib islem yaptigi goz simsiyah perde iniyor ve geri kendine geliyor ve o gece dinleniyorsun sabaha miss gibi uyaniyorsun
    1881 - 193

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ile alakasiz ama bugun hastaneye gidicektim bayram sonrasi kalsin dedim

Gozlerimde biranda lekeler belirdi. Gozumun icinde degil onunde yani perde iner ya goze o sekilde bisey. Surekli gozumun onunde ucusan biseyler var ciddi can sikiyor. Nette arastirdim ameliyat deniyor ama kesin cozumu yazmamislar ameliyatida tehlikeliymis. Gunes gozlugu takinca yada karanlikta sorun yok ama gun isiginda beliriyorlar

Lekelere bakiyorum mesela takip etmeye calisiyorum minik sinekler gibi kacisiyorlar saga sola. Onerebileceginiz bir goz doktoru varmi yoksa pzt gunu rastgele biryere gidicem
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 Temmuz için randevu aldım bakalım detayları yazarım

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gozlerimde biranda lekeler belirdi. Gozumun icinde degil onunde yani perde iner ya goze o sekilde bisey. Surekli gozumun onunde ucusan biseyler var ciddi can sikiyor. Nette arastirdim ameliyat deniyor ama kesin cozumu yazmamislar ameliyatida tehlikeliymis. Gunes gozlugu takinca yada karanlikta sorun yok ama gun isiginda beliriyorlar

Lekelere bakiyorum mesela takip etmeye calisiyorum minik sinekler gibi kacisiyorlar saga sola. Onerebileceginiz bir goz doktoru varmi yoksa pzt gunu rastgele biryere gidicem
    Aynı şikayet bende de var umarım önemsiz birşeydir
    Tufan has no limits.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de gozluk takmaktan biktim, lens hic takamam zaten. Lazerden de korkuyorum acikcasi. Ama bi yandan da gozluk silmekten, her aldigim gunes gozlugune ozel cam yaptirmaktan yoruldum acikcasi. Iyice arastirmak gerek, is doktorda bitiyor galiba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yarin doktora gidiyorum. Sonucu yazarim

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abi goz sivisindan kaynaklaniyor o dogustan,sorun yok.Olur oyle

Benim gozlerim 1.0-1.25 ama su ana kadar gittiklerimin beni ikna etmesini birakin 4 professorum sadece 1 tanesi yapilmasi iyi dedi.Gozlerimin uugun olmamasindan falanda degil,cogu hala saglikli bulmadigini soyledi,onermiyorum falan...vS

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi veya kötü derken hangi sebepten lazer yaptırıldı onuda yazarsanız sevinirim arkadaslar. Bende düsünüyorum miyop var 2,5 olumlu yorumda çok olumsuz yorumda
    Ablam altunizadede yaptırdı bro. 2.5 seneden fazla oldu hiçbir sıkıntı yaşamadı. =)
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene 2000 annem Dünya Göz Etiler Şubesi'nde ameliyat oldu. Astikmat ve miyopu vardı.
    Her ikiside 4 küsürdü. 16 Yıl geçti hala sorun yok memnun.
    2013 Ben ameliyat oldum. 3,50 Miyop 1,5 astigmat vardır. Geç bile kalmışım iyi ki olmuşum dedim.
    2013 te 2100 TL civarı bir param gitti. Tek dezavantajı 2 yıla yakın bir süreçte güneşe gözlüksüz çıkamadım.
    Gözler epey hassaslaşıyor. Kuruluk yapıyor. Hastane reklamını yapmış gibi olmayayım ama Etiler şubesi doktorları eskiden beri iyi.

USTAaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ailede şeker hastası olan var mı ?
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

USTAaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dünya göz hastanelerinden uzak durun
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ablam istanbul cerrahide oldu kuzenim etiler dünya göz de ikiside memnun ablamın zaten 10 yılı geçdi lazer olalı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13-14 yaşlarındayken 3 sene kadar lens kullandım en sonunda gözlerim mikrop kapması sebebiyle kuruluk yapmasından dolayı bırakmak zorunda kaldım. Lazer yaptırmak için gittiğimde göz kuruluğuna da bir bakalım dedim aşırı derecede düşük çıktı gün içinde devamlı bilgisayar başında çalıştığım için vazgeçmek zorunda kaldım işin gerçeği.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Etilerdeki dünya gözü bende tavsiye ederim, tanıdığım çizdirmek için muayene oldu ama retinası ince olduğu için ameliyat etmediler. Ameliyat yerine gömülü mercek yaptılar, şimdi gözler bizenon gibi maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskişehir'de Eskişehir Göz Merkezinde 1 sene önce bende lazerle, görme bozukluğu işlemi için operasyon geçirdim benden sonra iki arkadaşım daha oldular bi şikayet yaşamadım onlardan da duymadım. Hayatımdaki mantıklı kararlardan biri olduğunu düşünüyorum ilk iki üç gün biraz yorucu sonrasında bir şikayetim olmadı yorucu dediğim kısım ise dikkat etme konusundaydı sadece. 15 dk toplam sürdü yada sürmedi. Tavsiye ederim eğer göz sağlığınız müsaitse. Geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NakkaSss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyseki gözlerde sorun çıkmadı.güzelce kontroller de yapıldı çok önemli birşey olmadığı söylendi bazı dönemler olabiliyormuş.Geçmez ise tekrar gidicem düne göre bir tık daha iyi bugün bakalım 1 haftaya belli olur yada göz alışır artık

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2014 Haziranda askerden geldikten sonra uzun süre araştırıp lenslerden kurtulmak istemiştim.
    Ve birçok olumlu referansında yönlendirmesiyle Altunizade / Dünyagöz Hastanesinde ameliyat olmaya karar verdim.
    Toplamda 15dk lık bir operasyonla allaha bin şükür kurtuldum bu göz derdinden.
    2 yıl oldu ve çok memlunumum çok şükür.

Bir çok tetkik yapıyorlar ve ameliyata uygun ise ona göre gereken yöntem ile yapılıyor.
    Ameliyattan sonraki bir bir süre çok dikkatli hassas olunması gereken bir dönem var o dönem ilaçları düzenli aksatmadan kullandım ve problem bitti çok şükür.

Öneririm.
    seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)