Loading site please wait...
E30
rakam hariç on numara ...
tabi ya ...
Dodge Charger/Challenger
Ben hala şu araçların şu kadar elektronik ile donatılmasına karşıyım. Bunların atasına aykırı bu kadar teknloloji.
Seat Leon
Love is nothing, without fucking
kendi araçlarımızı değil favorilerimizi paylaşıyoruz
Bmw E39 520i
Donanım biraz üzdü lakin lpg takilmadiysa yinede güzel, sanroof olaydı keşke .
...
Tum vagon severlere gelsin
Mercedes Benz E Class 6 3L AMG | eBay
bide boyle birsey varmercedes
Mercedes Benz E Class 124 AMG 3 4L | eBay
W124 Ün tek kusuru amg direksiyon
W124 ayrıdır, dedemin ilk sahibi olduğu 1991 model var hala duruyor. Kendisi hastalığından ötürü 5 sene kullanamamıştı son 2 senesinde de diyalize girdiği için hepten bıraktı ve 1.5 sene öncede ameliyat sırasında fazla narkoz'dan ötürü yoğun bakımdan çıkamadı maalesef. Canım dedem hayat öğretmenimin tekrar mekanı cennet olsun. Ara sıra iniyorum otoparka biraz içinde oturuyorum biraz gözlerimi kapatıp doldurup düşünüyorum. Bütün mercedesler bir yana w124'ün biriktirdiği anılar bir yana... Uzun oldu biraz konu w124 olunca dilimin bağı çözülüyor maruz görün
![]()
.
Dayıcım CAN semtimizin hatırlı abisi , eski kabadayılarındandır ; yeri ayrıdır Maşallah![]()
Estafurullah başkanım o senin güzel görüşün, gkc lere yanasamaz bile
O zaman buraya senin deyiminle, Kentsel dönüşüm ihaleleri patlamaya başlayınca van'da bağı bahçeyi ailesini bırakıp istanbul'a gelip şimdilerin ünlü müteahhiti mazlum abi editionunu paylaşıyorum
2011 MODEL GL 350 CDI 4MATIC
.
Hahahah benden de sana Hopa'da çay ocağında çalışırken sevdalısı uğruna zamanında Haydarpaşa'ya simit parasıyla gelip karayolları ihaleleriyle büyüyen Idris abimizin kombinasyonu gelsin o zaman![]()
Karadeniz Edition S350 CDi : Loading site please wait...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)