9 sene gözlük kullanıp üzerine 11 sene de lens kullanıp 1.5 ay önce fulya cerrahi hastanesinde operasyon geçirdim şuan hayat gayet güzel etrafı net görebilmek farklı birşeymiş.

bende çok araştırdım zamanında. öncelikle şuna dikkat edin, gözlerin ilerlemesi durmuş olmalı yoksa ameliyattan sonra ilerlemeye devam etme ihtimali var. en az 1 senedir göz numarası değişmemiş olmalıymış.

operasyonumu yapan da sinan göker di. Türkiye'de lazer ameliyatını ilk yapan doktor ve bu konuda bayaa bi uzmanlığı olan kişiymiş, araştırmalarıma göre. Bi araştırın derim ben. Fiyat olarak diğer hastanelere nazaran biraz tuzlu, hatta kendi hastanesinde bulunan diğer doktorlara göre de fiyatı farklı.
aynı hastanede başka doktorun muayene ücreti 230 lira iken sinan beyin 400 liraydi. ameliyat ücreti ise 1600 euro (diğer doktorların ameliyat ücretini sormadım).Yurt dışından vs gelen çok hasta vardı benim orda bulunduğum sıralarda. Bende göz bu şakaya gelmez diyerek üçe beşe bakmayarak en tecrübeli doktora yaptırmanın doğru karar olacağını düşündüm.

sizede çok geçmiş olsun şimdiden. çok iyi araştırın sadece korkulacak herhangi bi durum zaten yok