User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
149 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Neden herkeste Honda tutkunluğu var?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    honda lego gibi ne yönde uğraşırsan o yönde iyi bir şeyler çıkıyor araçdan.. misal performans istersen o yönde konfor istersen mercedesle kafa tutucak bir hale gelebiliyor.. tabi para ve çokomel orantısında bu işler..

honda forumunda görmüşdüm belki o arkadaş bu forumada üyedir adam kabukdan başlamış izalasyona davlumbazlar tava taban kapı içleri motor iç kısmı .. hayalimdeki izalasyonu yapmış .. herhalde yolda giderken sivrisinek uçsa duyar aracın içinde..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir honda konusu daha 7.sayfaya ulaştı.
    Şimdi iesler 30 bin ediyor mu etmiyor mu?
    Bu kadar konuştuk onuda bi açıklığa kavuştursaydık da aradan çıksaydı

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir honda konusu daha 7.sayfaya ulaştı.
    Şimdi iesler 30 bin ediyor mu etmiyor mu?
    Bu kadar konuştuk onuda bi açıklığa kavuştursaydık da aradan çıksaydı
    Konunun tartışılması ile İES fiyatlarının arasında nasıl bir korelasyon bulunabilir? Çok merak ettiğimden soruyorum. Ayrıca, yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. Honda'nın yapmış olduğu otomobiller, gerek performans gerek ise kozmetik yönden kurcalanmaya çok müsait otomobillerdir. Fakat ülkemizdeki kullanıcı! kitlesine baktığımızda, durum oldukça içler acısıdır. (Bu noktada, emek - para dengesini mantıklı kullanıp ortaya harika işler çıkartanları tenzih ediyorum.) Kendim Megane Coupe kullanıcısıyım. 2002 model. Daha alalı bir sene olmadı. Araba alacağım zaman birçok marka - modele baktım. Bütçem ve istek - ihtiyaçlarım dahilinde olan en mantıklı aracı seçtim. Ha, otobanda bir tane kıytırık İES bile! tabiri caizse elime verir mi? Rahatlıkla. Ama benim aradığım hız değil konfor idi.

Velhasıl kelam, demek istediğim, otomobillerin sorunsuzluğu ülkemizdeki tutulma oranı ile doğrudan ilişkilidir. Ama bırakın, isteyen istediği marka otomobile binsin yahu!

Saygı ve selametle.

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FreeCaptiv3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konunun tartışılması ile İES fiyatlarının arasında nasıl bir korelasyon bulunabilir? Çok merak ettiğimden soruyorum. Ayrıca, yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. Honda'nın yapmış olduğu otomobiller, gerek performans gerek ise kozmetik yönden kurcalanmaya çok müsait otomobillerdir. Fakat ülkemizdeki kullanıcı! kitlesine baktığımızda, durum oldukça içler acısıdır. (Bu noktada, emek - para dengesini mantıklı kullanıp ortaya harika işler çıkartanları tenzih ediyorum.) Kendim Megane Coupe kullanıcısıyım. 2002 model. Daha alalı bir sene olmadı. Araba alacağım zaman birçok marka - modele baktım. Bütçem ve istek - ihtiyaçlarım dahilinde olan en mantıklı aracı seçtim. Ha, otobanda bir tane kıytırık İES bile! tabiri caizse elime verir mi? Rahatlıkla. Ama benim aradığım hız değil konfor idi.

Velhasıl kelam, demek istediğim, otomobillerin sorunsuzluğu ülkemizdeki tutulma oranı ile doğrudan ilişkilidir. Ama bırakın, isteyen istediği marka otomobile binsin yahu!

Saygı ve selametle.
    Kıytırık bi ies bile derken ? Konfor derken ? Kendi aracınızı cok mu konforlu sanıyorsunuz acaba lütfen elestiri yaparken biraz nazik olun her aracın kulvarı veya hastası farklıdır o zaman bende söyle bisey diyeyim yerle bir yapayım coilimi sizde yapın aynı yolda kim sekiyor kim konforlu gidiyor görelim o zaman,Böyle bisey bu saygı ve selametle

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kıytırık bi ies bile derken ? Konfor derken ? Kendi aracınızı cok mu konforlu sanıyorsunuz acaba lütfen elestiri yaparken biraz nazik olun her aracın kulvarı veya hastası farklıdır o zaman bende söyle bisey diyeyim yerle bir yapayım coilimi sizde yapın aynı yolda kim sekiyor kim konforlu gidiyor görelim o zaman,Böyle bisey bu saygı ve selametle
    Kıytırık kelimesi, standart bir İES'i yer uçağı sananlar için idi. Üstünüze alınmanıza gerek yoktu. Ayrıca konfordan kastım sadece otomobilin yürüyen aksamı ile ilgili değil donanım seviyesi ile ilgilidir. Evet her otomobil tutkununun hastası olduğu bir marka vardır fakat Sezar'ın hakkı Sezar'a. Sahibi olduğum araçta STANDART olarak dört adet hava yastığı (iki ön + iki koltuklarda perde hava yastıkları) + ABS + Sunroof + CD Changer + Elektrikli arka kelebek camları + Yarı deri yarı kumaş koltuklar standart olarak sunulmuş. Piyasası belli. O fiyatlara alınabilecek en KONFORLU araçlardan biri zannımca.
    Motor konusuna dediğim gibi diyecek bir şeyim yok. Otoban'da geçersin, ama konfor ve güvenlikte yanıma yaklaşamazsın o ayrı. Hem de yarı fiyatına!

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kıytırık kelimesi, standart bir İES'i yer uçağı sananlar için idi. Üstünüze alınmanıza gerek yoktu. Ayrıca konfordan kastım sadece otomobilin yürüyen aksamı ile ilgili değil donanım seviyesi ile ilgilidir. Evet her otomobil tutkununun hastası olduğu bir marka vardır fakat Sezar'ın hakkı Sezar'a. Sahibi olduğum araçta STANDART olarak dört adet hava yastığı (iki ön + iki koltuklarda perde hava yastıkları) + ABS + Sunroof + CD Changer + Elektrikli arka kelebek camları + Yarı deri yarı kumaş koltuklar standart olarak sunulmuş. Piyasası belli. O fiyatlara alınabilecek en KONFORLU araçlardan biri zannımca.
    Motor konusuna dediğim gibi diyecek bir şeyim yok. Otoban'da geçersin, ama konfor ve güvenlikte yanıma yaklaşamazsın o ayrı. Hem de yarı fiyatına!
    Honda konusunda megane öveyimde biraz piyasası artsın der gibi olmuş bu

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıda çok güzel bir konuya değinmişler.

Adamın beygirden-torktan haberi yok,

Kredi çekip 140 Bin TL"ye passat, 100 Bin TL"ye jetta alıyo.

Adama niye passat-jetta aldın diyosun, yüzüne bakıp "passat-jetta" ne gidiyo yaw diyo.

Ama bilmiyoki arabası max 150 BG, yolda 20 Bin TL"lik arabanın eline vereceğini bilmiyo.

Gidip millete özenip dünyanın kredisini çekip bmw 3,16 alıyor, tabi beygir-tork diye bişeyden haberi olmadığı için arabasını uçan-kaçan bişey zannediyor.

Sonra otobana çıkınca boyunun ölçüsünü alıyorlar tabiki.

Bugün passat-jetta-316-c180 alanların "çok büyük bir kısmı" arabasının uçtuğunu zannediyor.

Komşusu kredi çekip alıyor, adamada 2 dakikada bir arabasını övüyor.

Adamda özenip alıyor ne yapsın. Daha sonra "mutlu son", otobanda tokatlıyorlar

Türk milleti olarak şu özenti denen illet bir peşimizi bırakmadı arkadaş
    Bu kardeş cok yanlış anlamış yada japon akrabası var konu tork mork muhabbetine getirirsen honda tork fakiridir 20 binlik araba otobanda yer dersen 15 bine 106 alıp ng 106 kıvamında yaparsın hangi hondayla gecebilcen ???? Yani herkezin tuttuğu kendine beyler
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Saygı ve selametle.
    Sorunsuzluk ile aracın tutulması doğru orantılı mıdır?
    O zaman senin meg sorunlar yumağı oluyor yani söylediklerinden böyle bir anlam çıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    15 bin liralık arabayla bile 150 bin liralık aracın içinden geçersin bu bir kıstas değil bence..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence 3 madde
    Sorunsuz
    2.eli seri
    Vtec
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Evet Standart olarak 2 Airbag+Bardaklık+Kol dayama var Cd changer olması neyi degişitiyor EK9 konsol + Double ekran var,AAA elektrikli aynamı Sanırım sende arabanın genele özelliklerini satarken yazanlardansın elektirikli ayna var arabada Aracımız sedan elektirikli kelebek camı olmasına gerek yok,Evet kadife dösememiz ve muazzam koltuklarımız var. Haa bu araba farlarımız motorlu,direksiyon ayarımız + 4 camımız otomatik. Son olarak Aracımız HB 3 kapı degill Megane parasına araba arıcak olsaydım 3 Kapı Güvenlik + Sanruflu hb alırdım.

Herkez siz gibi düsünseydi suanda honda degil neden megane coupe lerin cok tutkunu var diye sorarlardı fazla elestiri gizli hayranlıktır bunuda ilistireyim

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fazla eleştiri neden gizli hayranlık?
    Kim bunu "aksi imkansız" ve "her durumda geçerli" bir kural olarak koymuş?

Uydurulmuş cümleleri hayatın kuralı gibi lanse etmeyim gözünüzü seveyim.. Herkesin bol bol eleştirip de hayranlıkla uzaktan yakından alakası olmayan bin tane şey sayılır..

Burak Demirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey bir kenara bir opel tigra birde megane coupe burda tırreklerın favori arabasıdır.yukardaki postlarda oyle anlattılarkı doğruysa konfordan ve spor arabadan tırreklerde anlıyor sanırım başka ilde aileyle kullananlar misafirliğe ızmıre gelip Alsancak taraflarına gece gezmeye çıkarlarsa dikkat etsinler aman zira heran herşey olabilir
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu Çok su götürür
    Kanatlı kanatsız atmo turbo hacimli hacimsiz tüm Alman İngiliz Fransız grubu araçlara gider
    Honda civic 90 model Crx imle
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trend meselesi. integralar bi ara acayip revaçtaydı. Sonra vergi indirimi ve 2000 motorlarıyla aynı yakıta sahip olduğu için 2.4 accoordlar gözde oldu.
    Ancak kabul etmek lazım ki honda hiç bir konuda en iyi değil( hız,konfor,yol tutuş, güvenlik). en iyi noktayı bulmak için bişeyleri bişeylere oranlamak gerekiyor ( fiyat/ perf gibi ). ya da modifiyeye verdiği karşılık denilebilir ki bunun için de alt birbaşlık açmak gerekiyor Honda'yı öne çıkartmak için ; stok motora en fazla ne basılabilir ve/Veya x liralık moda kaç hp gibi.
    Honda fiyat performans oranı çok iyi olduğu için bu kadar gözde oldu. Bu kadar gözde olduğu için fiyatlar bu noktaya geldi. Fiyatlar bu noktaya geldiği içinse fiyat/performans oranı eskisi gibi ezici değil.
    Honda cidden çok iyi marka ancak kişilerin performans beklentileri farklı kalemlerde olabileceği için fiyat/performans oranını genellememek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    honda nın benim beğendiğim bence ayarında tadında en güzel ürettiği coupe aracı prelude .. pazardaki çok coupeden daha kemikli oturaklı giden bir araçdı..
    En güzel konforlu aracı amerikan kasa accord ne öncekiler ne sonrakiler o kasa gibi gemi gibi yayvan geniş değil..
    En güzel iş görmelik aracı jazz bendede vardı on numara şehir içi aracı az yakmıyordu gene ama şehirde trafikde çok rahat bir arabaydı..

Türkiyede tutmasada gerçi türkiyede van sınıfı tutmuyor o ayrı honda shuttle da doğru ellerde tam vip aile tipi olucak araç biraz oynansa uğraşılsa..

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu Çok su götürür
    Kanatlı kanatsız atmo turbo hacimli hacimsiz tüm Alman İngiliz Fransız grubu araçlara gider
    Honda civic 90 model Crx imle
    Gürsel amca testereyi çekti Gerisini avrupalılar düşünsün..
    -Fırat

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kardeş cok yanlış anlamış yada japon akrabası var konu tork mork muhabbetine getirirsen honda tork fakiridir 20 binlik araba otobanda yer dersen 15 bine 106 alıp ng 106 kıvamında yaparsın hangi hondayla gecebilcen ???? Yani herkezin tuttuğu kendine beyler
    Ne kadar 106 cı bir erkek
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek olarak Honda'yı sadece ülkemizde ele almak haksızlık olur ya da yüzeysel düşünmek olur bana kalırsa. Honda'yı Amerika gibi her çeşit aracın çeşit çeşit motoru olan yerde de, İngiltere'de de, dünyanın çeşit çeşit ülkesinde ciddi şekilde seveni, hayran kitlesi olan bir ikon olarak düşünmek gerekiyor.

Honda'sını seven adama 2005 model araba yol bilgisayarını bırak bir saat bile yok arabanda demeniz, gerçekten düşündüğünüz etkinin 100 de 1 ini yaratmıyor.. Aynı yılın 307 si kullanıcı için çok çeşitli yönlerden daha üstün bir araç olsa da piyasası saçma olmasa verdiği zevkin yanında koşa koşa tekrar honda alırdım..

Acayip bir sevgi abi Honda sevgisi sormayın fazla
    -Fırat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)