Ben de çok beğeniyorum. Testlerde, kıyaslamalarda rakiplerinden daha az puan alsa da az sorun çıkaran bir araç.
Bir de bunların hemen hemen bütün yedek parçalarını satan bir arkadaşım var, o yüzden de mantıklı geliyor bana :D
Printable View
Mazdayı anlamak mümkün değil.cx3 evet çok güzel bi araç koltuklardaki deriler,kapı döşemeleri,tatlı sert süspansiyonu,bose ses sistemine kadar düşünmüşler ama güneşliklere bi makyaj aynası ve aydınlatama koymayı düşünmemişler.Bu biraz entresan geldi bana
@Nightfish cla'daki trim sesleri azmış diye ararsın kadjara binince demedi deme sonra :D
Güzel bir kombinasyon :)
Audi A6 3.0 TDI
Loading site please wait...
Erçin dün Audi'deydim bugün yazı geldi indirim var dediler makyajlı a3 bakabilirsin
Latitude bile CLA kadar sesli değildi, o yüzden umutluyum :D Şunu anladım ki bizim yollarda trim sesi gelmeyen araba yok, olmayacak da. O yüzden müziğin sesini açıp devam etme yöntemiyle devam :D
Sağolasın kardeşim, oraya da bi uğrayım. Geçen hafta makyajlı A3'e çıkardıkları fiyatla 2. el sıfır ayarında 1.4 TFSI A4 alınıyordu, umarım makul bi seviyeye inmiştir.
Arkadaşlar acilllllldirrr :D megane 3 1.5 dci
Renault Megane 1.5 dCi Privilege 2011 Model 46.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 337643629
Sizce bu araç nasıl, 46 ya bırakırım diyoda fikrinizi alayım dedim.
320i e46. Üstüne 5-6bin TL masraftan sonra düzgün olur diye düşünüyorum. Ama bu paranın üstüne 10 bintl daha eklersek 118i premium paketi de alabilirim
edit : link yanlış gelmiş.
Erçin cr-v düşündün mü ? Fiyatlar biraz saçma ama donanım olarak güzel ayrıca 0 trim sesi var inan bizim evin yolları seninkinden daha kötüdür bi 140 tan sonra tüzgar sesi var onu da serviste yalıtım yaptırarak çözdüm
160 civarına çıkınca insan gidip BMW 5 serisi yapıştırmak istiyor :D Bir de o kadar çıkmışken az daha verelim şunu alalım diye bi başlıyorum, çok kötü bitiyor sonu :D 55.000 TL'ye Latitude sattıktan sonra 70-75'e 1 serisi alayım diyordum, 110'a VW CC alırken buldum kendimi. Onu da 118.000'e sattım, 115'e Comfortline dizel Passat alıcam derken 130'a CLA aldım. Bu sefer kendimi tutucam, sonu gelmiyor. Bir de trafikte insan gibi kullanmıyorlar maalesef. Bu sebeple arabaya çok para ayırmamaya karar verdim. Nasıl olsa sen süper kullansan da birisi gelip yamultuyor arabayı. Araba da BMW - Mercedes olunca inanılmaz değer kaybediyor en ufak olayda.
Bora Honda geçen ay crv nin en dolu olanına kampanya yapmıştı.147 ye bırakıyorlardı bilgin olsun