Şahine 5 liradan fazla verenin aklı yoktur zaten. (9.5 a 2001 şahin sattım). 22 liraya spor araba almak yerine kamyonete o kdr para bağlanması çok saçma. 17-18 lira şuan günümüzün şartlarında bence
21 liraya vtec varsa eğer alın sırf makarasına alınır. 1.4 is satıyorlar o paralara.
@Morghulis clio rs kullanmadım hiç, detaylı bilmiyorum. Ayrıca 21'e 2001-2005 arası olan vtec2'ler mi varmış ? Yoksa ek kasa olup kapısına vtec yazanlar mı ?![]()
Clio rs bulabilirsen al ama cok iyi takip etmek lazim. Pekte konforlu oldugu soylenemez bence, ama gideri iyidir.
4 kapı corsa c benzinli 1.4 al kamyonet değil güzel sağlam arabalar güzelde gidiyo sağlamda ama dizeline girme bunun parçasıda ucuz azda yakar
Bostancı'ya yakınsaniz ve alfa almaya niyetiniz varsa emin olun sorun yaşarsaniz da arkanıza yaşlanır rahatça çözersiniz. Jts motor trde 156 için yok. TS var onun da 2.0 olanı 155 veya 150 bg olmalı, 1.6 olanı ise varyator denilen parça içeriyorsa 120 bg. Ciğerli diye tabir edilen gruba girer, kullanımı keyiflidir. Ben kullanmadım ancak kullananlar ile konuştuk konuşurum ve beraberiz bir çok arkadaşla. Sorunsuz sıkıntısız ufak tefek yaş ve yapı itibariyle ses eden iki üç parça haricinde gayet tatlı araçlardır. En azından görmeni isterim, ama alfa alacaksan iyi sordur kendi forumlarında. Çünkü araç sayısı belli onbeş yıldır bu piyasada olan adam aracın tipinden biliyor halini geçmişini. Fikir almakta ve iyi ustaya göstermekte fayda var. Onun haricinde alfaya karar kılarsaniz bildiğim diğer detaylar hakkında yardımcı olurum.
En az 6-7 sene kullanmayı düşünüyorsun, yanlış anlaşılmasın ama listeledigin araçların hepsi milattan kalma alabilecegin en yeni modele bak bence. C2 VTS v.b gibi en azından.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Yazdığın araçlar kuvvetli ama parça bakımından pahalıaynı yaşlardayız daha farklı modeller düşünmeni tavsiye ederim dizel alıp yükleyebilirsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)