User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: E39-156 arasında seçim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 gti 10krktr
    İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25k TL'ye 156 mantıklı. BMW o paralara alırsın almaya da, bakımları arızaları sorunlarla uğraşmak zor olabilir. Öğrencisin sonuçta,

ti compact bak olmadı, şeker tadında BMW...
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

tunerviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    156 mk1 al temiz 18 -20 civarına. Lpg ni tak bin. Parça pahalı bulunmaz diyenlerin kaçı ts alfa parçası sordu araştırdı bir sor. Sıkıntı yaşarsan ben yardımcı olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfa 156 1.6 lar şehir içinde 2.0 kadar yakıyor uzun yolda 2.0 daha az yakıyor o nedenle 1.6 yı ele. Tavsiye ise temiz bakımlı bi 206GTI. Hem de genç işi.
    IN BOOST WE TRUST

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuda 2 sene onceki kendimi gordum

Ben de senin gibiydim kardesim. Arabam olsunda, nasil olursa olsun kafasindaydim. Hem neden bozulacakti ki araba, kotu kullanmadiktan sonra?

Demistim.

Bozuluyor kardesim. Hem de oyle bir bozuluyor ki, arabanin yatmasina mi yanayim, Kibris sicaginda yurudugume mi yanayim, sanayi de usta ile nisan planlari yapmama mi yanayim Ben de ki 95 Renault 19'du ki dusun arabanin herseyi mekanik, BMW gibi beyin filan hic bisey yok. Ona ragmen her ay bi masraf cikiyordu. Arabayi 5e aldim, 2 harcadim sonrasinda da 4'e sattim

Burada ki herkes asagi yukari ayni yollardan gecmis, dolayisiyla tavsiyelerine, tecrubelerine kulak ver. Git o paraya, bakimdan bakima sanayiye girecegin, az yakan bir araba al. Ogrencisin cunku, araba kapinin onunde durmayacak, gezeceksin.

Diger turlu yaninda kizkardesin/arkadasin varken yolda kalmak cok can *****i oluyor. Bizzat tecrube ettim bu durumu.
    "Korkmadık, savaştık"

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paraya alınabılecek en ıyı araba bence 207 1.4 hdı olur.bıraz ele para gectımı replika rc jant-spoıler-yay on numara.
    TeKS@S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 silindirin sesini duydum ki fena halde aşık oldum. Arabada 4 kis lastigi var eğer alırsam lastik masrafi garanti + olarak süspansiyondan galiba garc gurc ses geliyor bu cok masraf açar mı? Ha bi takimda paspasi eklemek isterim onun disinda surusu gayet hoşuma gitti hele bir sesi var harika ne zamandir benzinli kullanmadim. Bunlar gozuken kusurlar vitesin kemikleri de guzel ancak fren pedali asiri sertti gaza bastim sanıyorsun ama paspasa takilmis tam basmiyosun gibi stop da ettirdim neyse test notlarim böyle 156 kullanip karar vericem . Herkese teşekkürler

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mert5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6 silindirin sesini duydum ki fena halde aşık oldum. Arabada 4 kis lastigi var eğer alırsam lastik masrafi garanti + olarak süspansiyondan galiba garc gurc ses geliyor bu cok masraf açar mı? Ha bi takimda paspasi eklemek isterim onun disinda surusu gayet hoşuma gitti hele bir sesi var harika ne zamandir benzinli kullanmadim. Bunlar gozuken kusurlar vitesin kemikleri de guzel ancak fren pedali asiri sertti gaza bastim sanıyorsun ama paspasa takilmis tam basmiyosun gibi stop da ettirdim neyse test notlarim böyle 156 kullanip karar vericem . Herkese teşekkürler

Dostum millet neler yazmıs tavsiye olarak ama su mesajından anlıyorum ki senin bunlar hic umrunda degil, sen kafanın dikine gideceksin. Madem boyle dusunuyorsun niye konu acıyorsun, git kullan hosuna gideni al degil mi
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum millet neler yazmıs tavsiye olarak ama su mesajından anlıyorum ki senin bunlar hic umrunda degil, sen kafanın dikine gideceksin. Madem boyle dusunuyorsun niye konu acıyorsun, git kullan hosuna gideni al degil mi
    Şuan kardeşin durumu buna benzemeye başladı.

https://www.youtube.com/watch?v=bDXGH5NkFv4

Bir süre sonra da 2. bir konu açması muhtemel. e39 için krank - piston - kol nerden bulurum Çıkmacı tanıdığı olan.

Köprüden önce son çıkış kaçırma bunu 46 post olmuş konuda 25'i "hayır alma" diyor nerdeyse.

Gönlüne göre olsun yine de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Abi ne diyim arabayi aldigim sattigim yok sade fikir aldim, kullandim gorduklerimi anlattim. Kesin alinacak diye bisey yok okula otobusle giderim yinede dizel veya LPG li arabaya binmem atmos. araba zaten devir ceviricem yoksa yurumez eee lpg de yuksek isida yaniyo ne anladim 150.000 km arabadan inan her ihtimali degerlendiriyorum gerekse haftaici binmem haftasonu bos yolda gazlarim. Ben zaten kriteri belirttim benzin+ manüel istiyorum haa kimse babasinin hayrina bana dizel veya Lpg tavsiye etmiyor bunuda biliyorum. Bi ihtimalle dayanamazsam tup taktiririm . E39 bayildim kesin olacak diye bisey demiyorum inan soylenen her arabayi dusunuyorum ama yok kullanmiyacagim arabayida almam kusura bakmayın

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sana kimse e39 olmaz demiyor ama o paraya alacagın e39 yolun yolcusu çoktan olmuştur demek istiyor
    1881 - 193

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eski araç ne olursa olsun uğraştırır.. bak yorar demiyorum uğraştırır.. bolcana para ve zaman ihtiyacı duyarki zamanda = para dır benim için.

Yani bolcana para ve para duyar.. eğerki elindeki son kuruşla gidip eski yorgun bir araç alıcaksan bak ben 400 binde 300 binde değilim.. Araç vardır 150 binde 400 bindeki aracın yorgunluğu vardır araç vardır 400 binde sahibi gözü gibi bakmışdır düzenli her parçasını değişitrmişdir aracın kondisyonu 100 bin lik araç kondisyonudur.. ama oda yorar..

Genç adamsın ne yapıcan okuldan çıkıcan cebindeki harçlıkla ustaların peşindenmi koşturucan .. cebinde az para olduğu için işinide ya yarım yamalak yapıcaklar yada usta başka araçları öncelikli araya sokucan sende peşinde dört dönücen şirinlikler yapıcanki işini yapıp versin..
    milletin birde laf konusu olucaksın almış e39 u cebinde parası yok sanayide geziniyor falan diyicekler .. sanayi gibi yerlerde çabuk mimlenirsin..

Git parana uygun daha uygun bir araç al bence..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzinli ve düz vites seçeneklerinde aklıma gelenler: C2 VTS,206 Quiksilver,Palio Sporting,Clio 2 F2.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o modelde o bütçeyle alacağın alfa ve bmw ile sanayiden çıkamazsın, istediği kadartemiz olsun mutlaka birşeyler çıkartır. yerinde olsam model yılı yüksek, km düşük uygun fiyata ne bulursam onu alırdım.

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski araç ne olursa olsun uğraştırır.. bak yorar demiyorum uğraştırır.. bolcana para ve zaman ihtiyacı duyarki zamanda = para dır benim için.

Yani bolcana para ve para duyar.. eğerki elindeki son kuruşla gidip eski yorgun bir araç alıcaksan bak ben 400 binde 300 binde değilim.. Araç vardır 150 binde 400 bindeki aracın yorgunluğu vardır araç vardır 400 binde sahibi gözü gibi bakmışdır düzenli her parçasını değişitrmişdir aracın kondisyonu 100 bin lik araç kondisyonudur.. ama oda yorar..

Genç adamsın ne yapıcan okuldan çıkıcan cebindeki harçlıkla ustaların peşindenmi koşturucan .. cebinde az para olduğu için işinide ya yarım yamalak yapıcaklar yada usta başka araçları öncelikli araya sokucan sende peşinde dört dönücen şirinlikler yapıcanki işini yapıp versin..
    milletin birde laf konusu olucaksın almış e39 u cebinde parası yok sanayide geziniyor falan diyicekler .. sanayi gibi yerlerde çabuk mimlenirsin..

Git parana uygun daha uygun bir araç al bence..
    Bu mesajın üstüne daha ne söylenirki
    Alıntı onur_si Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o modelde o bütçeyle alacağın alfa ve bmw ile sanayiden çıkamazsın, istediği kadartemiz olsun mutlaka birşeyler çıkartır. yerinde olsam model yılı yüksek, km düşük uygun fiyata ne bulursam onu alırdım.
    Temizlerede çok para istiyorlar. Bu seferde o modelde eski araca o kadar para verilmez diyorsun sonuçta gene alamıyorsun

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ikisini de almam sahsen. Ogrenci adam cok gezen adamdir, arabadan inmek istemeyen adamdir Az kilometreli clio, corsa, c2 veya 206 gti falan alabilirsin. Hem bunlar bence daha genc isi. 18-20 yasindaki adamin e39 bmwyle ne isi var yahu, sanayiden cikamazsin emin ol. Daha genc bir araba almaya bak derim.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 gti al.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum 25 yaşındayım, üniversiteyi şehir dışında okumaya karar verdiğimde '91 civic'e biniyordum o zamanlar bu kadar ele ayağa düşmemişti tabi. İnan o bile yetiyor devlet üniversitesinde şekil yapmaya, durağın önünden kendi aracınla geçmen kafi. Yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi, 4 teker olsun yeter. Orta halli bir öğrenci idim, bak aracımda lpg olmasına rağmen yolda kaldığım çok oldu. Ki dışarıda yiyip içen bir tip de değilim. Sonra '92 accord sahibi oldum, yok şarj dinamosu, yok osu, yok distribitörü, yok contası derken 10 gün gezip 2 gün sanayiyr uğruyordum. Ondan sonra ondan da sıkıldım gittim delsol aldım, nerede basman ne zaman yağına suyuna bakman gerektiğini bildiğin sürece sorun da çıkarmadı ama kronik sorunları olan arabaydı. Şu an mezun oldum ve altımda c2 1.4hdi var. 5 ayda 15.000 km yaptım, sadece gezmek için yaşıyorum. Akarı yok kokarı yok. Al modelli dizel araba. Ha ama ben pişman mıyım? Hayır değilim, iyikü yapmışım ama sen yapma. Bak, YAPMA.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eski bakımlı araçlarında akarı kokarı çok olmaz yaşı olması km çok yüksek olması demek devamlı sanayiden çıkmassın anlamına gelmiyor.
    çok güzel bakımlı kız gibi araçlar var 20-30 yaşında ama sahiplerinin eli devamlı içinde ..
    4 amortisör sağlam olmasına rağmen yaşından ötürü değiştirip sıfırını takan insanlar bilirim.. 3 senelik akü var diye araçda ne olur ne olmaz sıfır takalım aklımız kalmasın diyen insan bilirim.. öyle insanlardan arabayı alırsan sana sıkıntı sorun çıkartması çok çok zor.. ama öyle insanda turşusu çıkmış akranlarıyla aynı paraya satmaz o aracı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)