imzaladım. gaye izne çıksın; büro rahat bir nefes alsın...
İş arkadaşlarınızla sorun görüp çözmeye çalıştığınız konu bu ise siz zaten rahat izinde gibi çalışıyorsunuz demektir
Rahatlıktan ihtiyaç duymuyordur,bir üstüne durumu izah edin biraz yokuş yapsın 1 aya kalmaz istifa bile eder Allah korusun
Allah Bozmasın desteğimizi verdik![]()
Ben çok nadide doktor , sınav v.s gibi durumlar dışında hiç izin kullanmadım 6. yılıma girdim![]()
yönetici oldugumdan kimse karışamıyor fakat , izine çıkıcak ne zaman buldum ne fırsat , sınav doktor v.s durumu olmasa çaklıp kalıcam , hatta üst katta boş olan odaya yatak yorgan getirdim
Ama kararlıyım 30 uma giricem 1.5 sene sonra zorunlu askerlik görevim var ( bedelli çıkmazsa ) bir gidicem bir da şirkete dönmicem ne halleri varsa görsünler . . .
Ne zaman tatile çıkım diyorum daha yola çıkmadan işler karışıyor , ters gidiyor , huzursuz oluyorum . Tatilde kafa rahat oucak insan beni rahat bırakmaz bunlarPsikolojim bozuldu , tedavi görüyorum . artık alıştım doktora bile giderken ya sabah erken yada akşam gidiyorum şirketi yanlız bırakmamak için
Koltuğumdan kaltım mı içim ürperiyor asdfe
![]()
merhaba,
boyasız göçük onarımı yapabiliyormu arkadaşınız.. yaparsa güzel bir teklifim olur izin kullanmayan personele![]()
77. imzayı attım..
Calisanin talebi yoksa isverene sikinti olmaz, ama isten ayrilirken cikmadigi izinlerin parasini alir isverenden..
Imza ds geliyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)