User Tag List

Sonuçlar: Tercih?

Katılımcı sayısı
83. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Ford Focus 2002—2005

14 16.87%
  • Honda Civic 2002-20005

20 24.10%
  • Renault Megane 2002-2005

6 7.23%
  • Toyota Corolla 2002-2005

10 12.05%
  • Opel Astra H 2004-2006

16 19.28%
  • Fiat Linea 1.3 Multijet 2008-2012

17 20.48%
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 30-35.000 TL Arası Tercihiniz Tavsiyeniz

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pejo 308 1.6 hdi 110hp 2008-2010
    Listedekilerin hepsine tercih ederdim.

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem focus hem civic var bizde abi bahsettigin model yılı aralığında. Focus 2006dan beri civic 2014ten beri bizde. Toyota ve astra hakkında birşey diyemem çünkü ben sevmiyorum nedir ne değildir bilmiyorum. Meg ve linea'ya bulaşma derim. Sanayi burada sanayi esnafı iyiki bu renolar var yoksa aç kalırdık diyor, öyle diyeyim.. Linea saydığın diğer arabalardan bi alt sınıf zaten..

Focus ve civic arasında da, çok daha konforlu gideyim, daha tok olsun, yol tutsun virajlarda vs güven versin diyorsan Focus abi, ama düzde giderken biraz hantal kalır.
    Civic içinse tam tersi, stok hali bile seker, daha 'teneke'dir, kronik olarak orasından burasından ses gelir ama düzde güzel gider sınıfına göre, şaşırtır hatta.
    Sanayi den biri olarak civic yada focus diyorsun yani.
    Aslında ankette focus açık ara götürür diyordum beklediğim gibi olmadı.
    Teşekkürler kardeşim
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pejo 308 1.6 hdi 110hp 2008-2010
    Listedekilerin hepsine tercih ederdim.
    Hocam arıza durumları nasıl bunların?

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    132000km de aldım 174000km de sattım.
    Silecek kolu bozuldu 150 tl ye yaptırdım.
    Bukadar. Bir maddi durum yüzünden sattım. Bu aralıkda araba alcak olsam hiç düşünmeden yine alırım.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ertekin abi sana çok iyisi denk gelmiş, ben 308le yaşadıklarımdan sonra direk saf dışı bırakırım.
    E12 corollam vardı, kesinlikle 50 60 liralık arabadan fazla mutlu eder düzgün temizi.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

fatihdurutuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım sedan istiyorsunuz ama düşük km bakımlı bir 27 1.4 veya 1.6 hdi alabilirsiniz yaklaşık 3 aydır kullanıyorum , geçmişte bmw ve hondaya binmiş birisi olarak konfor beni fazlasıyla tatmin etti yol sessizliği ve donanım başarılı tabi premium olursa. Yakıt YOK performans biraz vasat ama bir yazılımla kendine gelir gibi. Sunrooflu da olursa tadından yenmez. Bütceniz ile de rc görünümlü düzgün bir 207 alabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    132000km de aldım 174000km de sattım.
    Silecek kolu bozuldu 150 tl ye yaptırdım.
    Bukadar. Bir maddi durum yüzünden sattım. Bu aralıkda araba alcak olsam hiç düşünmeden yine alırım.
    Teşekkürler.
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ertekin abi sana çok iyisi denk gelmiş, ben 308le yaşadıklarımdan sonra direk saf dışı bırakırım.
    E12 corollam vardı, kesinlikle 50 60 liralık arabadan fazla mutlu eder düzgün temizi.
    İşte fransızların eksikliği standardizasyon.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw sen halen daha Buda'larda oyalanıyormusun bak Honda fiyatları uzaya çıkçak Honda hayat onda
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanayi den biri olarak civic yada focus diyorsun yani.
    Aslında ankette focus açık ara götürür diyordum beklediğim gibi olmadı.
    Teşekkürler kardeşim

Hocam arıza durumları nasıl bunların?
    2sininde düzgünü hiç üzmez abi, hatta ford daha az üzer bence.2006da 2 yaşındayken aldık, o zamandan beri bakım hariç 400 500lira anca masraf çıkartmıştır focus.

Hondayıda 15 yaşında aldık, çıkardığı bakım ve keyfi harcamalar hariç masraf 1k falan oldu. (trigeri vs saymıyorum ama)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Y.Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2sininde düzgünü hiç üzmez abi, hatta ford daha az üzer bence.2006da 2 yaşındayken aldık, o zamandan beri bakım hariç 400 500lira anca masraf çıkartmıştır focus.

Hondayıda 15 yaşında aldık, çıkardığı bakım ve keyfi harcamalar hariç masraf 1k falan oldu. (trigeri vs saymıyorum ama)
    Triger gibi sarf malzemeleri sayılmaz zaten onlar her arabada değişecek.
    Teşekkürler

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer marka modelleri bilmem ama dayımda megane 2 var bva vitesli 2004 model fransız olanlardan.
    Dağa taşa bayıra vurdu. Gördüğüm en hor kullanılmış araba. Maşallah sadece bakımdan bakıma.
    Sadece bva olmasından dolayı bir kere şanzuman değiştirildi. Onun dışında ekstra sıkıntı yaratmadı. 210 küsür bin km de araç.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekleme : Bva olmasından kaynaklı klima ile köye çıkarken 4 kişi araç yokuşta tıkanmıştı. Onu da manuele alarak kullanmıştım. Sıkıntı yaratacak kadar tıkanma yok araçta.

Eray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende focus diyorum. 2010 dizel trend aldım bende. Boş paket olmasına rağmen gayet memnunum. Almadan önce hiç binmemiştim beklediğimden iyi çıktı araba. 18" jantlar olmasına rağmen üstünde gayet konforlu. Yazılımla ve motorda ufak oynamalarla gidişi de gayet güzel olur diye düşünüyorum
    '14 Seat Leon TDI

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de 407 hdi executive veya 308 hdi öneririm. ikisine de yaklaşık 2 sene bindim. bakım dışında bir masrafları olmamıştı ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer marka modelleri bilmem ama dayımda megane 2 var bva vitesli 2004 model fransız olanlardan.
    Dağa taşa bayıra vurdu. Gördüğüm en hor kullanılmış araba. Maşallah sadece bakımdan bakıma.
    Sadece bva olmasından dolayı bir kere şanzuman değiştirildi. Onun dışında ekstra sıkıntı yaratmadı. 210 küsür bin km de araç.
    Daha öncede yazdığım gibi fransızlardan şikayet eden kadar memnun olanda çok. Herhalde üretimdeki elemanların o anki ruh haliyle ilgili
    Alıntı Eray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende focus diyorum. 2010 dizel trend aldım bende. Boş paket olmasına rağmen gayet memnunum. Almadan önce hiç binmemiştim beklediğimden iyi çıktı araba. 18" jantlar olmasına rağmen üstünde gayet konforlu. Yazılımla ve motorda ufak oynamalarla gidişi de gayet güzel olur diye düşünüyorum
    Teşekkürler.
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de 407 hdi executive veya 308 hdi öneririm. ikisine de yaklaşık 2 sene bindim. bakım dışında bir masrafları olmamıştı ...
    Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    35 bin civarına 2012-2013 model az kilometreli punto bakabilirsiniz, bagaj çok önemli değilse bence linea'dan daha iyi bir tercih olur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...15689018/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...13706325/detay

ER_GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaptigim isten oturu bircok sirket arabam oldu. Normal zamanlarda 308 1.6 hdi 110 luk var. 2009 yilinda sifir almistik. Focusun 2.kasasi 2006 model zamaninda en dolusunu ozel siparisle almistik. Otm. Vites deri koltuk sunroff tekno paket viraj sensorlu mercekli xeninlar on cam rezistansi bluettih v.s hersey vardi. 2 sene kullandik 1.6 100 bg 4 kisi bagaj dolunca dilovasinda tirlar sellektor atiyordu lpg yoktu arabayi hemen sattik. 110 luk makina gercekten basarili ve az yakiyor. Bakimli olursa c4 focus 308 hdi alin derim. Bunca yildir yag su ve filtreler değişti ve sadece bindim. Bi sorunda yasamadim. Ki hala biniyoruz arabaya.

Ekstra olarak onerim bence lineayi eleyin derim. Lineayla bir kazam oldu 2013 yilinda otobanda otobuse vurdum arkadan. Emliyet kemeri yerinden kopmusttu. Uzun bir sure symbol kullandim en son kasalarindan dediginiz fiyatlarda bulnuyir. Onada sorunsuz diyebilirim. 301 ve cyelise de eklebilirsiniz. Symbole göre daha büyüktür.
    (2007) 207 GT - (2009) 308 HDİ - (2013) RENAULT SYMBOL

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ER_GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaptigim isten oturu bircok sirket arabam oldu. Normal zamanlarda 308 1.6 hdi 110 luk var. 2009 yilinda sifir almistik. Focusun 2.kasasi 2006 model zamaninda en dolusunu ozel siparisle almistik. Otm. Vites deri koltuk sunroff tekno paket viraj sensorlu mercekli xeninlar on cam rezistansi bluettih v.s hersey vardi. 2 sene kullandik 1.6 100 bg 4 kisi bagaj dolunca dilovasinda tirlar sellektor atiyordu lpg yoktu arabayi hemen sattik. 110 luk makina gercekten basarili ve az yakiyor. Bakimli olursa c4 focus 308 hdi alin derim. Bunca yildir yag su ve filtreler değişti ve sadece bindim. Bi sorunda yasamadim. Ki hala biniyoruz arabaya.

Ekstra olarak onerim bence lineayi eleyin derim. Lineayla bir kazam oldu 2013 yilinda otobanda otobuse vurdum arkadan. Emliyet kemeri yerinden kopmusttu. Uzun bir sure symbol kullandim en son kasalarindan dediginiz fiyatlarda bulnuyir. Onada sorunsuz diyebilirim. 301 ve cyelise de eklebilirsiniz. Symbole göre daha büyüktür.
    Lineanın yüksek model avantajı var. 1.6 dizel ve emotion plus olmadıktan sonra linea gereksiz.

1.3 Mj linea ile aynı güzerhagta 7.2 gibi bir değer ile dolaşırken 1.6hdi c4 otomatik ile 5.8 ile dolaşıyorum.

Bakımlı 110 hdi makinaya sahip bir araç hem gider hem az yakar. Hem bakım maliyeti abartılı rakamlar değil.

Triger devirdaim yağ filtre soğutma suyu bakımı yaptım. Parçası (orijinal) 460 TL tuttu.

Favorilerde bu gün 1 tane 407 executive paylaştım 110 luk dizel 87.000 Km de. 37 demiş. 35 e zorlanır. Yukarıdaki araçlardan da daha memnun eder bence.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Admin sesimizi duy edit geri gelsin 407 ilanı. (ilan ile alakam yok)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...21323577/detay

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Admin sesimizi duy edit geri gelsin 407 ilanı. (ilan ile alakam yok)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...21323577/detay
    Abi soft yazılımla filan yürürü nasıl oluyor 407lerin? Bir kaç kere binmiştim gerçekten rahat geldi bana ama gitmediğini ben farkettim sürmediğim halde. Yazılımla filan iyi yürüyorsa alınır gemi gibi araç.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)