Bunlar hep memeleketteki cinsel açlıktan ötürü.
Printable View
Bunlar hep memeleketteki cinsel açlıktan ötürü.
Batıyla Ortadoğu arasında sıkışıp kalmışlığın göstergeleri..diyoruzya çomar zaten çomar ekşi tabiriyle, asıl sıkıntı kendini beyaz yaka, eğitimli, sol geçinen dünyadan bir haberi olmayan topluluk..
33 lük biraya 20-30 lira alıyorlar. Hatunla mecburiyetten gidiyorum yoksa önünden geçmem. Yat turuna çıkın daha iyi
şunlara özenmeyen sayılı kişilerdenim valla..tatilin amacı yatmak denize girmektir bunların amacı kasım kasım kasılıp gösteriş yapmak..
birde 1.70 boyuyla 50 kilo kalıbıyla kısa paçasıyla elinde tesbih sallayıp plajlarda gezinenleride anlamadım bi türlü :)
Çok özür dileyerek ve belkide haddimi aşarak ve tamamen merak ettiğimden sormak istiyorum, bu check-in nedir ne işe yarıyor? Her gittiğiniz yerde check in yapıyormusunuz? Sizin check-inlerinizi takip edenler ne diyor, aaa Ahmet 3M Migrosta check-in yapmış gelirken bize de iki meyve sebze alsın mı diyorlar ne diyorlar?
Anadolu yakasında olup; bakkalda, manavda, markette check-in yapanlar varsa bende onları takip edeyim, eve dönerken hayrına bize de uğrarsınız siparişleri bırakırsınız :D :D :D
Birde şu bayrak flaması taşır gibi elinde selfie çubuğunu eksik etmeyen olur olmaz heryerde selfie çekenlere ayar oluyorum. Kız gitmiş, arkadaşıyla tam AVM girişinde veya güvenlik geçişinin orada durmuş şekilden şekile girip selfie çekiyor, birader o açıdan ancak senin suratın ve arka plandaki granitler gözüküyor amacın nedir?
Beach club olayınıda anlamış değilim; bana göre parayla eziyet çekmekten öte değil. Zirvede bir ses, herkes temas içinde, ortada yağlı bir hatun elinde mikrofon avazı çıktığı kadar bağrıyor, arkasında da herifin biri kendini dj sanıyor ama hareketlere bakarsan apronda çalışıyor sanırsın, gel abi gel abi follow me follow me, 208 nolu körüğe yanaş.
Mahremiyet diye birşeyde kalmadı, ablam giyinmiş kuşanmış durduk yere kendini çekip sosyal medyaya koyuyor. Şezlonga uzanmış, eşiyle, sevgilisyle pozları yayınlıyor. Berkecan'ın beni neredeymiş, aaa Melis'in orasında kıl mı varmış...
İş yerindekilere bir hava bir hava, bana ne birader nereye gittiysen gittin. Çok meraklıydım senin çizgili şortun, terliğinle verdiğin pozlara bakmaya. Olmadı albüm yap, elden ele dağıt herkes baksın. Plajda gezerkende evin tapusu, otomobilin ruhsatı...vs hepsini boynuna as, tenine yapıştır, herkes neye ne kadar sahipsin, mal mülk ne kadar bilsin.
Paylaşmaktan çok olay artık teşhir etmeye döndü. Mahremiyet diye birşey de kalmadı. Utanma sıkılma da kalmadı, heran herkes heryerde istediğini yapabiliyor. Havuz başında veya kumsalda çocuğunu ulu orta işetebiliyor, kimseye sormadan löp diye ailenin yanına serilip purosunu, sigarasını içebiliyor, bağıra bağıra dün ne *** yemiş onları anlatabiliyor.
Hakan bey yaşlandığınızı görebiliyorum şu yazınızdan.
6 gün boyunca Kamp alanında çadırda kaldım.
herkes bir biri ile haşır neşir.. her şey on numara karışan eden kimse yok.
kavga, karı kıza asılma falan sözlerin konuşulunca aklıma şu olay geliyor ;
https://www.youtube.com/watch?v=JfqjNi3n6nc
valla 20li yaşlardayım, okuldan yeni mezun oluyorum. Bırak beachlere gidecek parayı, okuldan kafamızı kaldırıp memlekete gidemedik yıllardır.
Zaten aşırı gerilirim o tarz yerlerde, kız arkadaşımla bile bi kere gidebildim okul sıkıntısından (okulum senede 3 dönem tobb etüye selam olsun), onda da nerde sakin sıkıntısız mevzu yaratmıcak yer var diye haftalarca aradım taradım. beach meach ne amk gazetesi millet nasıl delirmiyor anlamıyorum abi bu kadar kolpa adam bi araya gelip nasıl birbirine yalandan öyle gorundugunu caktırmadan takılıyor anlamıyorum. Hepiniz mi şekilsiniz anlamadım ki bi biz miyiz zar zor 3-5 günlük pansiyon için para biriktiren, onda da yemektir yol parasıdır ucu ucuna çıkıyo ha
Bu memleket beni bu hale getirdi. Kendimi gurbette gibi zannediyorum kapıdan dışarı çıkınca anlıyorum ki yine aynı yerdeyim. Havuz veya denizde ses daha net ve hızlı ilerler derler ya, bende o yüzden kısık sesle konuşurum, rahatsız olmasınlar diye hergün abi-kardeş muhabbeti yaptığımız komşumun yanına bile onlar yeşil ışık yakarsa giderim...vs
Ben mi fazla özen gösteriyorum yoksa etraftaki iki ayaklı kıllıların sayısı mı arttı bilemiyorum ama eminim dışarıdan bakıldığında fark çok net ortaya çıkıyordur. Eşinle Manici Kasrına gittin mi? Oraya tipin, edebin, adabın...vs uygun değilse iki katı para da versen almazlar. Ben huzur peşindeysem ben sessizlik istiyorsam ben kalite istiyorsam ... niye seviyesiz, densiz herifin tekiyle aynı havayı soluyayım bu ırkçılık insan kayırma...vs değil, bu benim seçimim. Herifçioğlu gelecek bağıra bağıra konuşacak, sürekli elinde telefon fotoğraf çekecek (beni mi çekiyor diye beni de kıllandıracak), burnumun dibinde puro içecek, çöpünü fırlatıp atacak, yeri gelecek havuza veya denize işeyecek, denizden/havuzdan çıktığında tombola çekecek böyle yoklayacak acep halen orada mı yoksa suya mı düştü, bilmiş bilmiş bağıra bağıra konuşup etrafını ezmeye kalkışacak...vs vs vs ben ne diye para verip bunlara katlanayım.
Altınoluk'ta cafeler var, valla bir kere arkadaş zoruyla girdim bir daha da tövbe ettim. Gürültüsü, milletin birbirini kesmesi, dip dibe oturmalar, sigarası, purosu, krosu...vs herşey var.
Yaşlandım mı, kılmıyım, rahatsızmıyım, huysuzmuyum valla hepsine toptan evet.
bir arkadaş söylemiş ne güzel, 1 sene para biriktirip senelik izinlerinde veya bayram tatillerinde, alaçatı da çeşme de bodrum da eziyorlar o parayı diye...
arz-talep meselesi bu, gitmezse kimse ortada ne beach kalır ne de 100 lira giriş parası. asıl tehlikeli olan, oraya gidip o paraları ezmeyi statü olarak gören bir neslin gümbür gümbür geliyor olması değil mi?
çeşme de bir beach de check-in kaç para biliyor musun sen derler konuşmaya kalksan mazallah... ne diyim, onların da işi zor