User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: 308 alınırmı?

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzımanı test edin karar vereceksiniz zaten, harika bir şanzımanı var.
    DRİLL
    Dr.Ecu

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Manuel olacaksa Highline cam tavan golf oluyorsa golf derim. Dizel otomatik olacaksa allure cam tavan 308.
    65 bine öyle golf alınmıyor ama allure cam tavan dolu dolu 308 alınıyor. Golf en iyi ihtimal comfortline olur heralde

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Manuel olacaksa Highline cam tavan golf oluyorsa golf derim. Dizel otomatik olacaksa allure cam tavan 308.
    308'in dizel otomatiği gayet alınabilir bir araç mevcut piyasada. Ama tavandaki cama verilen paraya yazık. Golf'ün kocaman açılan sunroof'u ile mukayese bile edilemez. Fransızlar sunroof işini beceremedikleri için böyle yekpare cam ve zenith cam gibi hinlikleri deniyorlar sanırım.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    308'in dizel otomatiği gayet alınabilir bir araç mevcut piyasada. Ama tavandaki cama verilen paraya yazık. Golf'ün kocaman açılan sunroof'u ile mukayese bile edilemez. Fransızlar sunroof işini beceremedikleri için böyle yekpare cam ve zenith cam gibi hinlikleri deniyorlar sanırım.
    Daha iyisini yapamıyorsan kopyala olayına neden girmiyorlar. Sunroof mekanizması içinde bir patent hakkı falan olabilir mi ?

Ayrıca şunu merak ediyorum sunrroflu araçlarda arkaya doğru bitiş noktasında içten bir bar var diye biliyorum.

Takriben kapı direklerinin arasına atılmış bir kayıt gibi düşünmek lazım.

Cam tavanlı araçlarda bu yok. Yanal darbelerde ya da takla durumunda mukavemet üzerindeki etkisi nedir acaba.

Teknik olarak bilen varsa bize de anlatsa güzel olur.

-Ata- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    92 hp manuel dizel en boş paketine sahibim ilk başta çok önyargılı davrandım ama şuan çok memnunum şehiriçi 5.4 ortalama ile geziyorum dolu paketi çok daha konforlu ve güzeldir eminim tavsiye edilir
    TT CTR
    CUF STI
    LMS RC

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim için olmazsa olmaz en önemli donanımların başında geliyor cam tavan.. Açılsada açılmasada tepemde o cam olacak illa. Açılanı daha makbul tabi

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha iyisini yapamıyorsan kopyala olayına neden girmiyorlar. Sunroof mekanizması içinde bir patent hakkı falan olabilir mi ?

Ayrıca şunu merak ediyorum sunrroflu araçlarda arkaya doğru bitiş noktasında içten bir bar var diye biliyorum.

Takriben kapı direklerinin arasına atılmış bir kayıt gibi düşünmek lazım.

Cam tavanlı araçlarda bu yok. Yanal darbelerde ya da takla durumunda mukavemet üzerindeki etkisi nedir acaba.

Teknik olarak bilen varsa bize de anlatsa güzel olur.
    Mekanizma için patent hakkı çoktan dolmuştur. Bu dallamalar kendi tasarımlarında ısrar ettiği için kullanmıyordur muhtemelen. Halbuki webasto'dan destek alıp kolayca halledebilirler isteseler. Tabii mümkün mertebe yerli üretim yapmayı tercih ederler, o ayrı.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    308 İ bilmem ama 508 çok iyi bizde Full ü var 508 in şantiyeleri dolaşmak için kullanıyoruz sürekli tepesindeyiz böle bi sağlam araba görmedim uzun yolda hele çok rahat ve güvenli Çanakkale Bursa sürekli gidip geliyorum hiç yorulmuyorum bana göre tek kusuru şehir içinde otomatik Şanzuman ı öldürüyor
    Bende spor modda kullanıyom
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    308 508 vs çok underrated diye tabir edebileceğim arabalar. Denk gelse alıp seve seve binerim bu yorumlardan sonra denerim en azından.

Peki fiyat ve sınıf aralığında rakip oldukları için soracağım. Dizel giulietta mi 308 mi? Yaklaşık fiyat aralığındalar. Giulietta'nin yol tutuşu dillere destan, ona göre nerededir 308 her ikisini de kullanan yorumlayabilir mi?

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    308 508 vs çok underrated diye tabir edebileceğim arabalar. Denk gelse alıp seve seve binerim bu yorumlardan sonra denerim en azından.

Peki fiyat ve sınıf aralığında rakip oldukları için soracağım. Dizel giulietta mi 308 mi? Yaklaşık fiyat aralığındalar. Giulietta'nin yol tutuşu dillere destan, ona göre nerededir 308 her ikisini de kullanan yorumlayabilir mi?
    Güzel kıyaslama bence. Alfa da tasarım 1 kaç tık önde bence. 308 Alınır mı kısmında "evet" alınır derdim kesinlike.

Ama alfa ile kıyaslama da uzun vadeli ve aracına değer verip düzgün kullanacak bir binici için aynı rakamlara alfa almak bence daha mantıklı.

Nedense alfa da daha bir Premium havası var.

Araçla ilgim yok ama basıklık + jant ile güzel olmuş bence.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...16792318/detay

508 ile de hep c5'i kıyaslıyorum. Ve her zaman c5 daha alınası duruyor. İkisinde de yamulmuyorsam pek beğenilmeyen yarı otomnatik mcp şanzıman var (gerçi ben mcp kullanıyorum şuan memnunun ama çoğu kişi sevmiyor)

c5'İn de şampanya rengi ve beyazı çok güzel.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...11801333/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sebep ? nedir öğrenebilirmiyim .
    Sebep ;

1 - Klimayı çalıştığında motor gücünün düşmesi, çekişteki isteksizlik özellikle 1 ve 2. viteslerde, motordan kompressörlü arabalar gibi ses gelmesi

2 - Esnemelerde, yokuş başlangıç veya bitiş noktalarında arabadan gacır gucur metal sesi gelmesi

3 - Ses sistemi rezalet. Keza dokunmatik ekran kullanımı zor ve kayıtlı radyo frekansları arasında gezmek istersen her seferin ana ekrana geri dönüp tekrar tıklamak gerekiyor olması.

4 - Kapılar tok falan değil ama teneke de değil. Bir Symbol gibi değil tabi ki ama VW gibi de değil.

5 - Direksiyon simidinin 16.000 km'de parlamaya başlaması.

Benimkiler biraz takıntı gibi ama 308 den memnun muyum ? Evet çok memnunum Şanzuman( dizel otomatik benimki) çok iyi, motor çok iyi.

Yıllarca her türlü VW bindim ama Golf'e 90.000 TL vermek istemedim. O yüzden 308 aldım Aynı para olsalardı Golf alırdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C sınıf araç da o arka dız mesafesı kabul edılemez...Abartmıyorum hanım'ın micra sının dız mesafesı cok daha ıyı...

Kesınlıkle bır aıle arabası değil...Bekar cocuksuz olanlara tavsıye ederım ama coluk cocuklu olanlar uzak dursun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)