Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi İstanbul Anadolu Yakası'nda zemini az da olsa drifte elverişli bir go-kart arıyorumAvrupa yakasında avm otoparkında olan yerler varmış sanırım ama öncelik anadolu yakasında. Önerilerinizi bekliyorum.
Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi İstanbul Anadolu Yakası'nda zemini az da olsa drifte elverişli bir go-kart arıyorumAvrupa yakasında avm otoparkında olan yerler varmış sanırım ama öncelik anadolu yakasında. Önerilerinizi bekliyorum.
altunizade karting park
maltepe sahilde wonderlandın yanındaki pist
başka bilmiyorum gebzedeki denenebilir yazıldığı gibiyse
2000 A3 8L
Anadolu yakası bilmiyorum ama Avrupa yakasında Güngören Kale Center'da vardı baya güzeldi pist ve araçlar![]()
dasestar
gideli baya oldu benzinli araçlar vardı patinaj çekmekten zor gidiyolardıSTP Nickli Üyeden Alıntı
drift pistini değiştirmişler, gidersem konuya eklerim
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
gebze söylenmiş zaten amaç driftse başka bir yer yok
Resmen pistin yarısı buz pisti biraz direksiyon hakimiyetini kaybettiğin an bariyerdesin ve çıkışın mümkün değil ciddi kayıyor
alt katında normal zemin ve elektrikli araçlar var
üst kat benzinli ve drift
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
güzel bir organızasyon olursa benıde dahıl edın bır kac arkadasımız daha var forumdan gelecek eger organızasyon olursa
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Geçen gün aradım Gebze Karting'i fiyat tarifesi için. 6dk = 10TL gibi bir rakam aldım. Dileyen süreyi katlayabiliyor, 12dk = 20TL gibi. Emin olmak için tekrar arayıp konuşacağım. Bu arada pistte değişiklik olmuş sanırım bazı videolarda pist uyuşmuyor, son hali hangisi bilmiyorum. İki linki de aşağı ekleyeceğim.
Bu arada bu akşam whatsapp grubunu açıyorum, gelecek olan numarayı pm'lesin.
Bu sanırım eski hali tarih olarak daha önceden yüklenmiş video.
Gebze karting badbooyslarr - YouTube
Bu da muhtemelen yeni pist. Daha da uzatılmış köprü vs.
[Gebze Drift Go Kart] Tanıtım VideoSu - YouTube
yanlız açık olan köprüde birisi gazı ayarlayamayıp spin atarsa işin sonu hiç güzel olmaz gibi duruyor
Kardesim ilk videodaki apaciler biziz onceden pist kisa ama zevkliydi simdi uzatildi koprude kilo cok degilse hic bisey olmuyo dip gaz geciyoruz biz kotu degil ama iyide degil alt taraf elektrikli normal pist ama daha eglenceli. Organizasyon ve topluluk olursa bizde katiliriz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)