User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
137 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: e46 m3 aldım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ouzs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilen kullanan Tecrübeli adamla muhattapsınız.

Oldu M3 le dolmuş Taxi gibi dolaşalım.
    Ben işe hergün ankarada hoşdere caddesinden gölbaşına kadar 22 km geliş 22 km de dönüş olmak üzere 44 km yol yapıyorum. Ortalama yakıt değerim 12 lt. Sakin+ kullanıyorum ve ortalama hızım 77 km/s.. Bu km ve trafik şartlarında ben 10 lt yaktırırım.

Hadi ben ali veliyim benim yolumda trafik değil. Değerlerimde doğru değil. Konu sahibi arkadaşın hangi trafikte nasıl araba kullanacağını kestirip! Fabrikasyon yorumları buraya kopyalayabilmek de çok doğru bir analiz değil.

Uzun uzadıya kıtalar halinde yazmak istemiyorum.

Bildiğin e 46 m3 ü çatır çatır trafikte keyifle kullanabilir arkadaş. Taxicilik yapmayacaksa tabi
    kardesim m3 kullanicisi ile muhatabimda ben neyim alo? bahsetigin araca senin ehliyetin yokken sahiptim ustelik arac cok daha tazeyken yeniyken vede kanada sartlarinda oranin yakit kalitesi ile. Bana ne bize ne senin sacma sapan sartlardda ne kadar yaktigindan genele bak bu konudada dahol bircok gercek m3 e46 sahibi sehiricinde asla ama asla 9lt yakamayacagini 12 13den asagi yakmadigini hatta trafikte 16 18ler yaktigini yazmis artik okurlar burda sizimi bizimi ciddiye alir teknik degerlerini yazan bmwyimi kendileri bilir. 18lt yazili aracla 9lt yaktiran ecoschumiciler muhtemelen 4.6lt yazili 1.5 dcilarlada 2.3 yakiyordur artik.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m3'le 9 lt yakan adam varsa gitsin hondaya falan binsin
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    *On3r*

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m3'le 9 lt yakan adam varsa gitsin hondaya falan binsin
    aynen sadece komik iddialar

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46 bilmem ama e92 m3 ile arkadaşım dükkana günlük gelip gidiyor 15-20km var yok 9.6lt ortalaması var

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarbay biraz cahildir genelde america'da ,monte carlo'da ve kanada'daki anılarını anlatmasıyla meşhurdur.

hondanın mercedesin bmw nin tüm serileri binmiş sürmüştür ama gel gör ki şuanda 1.5dci clio ile geziyordur herşeyi en iyi bilen odur başkalarının düşüncelerine önem vermez genelde kendi bildikleri en doğrusudur saygısızdır 44 yaşın vermiş olduğu ağırlık sadece kilo olarak vardır .

fakat bu konuyla ilgili olarakta bir tek doğru söylediği şey vardır ki ben ayhan abinin profesyonelliğine inanırım ama m3 gerçekleri konusucaksak şehir içi kalabalık saatlerde 1 lira yakar zaten m3 e binip 10lt yakmasını bekleyen binmesin o m3e satsın.

sonuç olarak m3'e günlük binilir kullanılır fakat 5lt 8lt 10lt real değerler değildir m3 1lira yakar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarbay biraz cahildir genelde america'da ,monte carlo'da ve kanada'daki anılarını anlatmasıyla meşhurdur.

hondanın mercedesin bmw nin tüm serileri binmiş sürmüştür ama gel gör ki şuanda 1.5dci clio ile geziyordur herşeyi en iyi bilen odur başkalarının düşüncelerine önem vermez genelde kendi bildikleri en doğrusudur saygısızdır 44 yaşın vermiş olduğu ağırlık sadece kilo olarak vardır .

fakat bu konuyla ilgili olarakta bir tek doğru söylediği şey vardır ki ben ayhan abinin profesyonelliğine inanırım ama m3 gerçekleri konusucaksak şehir içi kalabalık saatlerde 1 lira yakar zaten m3 e binip 10lt yakmasını bekleyen binmesin o m3e satsın.

sonuç olarak m3'e günlük binilir kullanılır fakat 5lt 8lt 10lt real değerler değildir m3 1lira yakar.

E46m3 sahibi olmuşluğum 1.5 dci clio 4 sürmemem gerektiği anlamınamı geliyor? hayır M3 sahibi oldum diye ataraktan iddiada bulunacaksam sence imzamda 1.5 dci clio 4 aracımdır mı derdim?

hayatı muhalefet,küfür, saygısızlık olan imzası ÇAKAL olan biri ile polemiğe girme niyetinde değilim heee haklısın çakal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eldorado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e46 bilmem ama e92 m3 ile arkadaşım dükkana günlük gelip gidiyor 15-20km var yok 9.6lt ortalaması var

90 sabitde ne yaktığını biliyormusunuz bu aracın? 90 sabitde en kral şartlarda, rakımlarda, optimum lastik basıncı, bakımı, ve en önemlisi yakıt kalitesi olan durumda 9.2lt yakan araçla adam türkiyede işe git gel 9.6lt yakıyor hemde türkiyede hemde e92 M3 ile

sanırsam ekip bunlar vede arkadaşlar toplanmış yeni rekortmenimiz geldi

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagataayk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son posttan sonra çıkıp hunharca sokaklarda gazladım kilometre yükselttim
    bu daha iyi oldu

( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu forumdaki kadar kendini beğenmiş, herşeyi ben bilirim edalarında takılan başka bir topluluk yok yahu. Ben 25 yaşındayım haklı olduğum durumlarda bile eyvallah der, bir iki espri yapar geçerim. Koca koca adamlar olmuşsunuz amerikalara gidip gelmişsiniz, işine M3 ile gidip gelecek kadar şanslı ve maddi yönden rahatsınız, gelmiş burada yok 10 lt yaktırırım, yok 20 lt'den aşşağı yakmaz, benim aracım trafikte arabanın üstünden geçer, ben Amerika da iken benzinim şu kadar kaliteli vs. vs... Çok boş muhabbet yapıyorsunuz ya, birbirinizin kalbini kırmaya ne kadar meraklısınız abiler, siz hiç mi sevgi yaşamadınız, ne bileyim dayak yiyerek mi büyüdünüz, gençliğinizde kız arkadaşlarınız mı sizi aldattı, dost kazığı mı yediniz defalarca da 2lt benzin için tantana yapıyorsunuz yahu. Bırakın bu işleri...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu forumdaki kadar kendini beğenmiş, herşeyi ben bilirim edalarında takılan başka bir topluluk yok yahu. Ben 25 yaşındayım haklı olduğum durumlarda bile eyvallah der, bir iki espri yapar geçerim. Koca koca adamlar olmuşsunuz amerikalara gidip gelmişsiniz, işine M3 ile gidip gelecek kadar şanslı ve maddi yönden rahatsınız, gelmiş burada yok 10 lt yaktırırım, yok 20 lt'den aşşağı yakmaz, benim aracım trafikte arabanın üstünden geçer, ben Amerika da iken benzinim şu kadar kaliteli vs. vs... Çok boş muhabbet yapıyorsunuz ya, birbirinizin kalbini kırmaya ne kadar meraklısınız abiler, siz hiç mi sevgi yaşamadınız, ne bileyim dayak yiyerek mi büyüdünüz, gençliğinizde kız arkadaşlarınız mı sizi aldattı, dost kazığı mı yediniz defalarca da 2lt benzin için tantana yapıyorsunuz yahu. Bırakın bu işleri...

aslında gerçekten doğru söylüyorsun gülüp geçeceksin, birşeyler öğrenmek için öğretenin büyük olması gerekmiyor sende bugün bana yol gösterdin sağol kardeşim.

sanki okuyanlar hiçmi kendi yorumlayamayacak bırak onlar karar versin dimi , neyse ben doğruları anlatmaya çalışmaktan pes ettim E46 M3 9mu yakar 6mı yaktırır elalem umrum değil.

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200 komp sakin kullanım günlük 12 lt civarı yakıyor şehir içi m3 9 yakıyorsa helal olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E46 3.30ci ile 12 lt yakıyorum şehir içi

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

90 sabitde ne yaktığını biliyormusunuz bu aracın? 90 sabitde en kral şartlarda, rakımlarda, optimum lastik basıncı, bakımı, ve en önemlisi yakıt kalitesi olan durumda 9.2lt yakan araçla adam türkiyede işe git gel 9.6lt yakıyor hemde türkiyede hemde e92 M3 ile

sanırsam ekip bunlar vede arkadaşlar toplanmış yeni rekortmenimiz geldi
    neyin polemiğidir bu anlamıyorum dayıcım? ben bişileri kanıtlamak zorunda mıyım sana hayır 15-20km yol gittiği mesafe belli ankara bilirseniz oran tarafından çayyolu dümdüz mermi gibi yol. adana yolları gibi tangır tungur değil malesef.En kral şartları kullanmadığını nereden biliyorsun neyi iddaa ediyorsun? herşeye polemik olmaya ne meraklı bi milletiz ben anlamadım.

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyin polemiğidir bu anlamıyorum dayıcım? ben bişileri kanıtlamak zorunda mıyım sana hayır 15-20km yol gittiği mesafe belli ankara bilirseniz oran tarafından çayyolu dümdüz mermi gibi yol. adana yolları gibi tangır tungur değil malesef.En kral şartları kullanmadığını nereden biliyorsun neyi iddaa ediyorsun? herşeye polemik olmaya ne meraklı bi milletiz ben anlamadım.

Ama bu konudan kaçarak uzaklaş. Herkes kendi bildiğini gördüğünü tek gerçek zannediyor. Trafik şartları dedin mi istanbul taxi trafiği düşünülüyor direk. Sonrada güzelim arabalar sadece pistlerde kullanılır oluyor. Amaç aman arabam az yaksın değil 1 tl de yaksa binerim, ama ne gerek var 12-13 yaşındaki arabamı üzmeye. Ben onu üzmeyince o da beni üzmüyor vesselam.. Siz taxiciliğe devam edin. Biz iyiyiz böyle.
    *On3r*

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46 325ci ile 14lt yakıyorum otomatik
    #eksikpazar

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir spor araç konusu daha, yakıt muhabbetine döndü. Hayırlı Cumalar.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

abicim tatlı dil ile ifade edeyim,

ben açıkcası arkadaşının hazır hareket ediyorkenki yaktığı yakıtı yada ayda yılda bir elde ettiği yakıt değerini yazdığını yada yanlış anlama ama bir yanlış olduğunu düşünüyorum ve sebeble yazdım, yazma şeklin antipatik geldiğini okurken bile görebiliyorum ve kusura bakma derim cuma cuma üzmeyelim birbirimizi hepimiz kardeşiz.

şöyle söylim kardeşim bahsetiğin araba sabit 90da 9.2lt yakan bir araç , bu değer hazır ısınmış ivmelenmiş ve dümdüz yolda. oda bakımlı,rakım 0 ve avrupa yakıt kalitesinde.

şimdi kendine bir sor bu adam işe çıktığı yolda arabasınını 90 derecede ısınmışmı buldu? arabaya hazır 90da giderkenmi buldu? E92 m3 alıp 1200km elde etmeye çalışan Megane 2 sahibi memurlar gibimi sürüyor? muhalefet olmaya çalışmıyorum ama yazın karşıya nasıl geldiğini anlaman için belirtiyorum sadece bunları.

yani bu adam arabaya bindiğinde motor soğuk olsa 3km ve sonrada 4000cc v8 ile en dikkatli şekilde ivmelense bile akabindede herkese inat hiç ama hiç gram 5km yavaşlamadan,ışıkta durmadan sabit 90la bile gitse bu arkadaşın 9.6lt yakalaması çok ama çok zor hani en en iyi şartlarda bile bu sebebten bu tepki umarım kırmadan anlatabilmişimdir.

şöyle göstereyim yada sana adamlar forumda birçok E92 sahibi ve kralı 12.7lt değer elde etmiş onada millet tepki göstermiş nasıl elde ettin diye adam ben nine gibi sürdüğümde 14.7 elde ediyorum diyor siz türkiyede Ankara arkadaşım işe gitgel ile 9.6 ortalama elde ediyor diyorsunuz üstelik 15km gibi kısa mesafede.

Bmw m3 e92 fuel consumption

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şehir içinde korsan taksi işletmeyeceği göz önünde bulunursa, günde 40 km yapsa ayda 1200 km yapar, hadi 12-13 değil de 20 litre yaksa aradaki fark en fazla 400 lira eder ayda yılda da de ki 5.000 tl ... bu mu tartıştığımız konu? aracı komple bakıma soksak 10.000 km de zaten bundan fazla harcanacak, bu tarz araçlarda yakıt değil bakım gideri çok daha önemli...

Not: lanet olsun ki sallamıyorum, az buçuk vardır binmişliğimiz
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)