User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: Toronto-Washington arasında seçim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orada ne kampusu var? Valla ıyımıs...
    Hazirlik kampusleri var diye biliyorum ama normal bolumlerde okunabiliyo sanirim sadece hazirlik icin bilgi aldim.Yurt disi avantajlarından dolayi Bahcesehir i dusunuyorum buyuk ihtimalle o olucak

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Abd ucuz bir yer var mı ki çöl dışında

Benim arkadaşım sf da valla çalışıyor okuyor

Valla maddiyat iyise zaten her yer olurda yoks dc ve york en uçuk olanı demişti bana
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne için geliyorsun? Okumak mı göçmenlik mi? Mezun olunca geri dönmeyi düşünüyor musun? Göçmenlik için okumaya geliyorsan, Alberta- Saskachewan - Manitoba gibi tenha eyaletleri tercih et. Kendi eyaletlerinden mezun olanlara çok daha kolay göçmenlik veriyor bu üç eyalet. Havası Toronto'ya göre daha soğuktur, sıkıcıdır fakat hayat çok ucuzdur buralarda.

Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toronto güzel(di) çok ama çok göçmen aldı, havası genelde kapalı, öyle uçuk soğuk değil ama bana dar geliyor havasından ben daha çok yurdumuzda İzmir,güneyde Mersin Amerikada Orlando,Las Angeles,San fransisco tarzı daha elit ve daha cıvıl cıvıl yaşamı seviyorum sende öyle değerlendir yorumumu sonuçta zevkler renkler.
    Bugün 34 derece, hissedilen 39 dereceydi abi. Mesajını görünce bi gülme geldi

Bu yaz baya sıcak geçiyor, kışın -25 leri görürüz kesin.

Seneye geliyorum kısmetse, timbit getireyim sana abi

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun DC downtowndaydim cikmisken H streetde okul nerede diye gecerken bakindim ama horemedim birsey hos ben yorumlarimi NW ( north west ) geleceksin diye yapmistim ama okulun tam adresi nedir? NE ( north east ) , SW, SE ?

Eger NW de ise hemen new york avenue kenarinda kaliyor ve DC nin disina Maryland a cikmak icinki tek opsiyon gibi birsey new york ave . Araban oldugunu varsayarsak College park, Hyatsville ( maryland ) cok kolay ulasim saglanabilir ki hem DC nin dibindesin ama yasam masrafin daha dusuk. Yine Marylan da Beltsville olabilir, metro hattinda.

Diger opsiyon 14th st alarak sadece 1-2 mil ile Alexandria Virginia eyaletine gecilebilir. Araba olmasina gerek yok, metro, otobus hatta uber bile yapilabilir sadece 5dk fln suruyor. Bugun sirf senin icin acaba ne kadar surer diye gectim Virginia ya o kadar birsey surdu. Yasam masraflari virginia da daha uygundur DC ye kiyasla.

Metro hattina baktim. Yasanilabilir yer olarak, DC icinde ama biraz daha makul Adams Morgan var. Genelde rest, bar yani genelde gece hayatinin en populer yerlerinden biri.

Dupont circle, U st corridor, Georgetown, 14th st.... Buralari muhtemelen arastirmalarinda gormussundur. Imkanin varsa oralarda yasa derdim ama makul butcelerle ev arkadasi bulsan bile cok zor.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun DC downtowndaydim cikmisken H streetde okul nerede diye gecerken bakindim ama horemedim birsey hos ben yorumlarimi NW ( north west ) geleceksin diye yapmistim ama okulun tam adresi nedir? NE ( north east ) , SW, SE ?

Eger NW de ise hemen new york avenue kenarinda kaliyor ve DC nin disina Maryland a cikmak icinki tek opsiyon gibi birsey new york ave . Araban oldugunu varsayarsak College park, Hyatsville ( maryland ) cok kolay ulasim saglanabilir ki hem DC nin dibindesin ama yasam masrafin daha dusuk. Yine Marylan da Beltsville olabilir, metro hattinda.

Diger opsiyon 14th st alarak sadece 1-2 mil ile Alexandria Virginia eyaletine gecilebilir. Araba olmasina gerek yok, metro, otobus hatta uber bile yapilabilir sadece 5dk fln suruyor. Bugun sirf senin icin acaba ne kadar surer diye gectim Virginia ya o kadar birsey surdu. Yasam masraflari virginia da daha uygundur DC ye kiyasla.

Metro hattina baktim. Yasanilabilir yer olarak, DC icinde ama biraz daha makul Adams Morgan var. Genelde rest, bar yani genelde gece hayatinin en populer yerlerinden biri.

Dupont circle, U st corridor, Georgetown, 14th st.... Buralari muhtemelen arastirmalarinda gormussundur. Imkanin varsa oralarda yasa derdim ama makul butcelerle ev arkadasi bulsan bile cok zor.
    BESL Eğitim Merkezleri - Washington DC :: BAU - Bahçeşehir Üniversitesi

sagolasin abi ya ugrastiriyoruz seni 2-3 gundur , adresi linkte en asagida var linkle birlikte atiyim dedim , bu kadar pahali mi gercekten yasam ya, Virginia da tutup araba alsam sigortaya ragmen daha ucuza mi gelir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim okul Virginia da DC de degil. Yani linkte yazilanlar dogru degil DC kalbi fln. Beyaz saraya 5-6km eger dc tarafina gecmek istsen. Arlington yada pentagon city de ev bakabilirsin, DC kadar pahali degildir.

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yusuf abi bu yardim edip zaman ayirip bir tesekkur bile almayacagin kacinci TT uyesi acaba?
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yusuf abi bu yardim edip zaman ayirip bir tesekkur bile almayacagin kacinci TT uyesi acaba?
    Iylik yapip denize atiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim okul Virginia da DC de degil. Yani linkte yazilanlar dogru degil DC kalbi fln. Beyaz saraya 5-6km eger dc tarafina gecmek istsen. Arlington yada pentagon city de ev bakabilirsin, DC kadar pahali degildir.
    Abi benim bilgim yok Amerika hakkinda o yuzden kendi sitelerindr yazilanlara inaniyorum heralde dogrudur diye , Bugun kayit oncesi konustum biraz zam yapmislar yurtlara anliyamadigim bi zamanlama ile cok oynamasada ev bakma olayini biraz daha on plana cikardi. Bide bugun aile ilede kalma olanagi var dediler acaba daha mi faydali olur surekli iletisim halinde olursak ingilizce acisindan aklima takildi .

Not : Eger washington olursa tesekkurumu kesinlikle ileticem buraya yolun duserse boşnak böreği en iyi tesekkur olur ama bilmiyorum gelip gelmediginizi bu tarafa ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen Bosnak boregini gelirken buraya getir odesiriz aile yaninda da kalinabilir tabiki. Ben kalabilecehin yerlerdin listesini yaptim. Zillow, craiglist gibi sitelerden bakin butcene, zevkine gore birseyler denk gelebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen Bosnak boregini gelirken buraya getir odesiriz aile yaninda da kalinabilir tabiki. Ben kalabilecehin yerlerdin listesini yaptim. Zillow, craiglist gibi sitelerden bakin butcene, zevkine gore birseyler denk gelebilir.
    Pc ye geciyim bakicam detaylica abi , senin ilgilendigin kadar gittigim okul departmanindaki calisanlar ilgilense kayitlar baslamadan dolardi heralde pisirip getiriyim dicemde sicak yemek lazim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalabilecegin olacak kalabilecehin degil. Turkceyi o kadar unutmadim daha surekli ipad den yaziyorum arada eksik harfler kaliyor kusura bakmayin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)