edirnedeki morganı biliyorum 2 sene falan önce 50bine ilandaydı arada çıkarıp geziyor
Printable View
edirnedeki morganı biliyorum 2 sene falan önce 50bine ilandaydı arada çıkarıp geziyor
Mercedes SL320 - Fiyat çok yüksek olmasa alıp saklamalık bir araçmış
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Subaru wrx STİ
Sanırım denizliden gelen araç 2 ay önce 140 lı rakamlara satılıktı. Yine İstanbul galericilerinin ellerinde değerine değer katmış. Bu arada aylardır bi STİ bulamadım. Yokmu satan :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
böyle bir araba ile 5-6 senede o km yi nasıl yaptınız anlamıyorum,bana çok geliyor.bu tür arabalara günlük gibi biniyorlar sanırım
Zamanında bende de vardı 2003 Sti günlük kullanırdım. Ankaradaydım o zamanlar birçok kişi de günlük kullanıyordu ankarada ama istanbulda yorar diye düşünüyorum.
denizliden giden sti ı adam günlük şirkete markete gidip gelirken kullanıyordu çok gördüm sağda solda hani adam için zaten çokta önemi yok ne yakmış ne yakmamış
aslında günlük kullanımdan ziyade km si fazla geliyor gözüme araç/yaş kıyaslaması yapınca.o bakımdan (:
Clio 4 RS
Cliocuların ikisi de Türkiye de tek !!!
İkisinin de birbirinden ve diğer Clio 4 RS lerden haberi yok. Tek olsa ne olur tek olmasa ne olur, 1.7 lt aracı getirip satmayınca vergiden teklik de mühim oluyor tabi.
Hep de sarı rengi var galiba TR'de bu Clio 4 RS'lerin.
ibiza cupranın akıbeti noldu uygundu aslında fiyat ama listeden kaldırılmış sitede.
gelmişken boş geçmeyelim,
aklımı çok çeliyo ama kilometreden vs alsak evlat mı olur bilemedim.
yazmayı unutmusuz düzeltemedikte edit olmadığı için. 406 2.0hdi otomatik vitesti linkteki araç
Zırhlı 5.40
5.30
5 kasa da favorilerim
Hala gözümde 150-200 liralık çoğu aracı bozacak bir araç E36 320i : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Sorento 2006
Bu aracın satılacağı fiyat ne olur? Boyasız ve motor şanzıman sorunsuz ise.
Yok artik.. Al direkt muzeye fln koy. E36 M3
1999 BMW E36 M3 Museum Quality 21K Miles
Ben şase no'dan kontrol edip M süspansiyonlu almıştım E90'ı ama bana baya yumuşak geldiğinden gittim koni aldım sonra. RFT lastik için üretildiğinden m süspansiyon eski modellerdeki gibi sert değil herhalde diye düşündüm.