Benim eski aracım ben 54000 TL ye sattım. Bir sürü problem yaşadık kendisiyle benden aldıktan sonra 20000 TL harcadığını söylüyordu. :) Halbuki daha alalı 2 ay kadar olacak 1000 TL üstüne satıyor ilginç :)
Printable View
5 ay önce yaklaşık 2 ay ilanda kald 47.500e anlaşıyorduk 500 aldığım için alamadım.sonra alan arkadaş hardtopu taktı ön tamponu boyattı güzel fotoğraflar ile 58 civarında bişey yazdı 1 ay ilanda kalmadı ya sattı ya da aynı arkadaş kaplattı sanırım. kaplamayı söktükten sonra sanırım boya ister..[/QUOTE]
Aracı ben aldım hardtopu da ben taktım doğru ama söylediklerinizden başka bir sürü işini hallettim. 2 ay kadar oluyor 54bin tlye sattım.
düşünürseniz arkadaşımın aracı
http://www.techturkey.com/forum/otom...stinctive.html
bmw z3
fiyat keşke daha alınabilir olsaymış.
BMW / Z Serisi / Z3 / 2.8 / BMW Z3 2.8i ROADSTAR OTOMOL MERTER sahibinden.comda - 652234480
konuyu Kıskanma BMWlerini paylaş olarak değiştirmek gerek :D
Anladigim forumda z3 u bi ben sevmiyormusum :D
E30 un ciktigi fabrikadan nasi cikmis bu
Çok iyi değil mi ya :)
carrera;
Porsche / 911 / Carrera / PORSCHE 911 CARRERA ! KOMPLE FACELIFT TURBO GORUNUM ! sahibinden.comda - 657400111
Maserati GranTurismo / 2012 / 22.000 KM ;
Maserati / GranTurismo / 4.7 S / 2012 MASERATİ GRANTURİSMO FERMAS CIKIŞLI HATASIZ BOYASIZ sahibinden.comda - 606497426
Direksiyon ısıtma koltuklar ısıtmalı soğutmalı biraz fazla yakıyorlar gerçi ben hep 50 liralık alıyorum :D
Kia Sportage: 2016 Kia Sportage 1.6 135.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 619045353
Mercedes - Benz / E / E 320 / Elegance / SAHİBİNDEN 154 BİNDE BOYASIZ E320 BOXER MOTOR 224HP sahibinden.comda - 655006647
Mercedes E320
Bunlara sardık bu ara. Var mıdır bilgi verebilecek, aile aracı olarak 2. araba olacak uzun yol vs. için. Alınır mı, kroniği var mı merak ettim.
iyi bir expertizle alınabilir gibi duruyor ;
A4 Avant
Audi / A4 / A4 Avant / 2.5 TDI Quattro / Gumruk cıkışlı emsalsiz sahibinden sahibinden.comda - 585141981
Laurel Altima
Meraklısı için çok güzel, manuel olsa tadından yenmez. Kıymetini bilen birileri alsa bari..
Nissan / Laurel Altima / 2.0 / Tr de Eşsiz Temizlikte Emsalsiz Nissan Altima sahibinden.comda - 656355865
Maks 60 bine kadar Asx arıyorum, ilanlarda olmayan sağında solunda olan varsa ilgilenirim
Yazıldığı gibi kaliteli parçalar kullanıldıysa bence şeritler hariç mükemmel olmuş
Bmw 640i / 2012 ;
BMW / 6 Serisi / 640i / Exclusive / M6 Gorunumlu Borusan Cıkışlı ve Bakımlı 2012 model 69 bin KM'de sahibinden.comda - 655843891
bizim facebook grubundan çıkabilir. Mitsubishi Asx Turkey Offentliche Gruppe | Facebook
Çok güzel duruyor ya.
Bmw E36 318is 1994
BMW / 3 Serisi / 318is / -DFP GARAGE- 1994 BMW 318IS BAYİ 135.000KM sahibinden.comda - 644985644
Alfa Romeo / Giulietta / 1.6 JTD / Distinctive / Sahibinden orijinal 66.000 km sahibinden.comda - 655899926
Alfa Romeo Giulietta
Dizel, manuel ve genç tarzından dolayı dikkatimi çekti. Klasik bir Anadolu ailesinden gelme birey olarak 'aman Alfa mı? Kaç' tabularımı kırıp ciddi ciddi düşünmeye başladım ancak bilgi birikimim pek yok.. Yardımcı olabilecek, şu paket ve şu aksesuarlar olmazsa olmaz, kroniği şudur gibi bilgilerinizi özel mesaj olarak veya buradan paylaşırsanız çok memnun olurum..
diesel motor zaten fiat grubundan kendini ispatlamış bir motor. distinctive paket, cam tavan ve spor 1-2 paketlisini alırsan mutlu eder. spor 1 pakette marşpiyet vs. var spor 2 pakette brembo fren, deri koltuk fln ekleniyor. 2014ten sonra makyaj ve trimlerde iyileştirilmeler yapılmış. d modda elektronik diff kilidi ile gayet keyifli. ben severek kullanıyorum
Abimde var enişteme de 2014 36binde bi tane aldım 2 gündür üstünden inmedim arabaya cam filmi vs yaptırmaya koştururken. Tavsiyem binip en azından birkaç saat kullanman. Hayatımda bindiğim en berbat sürüş pozisyonu olan araba, en büyük etken direksiyonun ayar kabiliyetinin sınırlı olması sanırım, ne yerde ne yukarda bir türlü ideal sürüş pozisyonunu bulamıyorum. Bir tane bile saklama gözü yok elinin altında. Telefonu hava ızgarasına taktığın mıknatısa yapıştırmak zorundasın ama orda da teyp ekranına geliyor dokunmatiğe geliyor fala. Blutut bağlantısı her 5 binişin 2'sinde bağlamamı oluyor, manuel telefonu seçip de müzik açman gerekiyor falan.
Gözü kapatıp Dynamic'e alıp viraj da kasarsın makas da atarsın ama uzun vites yolları falan da dert yani ben genel olarak çok sövüyorum binerken. :D Kapı içi tasarımı da leş boyum 1.75 ama kapıdaki kol koyma yerine dirseği koyup elimle de direksiyonun ucundan tutayım sakin giderken diyemiyorum falan kulağa basit gelen ama direksiyondayken çok rahatsız eden fail durumlar yaşatıyor araba
Kronik önemli bir sorunu yok.
1000 sayfam olmaya son bir iki cevap kaldı rekor geliyor
Ozaman yeni konu gelsin bakalım :)